Stále stojí na stejném místě. Bohužel se jedná o maratónskou etapu bez asistence. Jestli chybí díly, tak to může být hodně velký problém.
Macik je mimo hru.
Kousek popojel a zase stojí.

Zrejme si vcera neco odyebnul, skryta zavada.
Možná ano, ale klidně se může jednat o elektroniku a průšvih je na světě. Dalších problémů můžou být stovky. Uvidíme.
Tak nebo tak, ztratil sance na slusne umisteni a je ze hry.
Dnes už nemá žádnou šanci, když se i na Dakaru běžně bojuje o sekundy.
Macík se pomalu posunuje. Asi dnes bude mít hodně dlouhou noc.

Dobrá zpráva. Velká náděj, že Macík bude pokračovat. 

Jsem zvědavá, co to bylo a jestli to dotáhne do cíle. Nakonec i to je napínavé
.
Podle mapy to vypadalo, že jede docela rychle, tak doufám, že se mu podařilo vůz opravit.
No prosím, a všechno je zase jinak a Loprais má celkem poctivou šanci! To jsou ty předčasné závěry, v tomhle případě moje
. Tak ještě uvidíme.
Člověk se nestačí divit jaká ruleta se v Dakaru točí.
Mít čtyři posádky v TOP 10 ještě za půlkou závodu je hodně milé překvapení.
No jo, a k tomu to ještě vepředu budou pěkné nervy! A to už to pro nás vypadalo docela beznadějně. Takový průběh čekal asi málokdo.
Ferdo a co takhle nějaký zpravodajství z aut a ne jen kamionů? 
Ze starých časů jsem zvyklý i na několikahodinové přesypávačky. To si ale většina posádek díly včetně gum vozili sami po celý závod a byli rádi, že se jim vozy nezlomily pod tíhou nákladu.
Dnes se jedná o lehké speciály postavené spíše na sprinty a po každé etapě se půl vozu postaví znovu.
Dakar se hodně změnil, ale i když je jiný, tak stále zůstal nejtěžším motoristickým závodem světa.
Vím, ale nejsem Martin Straka, který má přehled ve všem co se kde jede.
Občas se k jiným kategoriím okrajově vyjádřím, ale pochytit všechno nestíhám.
Nějaká pomoc by se hodila. Určitě se tady najde několik motorkářů, autíčkářů a třeba i veteránistů, kteří by přihodili něco zajímavého o Klymčiwovi. 
Vedel jsem ze Loprais pujde do cela.
Vyšetrovanie incidentu medzi 600 a 602 kamiónmi (Loparis-Macik incident) bolo ukončené zo strany FIA a to ako No futher action. Nikto nič neporušil a bol to racing incident.

and Ricky Brabec was there by his rival’s side to assist
#DakarInSaudi #Dakar2026 https://t.co/BQeZJOvSIj“ / X