Ani když Ti slíbím boa z pravého pštrosího peří? 
To bych si nemohla vzít, to by byla urážka všech pštrosů
.
Já jen chtěl zjistit jestli jsi správná hospodyňka, která pro pírko i přes plot skočí. 
Poznej Ferdu.
- Úplně vlevo v sáčku.
- Uprostřed v černé bundě a bílé košili.
- Vedle paní v červeně bundě vlevo. Z čelního pohledu.
- Vedle paní v červené bundě vpravo.
- Vysoký fešák za pánem v světlým kloboučkem.
- Mládenec vpravo v červené kšiltovce.
0 účastníci
Ja som si myslel, ze si ten, ktory vravis, ze je Loprais 
Dej taky tip. Když náš bude víc, třeba nam to @Ferda nakonec prozradí. Přece nebudeme věřit tomu, že někdo nepozná sám sebe…
Lopré byl tehdy ještě mladý švihák.
Ta fotka je z polygonu Tatry v Kopřivnici, kde nás povozili v ostrých Tatrách z Dakaru. A nejen v nich, ale jiných speciálech. Taky jsem tam poprvé viděl Tatru čenichovku, která vyjela snad až za deset roků.
Karel byl neskutečný profík. Svezl mě dvě kola neudělal s volantem ani jeden zbytečný pohyb. Jeho jízda byla neskutečně klidná a přitom jel plný plyn.
Stefan Svitko
Audi na vrcholu.
Už tam chybí pouze Michéle.

Ostřílený matador. 
Nasser mal okrem defektu (defektov?) aj technicke problemy
moj kon Al Rajhi dnes asi vitaz
Když se dívám na letošní Dacii, tak na Loebovi a Nasserovi pouze prodělává. Pravým tažným koněm je totiž Cristína Gutierrez, která jezdila pomáhat oboum chlapům v týmu a líže za ně rány. Samozřejmě poskytuje díly ze svého vozu a přesto má ztrátu pouze 25 minut.
Za mě je královnou letošního Dakaru i kdyby nedojela.

Já bych bral i tu kačenu.
Keď si spätne pozrieš fotku malého Ferdu s plyšovým macíkom (ktorú sem dávnejšie pridal), tak Ferda je chlapík v bielej košeli a čiernej bunde. Svojim výberom som si istý. 
Když já si pamatuju jenom velkého Ferdu s kormidelním kolem, s kloboukem a bez klobouku
. Jo, ještě v neoprénu, ale to byl už taky docela velkej… Kromě toho mám osobní hendikep, nejen, že jsem neschopná v orientaci a dokážu zabloudit doslova kdekoli, ale k tomu si nepamatuju taky obličeje - s člověkem, kterého opravdu neznám, jsem schopná se seznámit klidně třeba třikrát
. Takže Ti věřím, určitě máš pravdu spíš než já!
Explo má pravdu, je to ten spící kluk v bílé košili.
Leda že by ten vysoký fešák stál na stoličce, protože Ferda je podle toho kormidla hobitího vzrůstu
.
Ferda má vzrůst pravého námořníka!
Podle všeho musíš být pravý námořník Ty, páč jak popisuješ tak nemáš orientaci