Nemám důvod Ti to nevěřit, tak mu o to víc přeju, že se mu přes všechno podařilo dokončit. Na každý pád patřil k těm, na kterých se Dakar opravdu vyřádil, i když jich samozřejmě bylo mnohem víc.
Samozřejmě jsem myslel v terénu, na asfaltu jich je rychlejších jenom pár…
na com ficis? 
Ještě včera na Tramadolu , dneska už jsem čistý
.
Sleduje ještě někdo Dakar? V motorkách docela masakr…
Já sleduji docela poctivě.
Svitka je mi hodně líto a teď koukám, že Lopré nabral ztrátu 28 minut. Ale Macík má dnes náskok 12 minut. Zatím.
Prokop dojel 28.
Já sleduji jedním okem, ale připadá mi to snad ostřejší než vloni. A to je teprve začátek. 28 minut je dost, Lopraisovi bych přála, aby se taky jednou toho vítězství dočkal. Zvlášť, když si vybral tragickou smůlu v r. 2023. Ale co, ještě je do cíle dlouhá cesta a může se toho ještě stát!
Též občas mrknu na livetiming jak si kdo vede. Macík dnes dominoval.
Lopré měl velké problémy s kapotáži, která nedržela a stále se snažila ulítnout. Ještě měl nějaké problémy s převodovkou. Včera fungovala pouze trojka.
Hlavně dojet do cíle. Samozřejmě v plném zdraví.
Letos to neni nejak uspesna mise, je to tezka soutez…
Po nehode Svitka na to kašlem, ale Macíkovi fandím ešte.
Je to velká škoda, ale co dělat
. Macík zatím dobře, no zatím jsme na začátku.
Jede i motorista Macinka?
Ten si jel pro notičky od Venci Klausů
Tak Al Rádží konec, to mi nějak uniklo. Není každý den posvícení…
Polámané obratle, to není dobré. Teď jsem ho zrovna viděl na Action a vypadá dobře, takže né vše musí být pravda.
Taky koukám na Action. Však ty obratle si zlomil vloni v dubnu, jen teď nechtěl po ztrátách zbytečně riskovat, když úplně dobré to ještě není. Kdo by se mohl dočkat vítězství letos radši ani nebudu tipovat.
Á tak to dopadá když se TV sleduje jedním ušem a druhá část člověka se věnuje psaní. 
Něco se děje. Lopré i Macík nabrali padesáti minutové ztráty.