Rally Dakar 2025

Si to pamatuju, páč mi ten systém vypínali, když mi tunili auto :slightly_smiling_face:

2 Likes

Dnes máme čerstvé informace jako na stříbrném podnose. V začátcích Dakaru byly základní informace večer, ale bývalo zcela běžné, že vozy v bivaku vůbec nezastavovaly a rovnou projely startovní čárou do další etapy. V takovém případě jsme se dozvídali výsledky postupně až druhý den.

2 Likes
2 Likes

Při těch vysokých dunách které se neustále mění by byl možná užitečnější dron, než navigátor.

Loeb měl problémy s elektronikou.

Jdu se koukat, třeba se dozvíme něco nového.

Zatím se koukám na Eurosport, ale za chvíli budu na Action taky. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Kačenky do cíle dotáhli. Problém s řaděním. To jsou ty domácí vylepšení. :neutral_face:

Takže zákaz mobilů jak psal @Triper platí na Chrono. Je to logické, když závodníci jsou během těchto dvou dnů stále v závodním režimu.

Tak moc jsme se toho nedozvěděli. Co taky, když konec je až zítra :woman_shrugging:. Ale nikdo se nám neztratil, všichni někam dorazili, tak asi dobrý…

Já Dakar sleduji od prvního závodu, kdy se ho zúčastnili naši s Lízou. (Liazkou) To už je tak dávno, že si ani nepamatuji jak strohé informace byly tehdy dostupné. Běžně se dojíždělo až po televizních novinách, tak jsem spíše čekal až se něco dozvím z rádia.
Mít dnešní informace bylo zcela nemyslitelné
Navíc tohle napětí je součást Dakaru.

Češi na Rallye Dakar: Ve znamení značek Tatra a Liaz | Auto.cz

To je ale už fakt dávno. No nic, zítra je taky den!

Dobrou noc přeji.
Večerníček:
Legendární Tatra se šlapadly.

2 Likes

Možná jsme toho Loeba odepsali předčasně :smiley:

1 Like

No koukám :smile: ! Ale jen dobře, přála bych mu to. Jestli kvůli tomu budu tady za pitomce, tak to klidně vydržím :smile: .

:smiley::smiley::smiley:
Jako pravý Američan
Mám z něho radost, že ještě pořád žije a má ten jeho zubatý úsměv.

1 Like

Je to borec :+1: :clap:! Teď už to bude leháro… :smile: .

1 Like

Nevěděl jsem, že utrpěl úraz. Ale je mladý, tak se mu čeština ještě vrátí. :grin:

Jinak musím všechny naše kluky i holky pochválit. Zatím musíme být na všechny moc hrdí.

1 Like

Leháro bych před motorkářem raději moc neříkal. :grin: