Red Bull na tento týždeň zvolal krízové stretnutie v Milton Keynes | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull je zo štartu do novej sezóny sklamaný. Max Verstappen síce robí, čo je v jeho silách, ale pri dnešnej nabitej konkurencii na čele poľa už skrátka nezvládne niesť celý tím na svojom chrbte. Vedenie je preto pripravené konať a na tento týždeň zvolalo dôležité stretnutie v továrni.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192124/red-bull-na-tento-tyzden-zvolal-krizove-stretnutie-v-milton-keynes

Vyzerá to na stres a paniku v Redbulle :scream:

Inak scenár, že by Lawsona vykopli úplne, mi ani nenapadol. To by bolo riadne drsné …

Jsem zvědav jak to zvládnou bez AN.

Zvláštní, ještě nedávno jsem tu četl, jak vše zvládnou bez problémů

1 Like

No mě to popravdě přijde dost reálné… Neříkám, že správné (a už vůbec ne férové), ale Lawson zřejmě všechny dost popuzoval už dříve a tolerance k “nevýkonnosti” je tak daleko menší.
Spíš je otázka, koho místo něj - Colapinto bude asi drahý a byl spíš do Racing Bulls (posun Tsunody), pro Lindblada ještě nemají výjimku… Veselý tip - aby se nakonec ještě nevrátil Ricci :slight_smile:

Ad Hellhogr - mně přijde, že v RB je skutečně menší panika, než jim někteří předpovídali, v části kolem auta. To zas nefunguje tak zle (aspoň s Maxem), sice zatím nestačí na McL, ale to nikdo, proti zbytku týmů to není zas tak zlé. Naproti tomu u jezdců to na pořádnou paniku vypadá (a to uznávám i jako příznivce RB). Tam asi nikoho nenapadlo, že by to s Lawsonem bylo až tak problematické a v podstatě nemají řešení.

1 Like

Podle médií se zdá, že je vede nějaká ženská která neví co chce, ale nedá pokoj dokud to nedostane.
Holkám se omlouvám.

Víme, že o Colapintovi už Horner s Helmutem přece jednali s Williamsem, ale pak o něj ztratili zájem, tak ho pustili k vodě. Jenže teď by už museli jednat s Williamsem, který na něj má stále ještě nějaké práva, ale navíc i s Renaultem, který má Colapinta v dlouhodobém pronájmu.
Tomu se opravdu říká RedBullácký majstrštyk. :grin:

A výkon vozu? Dominanci už letos nedoženou a příští rok mají být zcela jiné vozy, takže očekávám oznámení, že veškeré síly přesunují na vývoj budoucích vozů. Alespoň v tom budou prvním týmem, který to oficiálně přizná.

V RBR sa nic nedeje

Však jsou na tom pořád líp než ferrari.

1 Like

Tomu by odpovídal ten chaos, nikdo tam nic neřeší a pak to vypadá, jak Slovenská vláda

1 Like

To co sa deje je ukazka toho, co znamena meno Adrian Newey …

Jestli takhle vypadá stres a panika v Red Bulle, tak jsou na tom zřejmě ještě dost dobře, po těch dvou odjetých závodech s obstojným bodovým ziskem

Však jistě, když to takhle půjde dál, tak bude jen dobře, není co řešit přece

2 Likes

Ževraj má ísť Tsunoda dnu, Lawson out s čím nesúhlasí Max.

1 Like

Zisk bodů je obstojný jen díky diskvalifikaci Ferrari.

Jak jsi na to přišel, když se Verstappen dokázal dostat před Ferrari již během závodu a tato diskvalifikace mu nijak nepomohla?

2 Likes

Už základní počty jasně říkají, že dva vozy Ferrari jsou více než jeden Red Bull.
A uvědom si, že každý závod nebude Ferrari diskvalifikované.

A kdo říká, že by Ferrari mělo být každý závod diskvalifikované?

A čo má Maximus Biggus Dickus proti Tsunodovi?

1 Like

Tak toto bude novy rekord, chudak chalan co tam liezol.

No jestli ho fakt vyměněj už před Japonskem, tak to bude opravdu nové dno :-]
Bejt v Colapintovym manažmentu, tak ho tam nepustim ani za pozlacenou Neweyho pacičku …