No jistěže jsem, vůbec nepochybuj! A nějaká orientace, nebuď tak přízemní… Nadšení a zápal, to je důležité !
Učili nás totiž o jednom námořníkovi, co taky asi neměl orientaci a vyplul ze Španělska do Indie a po cestě objevil Ameriku…
Stále žije
ako to, ze posiela videa ked tam nema signal ani povoleny mobil?
Ještě Ty začínej
Nejsem námořník s dlouholetým rodokmenem. Námořnická náplave je přesnější, dyť se této nádherné zálibě věnuji pouhých dvacet roků.
Mimochodem v noci vyjíždíme zkontrolovat lodičku.
Opravdový čistokrevný námořník s dlouhosáhlým rodokmenem by měl mít kvůli stabilitě kratší nohy. Lidé s dlouhými nohama mají ve svých chromozomech krev lovců, kteří za svou kořistí museli běhat dlouhé vzdáleností.
Je to borec, ostatně jako všichni, kteří do toho jdou. Mají toho před sebou ještě dost, ještě to asi bude bolet… Držím všechny palce co mám!
Tak za mě lodičku pohlaď a moře pozdravuj .
A vůbec, seš zbytečně skromnej (místo vysvětlování jsi mu měl za tu poznámku prostě jednu vrazit !).
Já se přece bavím, tak proč se hned čertit?
To snad my všichni aspoň teď a tady… Aspoň doufám, že mě nikdo nebere zase tak moc vážně !
Už jsem tady poznal pár aktivistů, kteří berou diskuze hodně vážně. Většinou se ale jedná o fanynkáče, kteří berou své idoly jako biblické postavy.
Lodičku samozřejmě pohladím. Pošlu snímek.
Co bych Ti tak přibalila na cestu… Tak třeba večerní přístav v Biogradu na moru:
Pokud se už zase opakuju, tak se omlouvám - skleróza… .
Tenhle snímek vidím poprvé. Odhaduji, že je to taky zimní snímek.
Nene, léto, jenom později večer.
Je to z dálky, ale připadá mi to, že hodně lodí nemá na rolfoku kosatky a čluny mají zaplachtované skla. Ale je pravda, že většina lodí vypluje za celý rok pouze na pár dní.
Pro ty, co se koukají na Dakar na Nově Action - dost se mi líbí ta dívčina, co dělá “Rozhovory v písku”. S tou kolegyní, která se účastní studia F1, mi to připadá opravdu jako nebe a dudy.
Ta žába je vážně skvělá. Veselá holka co nezkazí žádnou zábavu.
Pro utahané chlapy musí být příjemným oživením.
Mně se líbí, že je přirozená, nemluví hloupě a člověk z ní nemá trapný pocit, když se na to dívá. To není úplná samozřejmost .
Je na ni vidět, že je v přirozeném prostředí. Hlavně se nežene do nějakých složitých technických záležitostí. Tím by utrpěla celá diskuze. Přímé zážitky dívají celé zábavě šmrnc.
Kdy vyrážíte, že máš ještě čas tady diskutovat?