Jj, zase určovat, kdo tu může přispívat a kdo ne, to je taková natura tady u některých. V klidu to můžeš ignorovat nebo skrýt, takže tě to nemusí ani trápit. Ale ne, ty raději napíšeš něco takového, btw kde jsou tvoje příspěvky k F1? Já si žádných nevšiml. Víš, jak by bylo krásný, kdyby tu nechodili lidi co píšou 90% mimo F1 a právě jen vyvolávají hádky nebo útočí?
Honza je sexuální predátor.
Tinder mu dal ban na vyhledávání… na Brno a okolí do 30km.
Puffe nerkm tu nenávistný uživatele, nepochopí to
Ja to chapu moc dobre.
Dukazu je dost, cau jdu na golf.
Pěkně to v ty Zbrojovce vedete. Švancara je dobytek všech dobytků.
A toho sis všiml teď? Švanci otevřeně mluví o tom, jak chodili do bordelů mezi zapasy, který jsou nejlepší atd. Se divím, že nedal tip na to, kde jsou nejlepší automaty
Je to spíš podvodník jako Bartonek a Zábranský.
Co ti udělal Zábranský? Nebýt jeho, tak Kometa neexistuje, navíc se furt nejedou šméčka, jak v Hradci, že…
Najdi si něco k ty Zbrojovce teď.
Jeden velkej podvod, však uvidíš.
Ale já to vím, jak to teď tam je
Takže víš jak to je, a ptáš se, co mi udělal Zábranský? Že to je vlastně hrdina?
Libor to dělal v zájmu týmu a jednoty, nechápu, že to můžeš zpochybňovat
To byla asi asistentkou “obou třech” mužů, ne? Nějak nám tam vypadl Jos, nebo už jde o nějakou jinou ženu ?
Asistentka v RBR, kterou si nabrnkl Jos
A Jos ji má teď nebo měl dříve než Horner nebo jak to tam je?
Dvojitá asistentka…
Já to pochopil tak, že pracovala pro Hornera a Adriana. Horner to na ní zkoušel, ona si to uložila nebo to měla stále u sebe a v mezičase si začala s Josem. Ale jako, jak to je to ví jen dotyční, já to skládám podle zpráv
Taky to tak chápu, ale nepochytil jsem jestli s ní Jos stále je.
mozes pisat scenare na beletriu