Ralf Schumacher si „vie veľmi dobre predstaviť“, že Hamilton odíde z F1 už po tejto sezóne | Magazín F1 - F1online.sk

Bude druhá polovica sezóny v podaní Lewisa Hamiltona iba čakaním na ročník 2026 a novú generáciu pravidiel? Prvá polovica tohtoročnej sezóny bola pre sedemnásobného majstra sveta veľmi náročná a namiesto obrovského nadšenia sa spochybňuje jeho ďalšia budúcnosť. Ak to takto pôjde ďalej, Hamiltonov odchod si vraj vie predstaviť aj Ralf Schumacher.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/210659/ralf-schumacher-si-vie-velmi-dobre-predstavit-ze-hamilton-odide-z-f1-uz-po-tejto-sezone

Ralf Schumacher by si tiež mohol predstaviť, že tieto jeho príbehy a názory sú už trápne nudné. Nepíšem to preto lebo by som kvázi nesúhlasil, ale už ma ten človek irituje. Mohol by si založiť podcast Príbehy a sny Ralfa. Posledné roky celý čas vymýšla nejaké bludy.

Je to hanba takto skončiť.silou mocou chcel 8mi titul takto ho ale nezíska :joy: veru nech sa venuje radšej filmu možno získa Oscara kúsok z herectva nám už ukázal v F1

S LGBT jsou jen problemy, citi se jako normalni.

Ale ano, Ham moze byt psychycky na dne. Ale v buducej sezone zacina nova era monopostov a kludne mu moze koncept sadnut, resp. Ferrari moze mat stastie a postavit najlepsi monopost. Potom uz by bola len otazka, ci dokaze porazit Lec.
Na rozdiel od milovnika chlapov,brr, si myslim, ze Ham tento rok este neskonci a pocka si na novy monopost.

Tak hlavne jde o to udrzet si motivaci na pristi rok, nikdo letos titul necekal, mozna jedno dve wins, je tady vyhra ve sprintu, to nejni spatny.

Môj ideálny plán by bol titul:
2026 - Alonso (a koniec)
2027 - Hamilton (a koniec)
A to si nerobím srandu. :slight_smile:

3 Likes

Český :poop: nácek zase rozdáva rozumy…
Zober si hrabličky a choď sa hrať na piesok…

Cesky nacek je blbost, slovensky to jsou fakta, ucili jste se to ve skole, zajdi za babkou at vytahne fotky dedy ve fasounskem munduru, mozna vam to tajili. 🫢

Tebe asi tajili, že tvůj tata neni tvůj tata :grinning:

Ja jsem se te minule ptal jestli jste byli se skolou na exkurzi v Osvetimi nebo Terezine, jestli ano jestli vam tam nebylo trapne :sneezing_face:

Prestan tu kydat svoje narodnostne vasne. Si nenavistny clovek, tvoje posadnutie Maxom patri do TOP 5 najvacsich pacientov na tejto stranke.
Ja sam som bol vo viac koncentracnych taborov nez ty bez internetu vymenujes, som Slovak a nie som ani nacista, ani fasista, ani komuniista.
Mohol by som ti povedat, aby si zobral svojich poslednych 100 prispevkov a odniesol ich hociakemu odbornikovi na dusevne zdravie. Tymto portalom si riesis svoje osobne problemy a frustracie.
Netvrdim, ze sa ciastocne nevyznas v F1, ale to co tu vystrajas v diskusiach je na hanbu sveta.
Nepotrebujem, aby si mi na to odpovedal, ak vsak budes citit potrebu tak urobit tak sa najprv dva krat zhlboka nadychni a skus sa zamysliet ako posobia tvoje prispevky na ostatnych citatelov.

4 Likes

Promlouvat do duse si bez nekomu jinemu Zezdisraci, seberte si tu svoji modrou silu a tahnete do prdele kdyz se tady neumite chovat. Jste jako vasi falesni dedove, kam vitr tam plast 🫵

Hmm falesni dedove? samu múdrosť tu pustas.daj ešte niečo vidieť že si vzdelaný :grinning:

I ty vase ucebnice dejepisu byly a jsou falesne, co jste to za narod. Hlavne ze se v nedeli vsichni cpete do kostela :yum:

Hlavne ze chodis takto na slovensky web pisat jaki su slovaci a ich dedovia fasisti

Peknu sobotu

7 Likes

Mám lepší:

2026 - Alonso titul a koniec
2026 - Hamilton koniec

tiež si nerobím srandu

Falošné učebnice?daj ešte niečo.nemal si úraz v detctve? Veď teba treba polutovat

Důležité je že průsečík tam je, a ten bereme :smiley:

2 Likes

snáď to nebude taká dlhá séria ako s posledným titulom v podaní Kimiho :upside_down_face:

7 Likes