Ralf Schumacher si „vie veľmi dobre predstaviť“, že Hamilton odíde z F1 už po tejto sezóne | Magazín F1 - F1online.sk

Sorry bro, ale většina lidí někdy v jednu ráno spí. :sleeping:

1 Like

Já jsem zrovna spal, ale k čemu se tu mám vyjádřit? Že rAstor / Horner tu psal, jak by nechal Ukrajince vYset? Že Dietrich_Reimann tu má fotky Hitlerjungen a tam si označil celou partičku včetně ježka, rHapa atd? Jos tu posílal taky některý do míst, kde už živí nejsou. Kde byl ten tvuj etalon spravedlnosti a morálky? Zas nedělej ze sebe šaška

1 Like

Poukazujes na gramaticky chyby a sam s kamarady pises ,by jste, by jsme". To je hodne usmevne… Trosku sebereflexe, sebekritiky a sebevzdelani kulisci.

Dostat email od HR, kde mi napise BY JSME, tak to bych se opravdu ptal sam sebe, co tu vlastne delam v takovy korporaci…

1 Like

Přesně, oni si na to tady nabíhají sami a pak brečí. Bob to přehání, až ho potkám tak mu řeknu, že ne každej děda musel být fašista, i když Slovenský štát byl fašistický. Nevím co k těm hadkam tady víc říct.

1 Like

No tak tvoje lži už ti žere snad jen ta vaše de-men-tí partička, viz to tvoje měření IQ každej den. Ale já jsem tu ukazoval na to, jak si ho-níš pindíka nad hákáčem a posíláš Ukrajince na popravu

1 Like

Tak Bob to přehnal, ale pak je tu speciálně ježek co tu brečí nad Bobem a jeho komenty, ale pak tu lajkuje holou prázdnou lebku, co tu chce někoho popravovat za narodnost. Však jsem psal vedle, že ti dva jsou jen dno, co hledají ještě nový level dna

1 Like

Rychle te opustil vnitrni klid a nechal jsi se ovladnout emocema. Zase jen urazky, nadavky a zadna vecna odpoved… Tak snad zase nekdy jindy.

239bfd3bce14ff3cc2a65bd83adb185d

1 Like

Nemusíš posílat gif, kde se objevuješ. Já jsem úplně v pohodě, něco takovýho jako ty mě fakt nerozhodí. Jinak na co mám reagovat věcně, když si nepochopil ani kontext diskuze? Však tu @Ambassador_Kosh brečel nad komentem ohledně fašistů na Slovensku. Já jsem tu dal ten tvůj slavnej koment a ty napíšeš, že děláš v korporatu, to ses s tím IQ moc nepředvedl.
Hlavně, když si tu napsal, že Slovensko je zbytečný národ a měl by být zlikvidován, ale na to už nemáš koule, aby sis za tím stál dál

1 Like

Krasny prustrel do vlastni nohy. Zase jsi vsem ukazal, ze psany text ti dela problem… Slaby pokus o urazku ohledne gifu uz ani nekomentuji. Kde jsem neco takovyho psal o Slovensku, prosimte? Napsal jsem vasemu kamaradovi, ze je mezi nami jazykova bariera. A to z duvodu, abych mu slusne naznacil, ze se s nim nechci bavit. On narozdil od vas 3 vypada trosku inteligentneji a pochopil to…

1 Like

Jj, ty si tu nic nepsal, proto si dostal ten ban. A ještě ani nereaguješ, že si nepochopil kontext diskuze, běž si změřit radši IQ :smile:

1 Like

Zadny dukaz? Zase jenom placani do vetru? Rad bych rekl, ze je to novinka a jsem prekvapenej… Novinka a prekvapeni to bude, az budes mit nejaky dukaz/fakta v ruce.

Dobrý vědět, že se posereš hned po banu a ani si nestojíš za tím, co si tu vypisoval. Internet warrior hadr :smile:

1 Like

Naštěstí ty tvoje fašistický příspěvky směrem k Ukrajině jsou už smazané.

1 Like

V poradku, nic noveho.

Jaky ban, prosimte? Co to furt pises za bludy? Vam neco davaji do vody na venkove?

tebe bych vyloučil do nějaký lokality, nejlíp polstrovaný a s klecovým lužkem.

Mate v Berkovicich volny hodiny informatiky?

Když dostaneš perma ban, tak se tvoje původní příspěvky smažou, ale je dobrý, že nemáš ani na to priznat, že si dostal ban za svoje "názory " toliko k tomu, jak moc si za nima stojíš

Borec zase čeká na dávky na úřadu, tak tu vypisuje totální srance, hlavně, že nepochopil ani kontext diskuze :smile:

1 Like

Však ted už píše uplně z cesty, takže tady je hotovo. :sweat_smile:

1 Like