Objasni mi, co zde na obrazku vidim. Asi tam nevidim to, co vidis ty. Chapu, ze ti dela problem psany text… Chces tedy vysvetlit titulek, ktery je na obrazku?
Jj, borec reaguje na to, jak napsal blbě viset na předchozím účtu, ale bude se hádat, že tu neměl jinej účet. Ten chodí na testování IQ, aby si přivydělal, takovej přírodní úkaz jen tak nevidíš
Vis, ze ta veta gramaticky nedava absolutne zadny smysl? Ostatnim tady nadavas za i/y a z tebe lita neco takovyho…
Takto je to spravne. → “Borec čeká na dávky na úřadu, tak tu vypisuje totální sr*ance, hlavně že nepochopil ani kontext diskuze.” Mas to zadarmo.
u nich v praci vystavují jeho každodenní IQ testy na nastěnku aby se ostatní zasmali.
Pane Honzo, vy jste o mne psal ve vasem prispevku… To je duvod, proc jsem reagoval. Sdilime stejny casoprostor a planetu?
Ten už je hotovej, ale koule ztratil po prvním banu, teď už je z něho jen šašek s nízkým IQ
dostal KO v další diskuzi, takže ted tu bude vypisovat jen out of context věci než dostane něco na zklidnění.
Hlavně, že si nechal vytetovat SS prostě nevymyslíš
a Goebblese na čelo.
Nedělal bych si s tím starosti, u tebe je tak málo mozkových buněk, že nepocítíš rozdíl
Honziku… Urazis sam sebe. Jestli ja jich mam malo a vim, co je to ustalene spojeni v rodnem jazyce… Co to vypovida o tobe.
Co by to vypovídalo o mně? Já tu nepsal, že bych nechal někoho vyset nebo, že je Slovensko zbytečný národ, to sis tu vyplodil ty a dostal si za to ban
A kolovratek je zase na zacatku.
Napíše vyset, ale začne se točit na ČJ. To nevymyslíš.
Tady by byl opravdu potřeba tenhle muž
Pepici sa nám tu ale rozohnili.ked vám vadia Slováci načo chodíte otravovať na Slovensku stránku.??? Stačí že vás exotov človek stretne na dovolenke to už je len zážitok pozerať sa na vás fakt vykvet inteligencie
X