Na snížení tlaku jsou dnes dostupné prášky.
Kdybych popsala doktorce problém, tak mi napíše prášky tak na hlavu .
To je taky možné. Asi bych volil Švejkových rad. To prý taky funguje. Kokinko taky neublíží.
Jooo! ! Stačí takový projev nadšení ?
Aha, tak to máme jednodušší… Opravovat už to nebudu .
Nádhera. Hlavně je to umístění získané v těžké dvoudenní etapě, takže žádná náhoda, ale poctivě odvedená práce.
Nepředělávej. Přišel bych o protekční výhodu.
Tak El Matador dostal stopku od komisařů kvůli poškozenému rámu.
Už si nikdo netipne vítěze v kategorii Ultimate? O půlnoci to uzavřu, pak už bude pozdě…
Máš to tam Beth.
Dík . Už máš zabaleno?
ne, jedeme až v pátek v noci.
Ještě mám před sebou perné tri dny v práci.
Máme něco jako celozávodku celý leden, takže dělám za všechny.
Nelituj se, aspoň Ti to líp uteče… Taky jsem zabalila práci asi před hodinou, ale je fakt, že si denní rozvrh dělám sama, tak je to asi organizační neschopnost .
Dokoukal jsem Dakar na Action a musím před Novou oproti Eurosportu smeknout.
Především sestava Kalina, Straka a Podmol dělají tuhle reportáž pestrou se skvělým technickým popisem.
Odstoupení Sainze je pro všechny velká škoda. Rám byl určitě opravitelný, ale předpisy jsou stále tvrdší, tak se s tím musíme smířit. Sainz by se určitě snažil co nejvíce se dotáhnout na čelo a jel by jak drak.
Loeb dnes názorně ukázal jak rychle se s továrním vozem dá jet, když vůz funguje jak má. Podobně by topil pod kotlem i Sainz.
To se nedá nic dělat, jestli je poškození na základním bezpečnostním prvku, tak je to jasný konec. Loeb letěl jak šutr, fandím mu moc. Studio Dakar na Nově sleduju letos poprvé a jsem spokojená, vlastně mi tam nic nechybí.
Těžko soudit, když nevíme na co komisaři přišli. Žádný bližší obrázek jsem neviděl.
K tipovačce. Loebovi vítězství hodně přeji, ale All-Attíja je přece jen v dunách více doma.