Rally Dakar 2025

Nemám důvod Ti to nevěřit, tak mu o to víc přeju, že se mu přes všechno podařilo dokončit. Na každý pád patřil k těm, na kterých se Dakar opravdu vyřádil, i když jich samozřejmě bylo mnohem víc.

Samozřejmě jsem myslel v terénu, na asfaltu jich je rychlejších jenom pár…

na com ficis? :smiley:

Ještě včera na Tramadolu , dneska už jsem čistý :wink:.

3 Likes

Sleduje ještě někdo Dakar? V motorkách docela masakr…

1 Like

Já sleduji docela poctivě.
Svitka je mi hodně líto a teď koukám, že Lopré nabral ztrátu 28 minut. Ale Macík má dnes náskok 12 minut. Zatím.
Prokop dojel 28.

1 Like

Já sleduji jedním okem, ale připadá mi to snad ostřejší než vloni. A to je teprve začátek. 28 minut je dost, Lopraisovi bych přála, aby se taky jednou toho vítězství dočkal. Zvlášť, když si vybral tragickou smůlu v r. 2023. Ale co, ještě je do cíle dlouhá cesta a může se toho ještě stát!

Též občas mrknu na livetiming jak si kdo vede. Macík dnes dominoval.

1 Like

Lopré měl velké problémy s kapotáži, která nedržela a stále se snažila ulítnout. Ještě měl nějaké problémy s převodovkou. Včera fungovala pouze trojka.
Hlavně dojet do cíle. Samozřejmě v plném zdraví.

1 Like

Já se hodně dívám na mapu. Je tam hezky vidět i jestli bloudí.

Dakar - Živé přenosy závodu

2 Likes

Letos to neni nejak uspesna mise, je to tezka soutez…

Po nehode Svitka na to kašlem, ale Macíkovi fandím ešte.

Je to velká škoda, ale co dělat :woman_shrugging:. Macík zatím dobře, no zatím jsme na začátku.

Jede i motorista Macinka?  

Ten si jel pro notičky od Venci Klausů

1 Like

Tak Al Rádží konec, to mi nějak uniklo. Není každý den posvícení…

Polámané obratle, to není dobré. Teď jsem ho zrovna viděl na Action a vypadá dobře, takže né vše musí být pravda.

Taky koukám na Action. Však ty obratle si zlomil vloni v dubnu, jen teď nechtěl po ztrátách zbytečně riskovat, když úplně dobré to ještě není. Kdo by se mohl dočkat vítězství letos radši ani nebudu tipovat.

Á tak to dopadá když se TV sleduje jedním ušem a druhá část člověka se věnuje psaní. :grin:

1 Like

Něco se děje. Lopré i Macík nabrali padesáti minutové ztráty.