Nemoralizuj tu, obhajoval si tu genocidu a zabitie 17 tisic deti. Si moralny odpad.
Vlastni lidi te nemaji radi, jses odpad odejdi z fora.
Udelejte si tu poradek sami mezi sebou, pestujete si tady nasili chodi vam tady magori, nic o F1
Tak sem nechod
Hmm daj ešte niečo ty si fakt tunajší bob.ci skôr BLB?
Ja tu skor vidim nenavistne komenty na Hamiltona a jeho fans a stale ma udivuje, ze sa tu oznacuju ludia co kritizuju Verstapena za jeho prasarnicky na trati za fanatikov.
Tak v prvom rade ked porovname to, kto je aky gentleman a prasa na trati, jasne vyhrava Verstapen.
Ale ked sa tu bavim o fans, zrazu su ti co vidia jeho pocinanie na trati ako zle, oznacovani a osocovani.
A tiez by ma zaujimalo, ked tu riesis tu detsku hadku medzi nimi a pises tu tak vzdelane, preco mas cesky nick. Ked sa teraz aj koli tomu natahuju a ty do toho vstupis s ceskym nickom Je to vtipne…
Ty tady nechod, jenom vsechny prudis
Jake to je fandit Hermannovi po tom co hodil rucnik do ringu to by melo stacit na pobaveni vsech
Hovorim že to máš pomýlené ja fandím Leclercovi .ty si fakt BLB
Hazet tu krecovite jeden koment dokola ze je nekdo BLB, dosli mi argumenty
Nie že niekto je BLB.To ty si BLB chápeš?
Vubec ti nerozumim fasounku.
Tak si zapni translator BLBE
Nuda a trapas multi-nick fasounku, tvuj deda by mel z tebe radost 🫡 Proc nenapises neco vic…
To je všetko BLBE?
Jses vyrizenej fricku, respektuji tvoji bilou vlajku, ale budu te mit na ocich bye bye
Už si sa pomočil BLBE?
pre D.Coulthard
S nenavistnymi komentami na LH suhlasim, ale reagoval som na Boba a toho sa to netyka.
Avsak tento Bob je dlhodobo bezvyznamny prispievatel, ktory okrem urazok a nadavok neprispieva skutocne nicim. Keby mal nejake nazory na F1, hoc aj chybne, tak je to v poriadku, da sa o tom diskutovat. On vsak vnima F1online ako jeho detsku izbu, kam nepatri nikto, kto sa mu nepaci a v svojej detskej izbe moze hovorit s kym chce a ako chce.
Ak si vsimnes co mi odpisal na moj prispevok tak tam nie je ani slovo k tomu co som napisal iba pokracuje vo vylievani zlce.
A k tvojej otazke preco mam cesky nick tak to je len nahoda, rovnako som sa mohol volat Florin Osraldesku alebo Swen Sudhoven. Pri jeho vymyslani mi ani nenapadlo, ze na F1online.sk bude niekto Slovakom nadavat do fasistov.
Tymto tuto temu uzatvaram a budem pokracovat v citani diskusii.
Ak kde su teraz etalony pravdy, svedomia, slusnosti a ferovosti ako Pufko a Alzaci, ktori kritizuju len tych,ktori nezdielaju ich nazory? Preco sa nevyjadria k bobikovi? Lebo su rovnaki ako on.