Rally Dakar 2025

Ani když Ti slíbím boa z pravého pštrosího peří? :grin:

To bych si nemohla vzít, to by byla urážka všech pštrosů :smile: .

Já jen chtěl zjistit jestli jsi správná hospodyňka, která pro pírko i přes plot skočí. :grin:

Poznej Ferdu.

• Úplně vlevo v sáčku.
  • Uprostřed v černé bundě a bílé košili.
  • Vedle paní v červeně bundě vlevo. Z čelního pohledu.
  • Vedle paní v červené bundě vpravo.
  • Vysoký fešák za pánem v světlým kloboučkem.
  • Mládenec vpravo v červené kšiltovce.

0 účastníci

Ja som si myslel, ze si ten, ktory vravis, ze je Loprais :smiley:

2 Likes

Dej taky tip. Když náš bude víc, třeba nam to @Ferda nakonec prozradí. Přece nebudeme věřit tomu, že někdo nepozná sám sebe…

1 Like

Lopré byl tehdy ještě mladý švihák.
Ta fotka je z polygonu Tatry v Kopřivnici, kde nás povozili v ostrých Tatrách z Dakaru. A nejen v nich, ale jiných speciálech. Taky jsem tam poprvé viděl Tatru čenichovku, která vyjela snad až za deset roků.
Karel byl neskutečný profík. Svezl mě dvě kola neudělal s volantem ani jeden zbytečný pohyb. Jeho jízda byla neskutečně klidná a přitom jel plný plyn.

Zkušební areál TATRA :: Tatra.cz

1 Like

2 Likes

Stefan Svitko
https://x.com/dakar/status/1876956600302174437

3 Likes

Audi na vrcholu.
Už tam chybí pouze Michéle.
image

3 Likes

Ostřílený matador. :muscle:

Nasser mal okrem defektu (defektov?) aj technicke problemy
https://x.com/dakar/status/1876949777549496495

moj kon Al Rajhi dnes asi vitaz

1 Like

taky pekny teren, ze clovek ma chut si tam ist zajazdit, ale v kacene urcite nie :smiley:

1 Like

Když se dívám na letošní Dacii, tak na Loebovi a Nasserovi pouze prodělává. Pravým tažným koněm je totiž Cristína Gutierrez, která jezdila pomáhat oboum chlapům v týmu a líže za ně rány. Samozřejmě poskytuje díly ze svého vozu a přesto má ztrátu pouze 25 minut.
Za mě je královnou letošního Dakaru i kdyby nedojela. :muscle: :princess:

3 Likes

Já bych bral i tu kačenu.

Keď si spätne pozrieš fotku malého Ferdu s plyšovým macíkom (ktorú sem dávnejšie pridal), tak Ferda je chlapík v bielej košeli a čiernej bunde. Svojim výberom som si istý. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Když já si pamatuju jenom velkého Ferdu s kormidelním kolem, s kloboukem a bez klobouku :smile: . Jo, ještě v neoprénu, ale to byl už taky docela velkej… Kromě toho mám osobní hendikep, nejen, že jsem neschopná v orientaci a dokážu zabloudit doslova kdekoli, ale k tomu si nepamatuju taky obličeje - s člověkem, kterého opravdu neznám, jsem schopná se seznámit klidně třeba třikrát :smile: . Takže Ti věřím, určitě máš pravdu spíš než já!

2 Likes

Explo má pravdu, je to ten spící kluk v bílé košili.
Leda že by ten vysoký fešák stál na stoličce, protože Ferda je podle toho kormidla hobitího vzrůstu :slightly_smiling_face:.

Ferda má vzrůst pravého námořníka!

Podle všeho musíš být pravý námořník Ty, páč jak popisuješ tak nemáš orientaci :slightly_smiling_face: