Rally Dakar 2025

Na mou duši, co se to děje! Letos to v kamiónech asi nebude náš rok, tohle už vypadá špatně. Jasně, ještě se toho může stát dost, ale šance se hodně zmenšuje.

Nepropadají se pouze naši, tak to vidím na nějaký deštík, nebo jiné klimatické podmínky.

No jo, ale jestli to minulo van den Brinka, tak jsme sice ve skupině s ostatními, ale je nám to na houby…

Macík nějakým zázrakem snížil ztrátu na 22 minut, tak je možné, že tam kluci někomu pomáhali. Ten ztracený čas se v cíli odpočítává.

Já se na to nemůžu moc soustředit, ale pochopila jsem z on-line, že Macík (a asi i Loprais) měl už celkovou ztrátu kolem 50 min, v etapě těch cca 22. Možná jsem to ale špatně pochopila, Tvoje verze by byla lepší :smile: .

Poslední časy.

image

Ty jsou momentálně nejpřesnější. Ale bez Loprého. Tomu Macíkovému skoku nahoru moc nerozumím. Budeme si muset chvíli počkat na vysvětlení.

1 Like

I Loprais stáhnul, všichni. Možná měl teď potíže i Brink.

2 Likes

Teď by mohl Aleš ztrácet necelých 25 minut.

Díky za zprávy, ale práce mi nedovolí se víc zapojit. Budu si muset počkat na večer. Třeba to nakonec nebude taková pohroma :slight_smile: .

1 Like

Kdybych se něco dozvěděl, tak to sem písnu.

1 Like

Zdá se, že Aleš teď sjel trochu z cesty.

Dnešní výsledky. Zatím bez záruky.

image

1 Like

Hmm… No nic moc, mohl bys posílat lepší zprávy! Víš, co se dřív dělalo s posly špatných zpráv :smile: ?

1 Like

Taky z toho nemá radost, ale téměř hodinové ztráty byly mnohem hrozivější. :wink:

Však ono to tak v celkovém pořadí skoro bude. Co si budeme povídat, teď naši jeden nebo druhý potřebují velké štěstí/smůlu van den Brinka, jinak je hotovo. Tohle se na trati nedá sjet. Ale co, aspoň si případného příštího vítězství budeme víc vážit, takhle bychom to za chvíli brali jako samozřejmost.

1 Like

Dakar je tak krutý závod, že se v něm musí fandit všem. Ono se to taky může obrátit proti sobě a to nikdo nechceme.
Samozřemě více držet palce vlastním se musí. :slightly_smiling_face:

1 Like

Celkové pořadí.

Tak oni se nám kluci spolu srazili… To nevymyslíš!

1 Like

No jéje. A který z nich byl Emil? :laughing:

Podle všeho Loprais stál za dunou, Macík přes ní přejel a bylo :woman_shrugging:. Jo, když se daří, tak se daří!

1 Like