Ralf Schumacher na sociálnych sieťach priznal, že je gay | Magazín F1 - F1online.sk

Cize opat nic k veci, chces byt za chrumkaveho.

Vies co, ja nikomu neprajem nic zle, len to, co obahajujes, cize zelam vela vztahov v zivote na sposob manzelstva Schumachera, cim viac, tym lepsie. Ked je to podla teba ok, tak prajem co najviac takych skusenosti. Z moralneho relativizmu som vyrastol po puberte

No tak to jsem s tebou. Ja taky. :wink:. Ty budes drzet palce me a ja tobe. Co ty na to? :grin:

Jen dve? Ja jsem se zrovna vcera zacal citit jako pohlavi 47 a zitra to vidim na 35.

O intersex si už počul?

4 Likes

Intersex je klasifikovany o porucha normalneho sexualneho vyvoja.

A čo to mení na podstate, že keď je neporiadok v chromozómoch alebo v pohlavných znakoch, že ťažko určiť, že toto je určite žena alebo určite muž? A to sa ešte o žiadnych rodoch nebavíme, to s tým vôbec nemusí súvisieť.

1 Like

Mohol by sa niektorý s pilotov vyšvihnúť v ženských šatách a vyhlásiť, že sa chce preoperovať na Alenu. Konečne by bola žena v F1, a najlepšie Verstappen, aby všetkým nakopala zadky :slight_smile:

Počul a ak si to správne pamätám, tak to sú ľudia, čo majú nejakú abnormáliu v genitáliách alebo hladinaách testosterónu. A keďže je to abnormália, čo znamená, že to nie je normálne, tak to vôbec nerozporuje to, že pohlavia sú len dve.

Aj počet prstov na ruke u človeka je päť. Napriek tomu sa narodia niektorí ľudia, čo majú prstov šesť alebo štyri (čísla len ako príklad). To však neznamená, že počet prstov u človeka je celé číslo z množiny [4,5,6].

No dobre Josi, tak ho prestala bavit ta jeho a zacali ho bavit chlapy. To je jako zprava ze se Babis rozvadi s Monike. No je to zprava. Nic vic nic min. Proc tolik negativni reakce.

3 Likes

Sám vieš že priznať sa nemôže a aj prečo…

Teda ak by to tak cítil a ak by chcel ďalej pretekať samozrejme

Ale inak s tebou súhlasím vo všetkom čo si napísal.

Aspoň niekto normálny to tu vysvetlil niektorým miestnym homofóbom. Mená v podstate neprekvapili …

1 Like

No veď v poriadku a aké pohlavie z tých dvoch im teda priradíš? (ešte hlavne keď predpokladám, že o samostanej rodovej identite sa nejdeš ani baviť)

3 Likes

V drvivej vacsine pripadov mas dominantne znaky jedneho alebo druheho pohlavia, a na podstate to nemeni nic, len je to abnormalny vyvoj ludskeho organizmu ako Downov syndrom. Kazdy samostatne pohlavie produkuje aj specificku pohlavnu bunku, u cloveka su len dve.

Konečně pořádnej článek, kde se spousta lidí odkopala. A odhalilo je to na kost.

Jak se říká “z řepy ananas neuděláš”.

Nebo jak říká George Traveller: “Měl jsem to štěstí v té genetické loterii a jsem zase o něco pokornější.”

2 Likes

Ale o tom koho máš rád pohlavie nerozhoduje !

A po ďalšie existujú aj prípady, keď sa deti narodia aj aj a rodič za nich rozhodne …nemajú právo to zmeniť ?

Sú rôzne prípady, v koži takých ľudí si nebol

Nikto z nich to určite nerobí aby zaujal.

Ich život je veľmi ťažký, bohužiaľ dodnes presne pre hlúpe komentáre a myslenie ľudí.

Mám kamarátku, ktorá z ničoho nič prišla s tým, že je lesbička. Dovtedy randila s chlapmi. Poznám ju celý život …budem ju teraz mať menej rada ? Bohužiaľ jej mama sa to nesmie nikdy dozvedieť lebo skolabuje! Vidíš aké je to smutné ?

Delenie podľa rasy, náboženstva alebo orientácie patrí do iného roku

3 Likes

Žiadna negatívna reakcia. Skrátka môj názor je taký, že bol hetero, skúsil so ženami všetko čo mu napadlo až sa mu to zunovalo, a preto začal skúšať chlapov. A nie že bol gay od narodenia.

Ale s Corou už nie je dlho, homo vzťah už má pravdepodobne dlho a nikoho to absolútne nezaujímalo, lebo je to jeho vec, len Ralfík zatúžil po pozornosti, lebo je to teraz moderné.

A v rámci chorých kvót západných korporácií bude mať ako homo vo firme špeciálne postavenie a možno dostane časom aj nejakú riadiacu funkciu, aby boli kvóty splnené. To len špekulujem, ale nebolo by to nič nové. Každopádne to je to, čo je na tom najviac choré. :rainbow_flag:

1 Like

Ach. Hrozne sa ma to dotklo :smile:

Bezva. To nezni tak zle. Za me je dobre ze to Ralf rekl. To je cele.

Rodic o nicom nerozhoduje, pohlavie sa zmenit neda, to, co mozes zmenit, je pismenko v dokladoch a socialna institucia, ktora nie je pohlavie.

Neviem ako je to vyriešené, že aké pohlavie sa im dáva, ale treba pochopiť, že je to abnormália, teda vrodená vada. Pohlavie zdravého jedinca je buď muž alebo žena. U psov tak isto pohlavie nie je spektrum.

To z princípu nerieši úplnosť klasifikácie. Ľahko sa z toho presunieš aj na dlhé roky okrídlené, že aj drvivá väčšina je heterosexuálna a zvyšok je abnormálny vývoj, ale tam už chvalabohu nie sme.

No keď sa narodí napr. dieťa s veľkou časťou ženských znakov, ale nemá maternicu, tak neviem neviem.

Ale tak máš svoje presvedčenia, maj si ich, nie si zďaleka jediný aj keď občas fakt neviem pochopiť čo vám na to celom tak prekáža a čo vás tak štartuje.

2 Likes