Taky mám ABP.
Uzavřený to s tou ženskou ještě není, ta žena se odvolala a RedBull povolal jiného právníka, Horner je znova vyslýchán, případ znovu prošetřován někým jiným.
Ostuda ligy
Abychom se nedivili, muze to byt fajny agent FIA
Ale F1fan má pravdu, Ford se tu nebude rozhodovat na základě infalitlního chování RBR fans, že je vše v pořádku
Ja jen vim ze nic nevim
Brno. To jo… Zlodeji
JUST IN: Adrian Newey has been approached by Mercedes. The Englishman will have contact with Mercedes after Miami, a sign that he has not yet signed with anyone. [
]
Už sa okolo neho zlietavajú supy
Ide to otvorit bez problemov. Antivirus ani adblock tomu nevadi, to len bob tu trepe, lebo si ho dostal a je v koncoch a vyuziva tvoju slabsiu znalost v oblasti IT.
Plati prezumpcia neviny.
Pre mentalne slabsich (Hogr a jeho skupinka) dovysvetlim - pokial sa nepreukaze opak, tak Horner je nevinny.
Nejde den vydrzet byt normalni co…
Aston Martin is offering Adrian Newey a contract worth 100 million
… nemyslím si že za to může jen Horner, ale myslím si že jeho odklizení by pro ně bylo nejsnazší cestou. Bez něho by možná i potopili ten RBPT. Tak či onak, jestli ztrácí Adriana, je to již obrovská ztráta ať už u moci zůstane ten či onen.
Otazka je: Preco Newey chce odist? Je to koli naurusenym pracovnym vztahom vdaka Hornerovi a jeho asistentke, je to preto, ze chce zmenu?, je to preto, ze uz je unaveny z mocenskych bojov? Je to zo vsetkeho trochu?
Ak je to koli mocenskym bojom, skoncili by ak by Horner rezignoval? Nieco mi nahovara, ze Horner je v tejto internej vysokej politike skor proxy. Ak Yoovidhya chce vynat RB motorsport z Gmbh z rakuska, tak to asi bude chciet s Hornerom ci bez neho.
Kricat, ze sa Redbull rozpada ak sefkonstrukter odchadza po 19 rokoch… Ralf trocha prehana, ak Redbull planuje osamostatnit RB motorsport a venovat sa F1 dlasich 20 rokov tak musia mat plan ako budu fungovat ked Newey odide.
Jestli je pravda že Max s několika inženýry bude rokovat s vedením Mercedesu že by přešli už na 2025, tak nebál bych se to nazvat opravdu krizí. Ale máš pravdu, jestli je to Rakousko vs Thajci, pak je to vybírat jen mezi zlem a zlem. Osobně si myslím že jestli má Horner neotřesitelnou pozici, což nevím, tak je i v jeho zájmu pročistit to tak ať zůstanou jen ti co jsou jemu věrní. Dělat šéfa když ti Helmut háže klacky pod nohy nějakýma výstupnímu klauzulema pro Maxe atd, to se moc dobře nedá.
Vidim to podobne. Nebude to prvy krat ked sa majitelia posekaju, riesia politiku a skonci to tak, ze biznis treba rozdelit, precistit a restartovat.
Ako ta Helmutova klauzula v Maxovej zmluve to uz hranici so zneuzitim pravomoci, pretoze ako predstavitl firmy vedome podpisal nieco z coho benefituje konkurencia a tretia strana a co poskodi vlastnu firmu. V anglictine maju na to vyraz embezzlement.
Newey neni politik, ma rad svoji praci, to je vsechno.
To sa este len ukaze, ci odstranenie Hornera by bolo lahsou cestou. Horner je najuspesnejsim a najlepsim sefom timu v padoku a adekvatna nahrada za neho momentalne nie je.
Newey je sice top konstrukter, ale:
- za prve, najskor by som pockal ake aero bude mat RB auto 2026 bez neho,
- a za druhe, je v preddochodkovom veku, takze skor ci neskor by Newey odisiel, zatial co Horner moze sefovat RB este kludne 15+ rokov.
Giorgio Piola: „Newey preferuje Aston Martin před Ferrari“