To je vtipné Ferdo, ty překladače Ti nejspíš jednou zničí .
No, doufejme, že o něm žádné zpravodajství nikdy nebude.
Protože jediný důvod aby bylo, by byl nějaký průser…
To není překládačem. Tenhle fórek používám už hodně dlouho a občas ho používám i jako hádanku. Jó čeština je zlatý jazyk.
A přitom tam s ním včera byl i krátký vstup, jako s většinou našich. Sympaťák . Jasně, včera to ještě nic nebylo. Teď koukám, že je zatím ještě na trati, ty ztráty už budou větší… Oni nemají žádný maximální limit, aby byli ještě klasifikovaní, nebo ano?
Bývalo běžné stihnout start do další etapy.
Je tam časový limit , ne celkově, ale na etapu.
Když ho překročí, je vyloučen z klasifikace, ale pokud stihne start do další etapy, může jet s hobíkama.
Dík. Zatím dnes 1:43:+ nějaký drobný myslím pohoda, ale zítra-pozítří to asi bude stát za to.
Neuděláme si tipovačku, ať nám ten čas líp ubíhá? Třeba kdo vyhraje v autech/Ultimate - dala bych samozřejmě Sainz st., Loeb, kdo další by tam mohl být?
Tipy na celý závod, nebo pouze etapové?
Myslela jsem celkově, ale je to jen takový nápad. Máš tip na nějakého favorita, který by zasloužil jmenovitě doplnit místo “někdo jiný”?
Musím fandit Lopraisovi i když má do Karla hódně daleko. Macík asi bude lepší.
Hned po Alešovi musím fandit Kačenám. Loni mě v 2 CV hodně bavily. Samozřejmě se jedná o Engeho dceru a Holickou.
Chybí mi Klymčiv.
V motorkách budu držet palce Pabiškovi. Taky veterán a samozřejmě i Brožkovi.
V autech se mi už roky líbí Prokop.
Hodně držím palce Loebovi, ale obávám se, že letos s Dacii moc daleko nedojede. Kdyby jel Gordon, tak bych mu taky godně držel palce, ale myslím, že nejede.
Zatím jsem se ještě nerozkoukal, tak hodně tápu. A než se rozkoukám, tak stejně bude všechno jinak, jak už to na Dakaru bývá.
Samozřejmě všem závodníkům přeji, aby dojeli až do cíle, případně aby aspoň zůstali zdraví.
Ford je tiez novy pokial viem, takze sa uvidi.
Proč zrovna Robby Gordon?
Protože je skvělý bavič a pustil se do Dakaru s dvoukolákem. Hummerem s pohonem pouze zadních kol.
Ford má myslím klasický motor bez kyselin. Ale nejsem si jistý.
To by zase bylo asi tak na tři ankety, nechám toho… Loebovi taky fandím, aby to letos urval, ale taky k Dacii moc důvěry nemám. Dnes na chvíli zastavil před cílem, aby zítra nešel moc vepředu, tak uvidíme. Našim držím palce všem, tam je mi to skoro jedno.
Dacia tak isto, motor od Nissanu
Podle zvuku skutečně vypadá Dacia na klasický motor, ale byl jsem v přesvědčení, že že budou mít elektrocentrálu jakou mělo Audi. Proto jsem Dacii nevěnoval žádnou pozornost.
Dá se tomu věřit? Pokud ano, tak má velký problém s navigaci.