Proč? Když se to nedá opravit, tak to neopravíš ani pod red flag, na to sis odpověděl sám.
Jen mi vysvětli, jak jsou situace z Baku 2018 stejný s Kanadou 2024?
Proč? Když se to nedá opravit, tak to neopravíš ani pod red flag, na to sis odpověděl sám.
Jen mi vysvětli, jak jsou situace z Baku 2018 stejný s Kanadou 2024?
Protože to jsou dvě nesouvisející věci proboha
Doporučuju najít začátek vlákna a pochopit kontext
… a já teda doporučuji v těch případech zkusit vidět rozdíly, jestli jsi toho schopen
Ty jsi dneska pil nebo co? Napíšeš, co kdyby to šlo opravit, ale před tím napíšeš neopravitelný věci
Já si to prošel a tvůj příspěvek není nic jiného, než překrouceni skutečnosti.
Clovek sa vrati po dvoch tyzdnoch a co nevidi, este vacsi Alzacky krc ako predtym, to je krasa.
O čem to zase mluvíš? Já mluvím o tom, že tyhle situace se neposuzují podle toho, jestli šlo dané poškození opravit a nebo ne, to jsou dvě nesouvisející věci.
Za ten původní příspěvek jsem dostal odznak “trefný komentář”, mám to ověřené dokonce místním forem
To se máš čím chluvit, volby teď taky vyhrálo ANO, je to teda znak dobrýho signálu jo?
Mluvím o tom, že jsi vytáhl Baku 2018 v kontextu Pereze, když šlo o naprosto rozdílné situace. Tak jsem ti dal vysvětlení, že defekt pneu neznamená automaticky konec v závodě, sešrotovaná zadní část monopostu ano.
Prostě se v téhle diskuzi míjíme (tvojí vinou ), tak by tu diskuzi uzavřel.
Mám chápat tak že zkoušet rozdíly hledat nebudeš protože to máš ověřené místní faunou?
Ne, ty jsi dal totálně mimo příklad, kde parametry byly naprosto rozdílné.
Nepůjdu proti hlasu lidu, lidi vijou
Na to máš příliš malý vzorek
Jj, David si bere priklad z voleb v ČR a SK🙄
Clovek sa vrati po dvoch tyzdnoch a co nevidi, este vacsi Alzacky krc ako predtym, to je krasa.
Dlouho ses bal co bude o vikendu, az do SC si mel deprese co, je videt jak to z tebe spadlo , to je ale jen docasne, Red Bull je realne pomalej, priste uz tolik stesti nepritece
Dlouho ses bal co bude o vikendu, az do SC si mel deprese co, je videt jak to z tebe spadlo
Alebo som bol na dovolenke a VC sledoval až dnes zo záznamu. Silný kŕč.
Red Bull je realne pomalej
Konečne si uznal, že Max je rozdielový pilot a dokáže vyhrať aj v pomalom aute. Keď si to neuvedomíš, tak aj pravdu povieš.
Tak nevim jak ses na ten zaznam dival kdyz pises uplne naopak
Ale hodne stesti do dalsich zavodu, Red Bull ho bude potrebovat vic a vic, tak nebo tak obecne stesti zas tolik nejni…
Musim uznat ze se drzi zuby nehty statecne
Takže Monako 2024 Lance za tunelom rozbil koleso a po ceste stratil celú pneumatiku. Takže mal byť vylúčený Lance a spolu aj celý Aston vrátane Fernanda.
A vďaka tomuto by sa to v Kanade neopakovalo? A nebolo by fajn pre istotu Fernandovi odobrať aj tituly? Vieš, aby sa to už neopakovalo.
Ja ti neviem ale aj sledujes F1 ? Kvoli defektu a vyzutemu plastu sa vetsinou pokracuje v pretekoch. Preisiel do boxov na vymenu pneu a vratil sa normalne do preteku . Tak sa to normalne robi. Perez bol iny pripad. On a aj Vedenie RB vedeli ze on uz pokracovat v zavode nebude kvoli rozbitemu autu a aj tak ho povolali do boxov aj ked vedeli ze to auto je nebezpecne na jazdu. A preto aj dostal trest RB a aj Sergio Perez. Takze trosku premyslaj ked ides spominat Fernanda Alonza . A nikdo neziadal trest pre Maxa Verstapena ked uz tak . Exemplarny trest mal dostat RB ako tym za umyselne ohrozenie ostatnych jazdcov v preteku, kedze Perez isiel s odtrhnutym celym zadnym kridlom