Loňská Brazílie byla hodně o taktice a nastavení vozu. Renault potvrdil, že tam mohl uspět i slabý tým.
Boli tu obavy ci bude RBPT schopne postavit konkurencieschopny motor. Dnes su asi skor obavy ci bude vediet Wache postavit konkurenciechopne auto.
Newey už tam v RB stejně nic nedělal.
Zatím nevíme jestli nové motory budou. Osobně si myslím, že elektrocentrály jsou špatná cesta.
Hlavne to byl crazy zavod od zacatku do konce.
Na Sao Paulo nic vyjímečného. Taková paráda se tam stává často.
to si myslia vsetci len v Mercedese dufaju, ze su na tom lepsie ako konkurencia.
Moc bych tomu nevěřil. V Mercedesu umí počítat. A motory taky vyrábět umí, takže Mercedes určitě patří mezi poslední, kterému by tahle změna neprospěla.
A na tom jsi byl zase kde?
ma zmluvu, ale nemyslim si, ze by wolff robil vacsie problemy bottasovi ako briatore colapintovi
renault za colapinta zaplatil williamsu nie male peniaze a tieto by chcel od redbullu a to bez ohladu na to, ze realne asi vacsinu zaplatili jeho sponzori, ale briatore je tvrdy obchodnik a povazuje to za svoje(renaultacke) peniaze
navyse nieco by na tom chcel trhnut asi aj williams
plus treba pocitat s tym, ze briatore si colapinta nezobral len ako bezneho rezervneho jazdca, ale on realne pocita s tym, ze ak doohan nebude podavat pozadovane vykony tak ho nim nahradi a o to vacsiu ma cenu
bottasa ziskal wolff zadarmo, nemusel nikomu za neho platit, takze o to lahsie by sa mu tu zmluvu rozviazavalo a ktovie ci tam bottas nema aj nejaku klauzulu o tom, ze ak pride ponuka od ineho timu na sedacku tak ho mercedes pusti za vopred stanovenych podmienok
navyse wolf mi v tomto pripade ako jeden z tych rozumnejsich a nerobil by mu problemy ak by mal realnu moznost na sedacku
a ze by bol rb komplete v riti resp. na smiech ak by ani tak skuseny jazdec ako bottas nevedel s tym autom jazdit? nuz aspon by im to ukazalo, ze naozaj robia nieco zasadne zle ak nedokazu postavit auto ktore ak vyhovuje jednemu aspon ciastocne vyhovuje, alebo ho dokaze tolerovat aj druhy
no a ja si nemyslym, ze by k maxovi teraz hned mali dat bottasa, to by vypadalo velmi zvlastne, toho tam mali dat hned ako nahradu pereza, ale teraz je rad na cunodovi a az ked vybuchne tak by mohol prist bottas ktoreho by si vyskusali prave v bcku
aj ked samozrejme bottas rovno namiesto lawsona by davala logiku, ale tazko by to uhrali medialne
zvratit rozhodnutie o novych motoroch sa dnes da uz len so suhlasom uplne vsetkych a to nedosiahnu tak lahko. minimalne mercedes nema preco suhlasit, kedze on patri k favoritom, prachy uz do noveho motora preinvestovane boli, vyroba noveho bude lacnejsia, tak preco by s tym suhlasili?
dalsi co s tym nemoze suhlasit je audi, aj ked patri k favoritom na koniec pola, tak tazko by to vysvetlovali vedeniu vw, ze preco vyhodit prachy co do toho uz investovali
urcite za menej ako bude stat colapinto od briatoreho
Mercedes se současnými motory neprodělá. A v příštím roce ještě přibere navíc Renault.
Vývoj nového motoru pouze prodělává, ale výroba zaběhnutých motorů je zisková.
To je pravda ze by mercedes neprerobil na tom, aj z ekonomickeho hladiska by isli k zisku, ale neverim dojde k stopke vyvoja a planov pre nasledujuci rok, to tazko vystupovat z rozbehnuteho vlaku
V rallye už taky hodili kyseliny přes palubu. Pouze F1 je zaostalá.
Uz aj bezne automobilky sa zacinaju zobudzat, ked im klesaju predaje. Momentalne jediny zmysel cistych elektroauta je ak byvas v satelite, vies si ho v noci pomerne lacno nabijat a jazdis akurat tak par km do mesta.
Aj tam by som to vsak zvazil, ze ci sa to ekonomicky oplati, nakolko kupna cena elektro je vyssia oproti spalovaku a predajna na sekundarnom trhu je nizsia. Idealny priklad je Tesla. Za rovnaku cenu sa da kupit ovela kvalitnejsie a lepsie nove auto. A ked to predavas za 5+ rokov, tak to ma cenu ako auta, ktorych povodna cena bola mozno polovicna. A aj tak to nikto nechce.
Ve městě si koupí kyselinu pouze mentálně zaostalý jedinec.
Na RD si pořídí fotovoltaiku kvůli kyselinám taky jedinec stejného ražení.
A výhodný proud kvůli kyselinám se taky jednou zruší, takže ekonomika rozhodne sama.
Príde mi, že nemajú s čím otáľať. Výmena za Tsunodu mi príde ako blbosť, nikdy s ním nepočítali a ani nepočítajú. Navyše minulý rok jasne ukázal, že rozdiel medzi LAW a TSU je minimálny. Danny Ricc na scénu !
Jsme v pohodě
0 bodov ? Preboha ešte aj nováčik Bearman v Haase už získal nejaké body
A znova stačilo by aby auto nebolo len na Maxa, čo by ak by tam nebol nebolo postavené na neho
A mnoho z tých vyhodených by tam body získavalo