Rally Dakar 2025

Jsem rád Ferdo, že si stále držíš svůj názorový směr a udržuješ nás tím stále v realitě :muscle:.
Kéž by to tak měli i ostatní.

2 Likes

Dakar mám hodně v oblibě a smekám před každým odvážlivcem, který se do tohoto závodu pustil. Sice nejvíce držím palce kamioňákům, ale nejvíce obdivuji motorkáře. Pořád nedokážu pochopit jak dokážou tak těžký závod ustát ve stupačkách. Musí mít nohy jak roboti. :mechanical_leg:

Takhle to má Toni Bou

1 Like

Přesně tak si nohy dakarského motorkáře představuji v řezu. :muscle:

Mimochodem Toni Bou má víc titulů MS než Tvoji bájní bratři Pospíšilové :smiley:.

2 Likes

Právě jsem se díval na Wiki a žasnu. :muscle: Ještě jsem nikdy neměl na hlavě tolik klobouků, abych mohl uctivě smeknout. :tophat:

1 Like

Sainz
https://x.com/dakar/status/1876275277724017060

Prokop vs Loeb
https://x.com/dakar/status/1876244575674945849

1 Like

3 Likes

Když archív, tak pořádný. :slightly_smiling_face:

to su ale aktualne fotky z triedy Classic

Názorná ukázka, že staré vozy nestárnou. :upside_down_face:

no zaber na Porsche v pusti je nieco

Porsche bylo dříve v rallye hodně obsazované. V Africe byly hodně úspěšné Datsuny. Ale spíše v klasické Rallye Africa.

1 Like

Možná by ta anketa ještě stála za to.

Kdo vyhraje letošní Dakar v kategorii automobilů:

• Al-Attíja
  • Al-Rádží
  • Loeb
  • Sainz
  • někdo jiný

0 účastníci

1 Like

image
Zase vyhrávám. :grin:

Seš nějak dobře zapsanej nahoře…

Nemohl by sis ten profil nějak zabarvit? Už jsem se propadla do deprese, že jsem zase to hlasování nastavila anonymně… Naštěstí se přidal @Ferda , tak mi došlo, v čem je problém :smile: .

3 Likes

som nerozhodny tak tam radsej nemam nic.

1 Like

Asi tipuji ve správný čas. :grin:
Mi se @prancinghorse avatar líbí. Díky němu mě trklo jak obejít 15 znaků. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Ale vůči citlivějším povahám je to nezodpovědnost :smile: !

Mně se profil nastavil takhle sám hned na začátku a vůbec mě nenapadlo s ním něco dělat - jsem člověk zcela bez fantazie…

1 Like