Někde jsem četla, že to sám potvrdil. Údajně z taktických důvodů. Teď to nemůžu najít, ale já to najdu…
V pohodě. Vůbec by mě nenapadlo, že bys něco neměla ověřené, ale ze strany Dacie si myslím, že zakrývají nějaký problém a raději budou vůz šetřit.
Takže pouze BIO palivo.
Už to mám, je to tady dole na on-line ve 14.17:
https://www.sport.cz/clanek/moto-rallye-dakar-online-zacina-ostra-cast-slavneho-zavodu-jak-si-na-uvod-povedou-cesi-5043216
V souhrnu už je jenom “někteří jezdci”. Nicméně možné je všechno, uvidíme dál.
Je to tam. Tenhle živý přenos jsem úplně vypustil. Od zítřka začnu sledovat. Díky za nápovědu.
Já fandím Loebovi a Dacii.
To že jedou na syntetická paliva je mě sympatické.
Je krásné, že syntetické paliva umíme vyrobit, ale obávám se, že na dlouhé léta je průmyslová výroba pouze utopií.
Teď má kamarád rozhovor na Nově Action, koukáš?
Já ano. Heč.
Nova není zrovna moje oblíbená stanice, zpravodajství z Dakaru je snad jediná výjimka.
Já využil čekání na Dakar Vůní cibuli, tak jsem na chvíli omládl.
Už jsem přepl na záznam na Eurosportu, tak jsem zvědavý. Loni by Eurosport mnohem lepší než Action.
Nene, já asi ani Novu nemám…
Co říkal?
Založil společnou skupinu ve WhatsApp a ještě nám nic od startu nenapsal.
Jestli máš televizi, tak máš i Novu Action, to je zadarmo. Jinak budeš muset k sousedům, zítra to v 9 opakují .
Dobrá, tak možná ji mám
Možná se zítra podívám
Na Eurosportu říkali, že Loeb čekal před cílem 12 minut, aby nebyl nejrychleší.
No nevím, mi to připadá více jako lež, než realita.
Tohle je přesně ten případ, kdy si můžeme vybrat čemu chceme věřit. Uvidíme.
Když jsem sledoval LT, tak se Loeb stále pohyboval někde kolem dvacátého místa až za Násirem. Daleko před nimi se držela Cristína Gutierrez. Ale LT jsem zapl až někde kolem desáté hodiny, tak už mohli být blízko cíle.
12 minut je hrozná doba. Přitom stačí odstartovat první a za čárou si zdřímnout.
Bol to špeciálny deň, keď sa všetci hrali na mačku a myš v rámci prípravy na zajtrajšiu 48-hodinovú etapu.
Vsadili sme na stratégiu, uvidíme, či sa to oplatí, ako budú preteky pokračovať 🫣
Loeb na Xku
zajtra vraj motorky nejdu spolu s autami, takze navigovanie bude pre auta o to tazsie
Upřímně řečeno si to vůbec netroufám posuzovat, ale věřím, že po zítřejší/pozítřejší dvojité etapě se ukáže leccos a hlavně se případné ztráty už budou hůř dotahovat. Nechám se překvapit .