Ralf Schumacher na sociálnych sieťach priznal, že je gay | Magazín F1 - F1online.sk

Ve lzi? A ty zijes v pravde? Celej zivot? Jsi zenatej? Mas nejakou rodinu? Vzdycky vsem reknes pravdu do oci? Sefovi v praci, manzelce, rodicum? :smile::smile::smile:

Tohle me bavi.

Ne ja nejsem homofob, jen mi vadi ze to skryval. Ne ja nejsem homofob, ale at o tom mlci. No a co ze ja koukam na prdelaty holky na netu, to je prece v poradku, to ze je net plnej nahotinek, to je v pohode, ze kde kdo zverejnuje koho si vzal, to mi nevadi.

Homofob nejsem, ale to ze nekdo zverejni ze je homosexual, to z nej dela podcloveka.

No ja ti nevim, jestli sis to nepoplet, ale Ralf me prijde vcelku v pohode a doufam ze bude stastnej.

A nejak tam tu tvoji podcloveci linku nevidim. Teda takhle v tvem textu ji vidim, ale netyka se Ralfa.

3 Likes

Že je bi, to mi napadlo taktiež. Škoda, že sa k tomu nevyjadril trochu viac, ako to mal v minulosti, ale zrejme to príde v nejakych rozhovoroch časom.

A tebe trápí přesně proč, jak to komunikoval se svým okolí?

Ako svina z nich dvoch ale vzdy vyzerala skôr Cora :smile: Však ju aj teraz museli stiahnúť z reality show, lebo sa obávali, že tam vytára stav o Michaelovi.

Navyše to evidentne nebolo tak horké, keďže s Ralfom má veľmi dobrý vzťah a navzájom sa podporujú aj na Instagrame. Teda aspoň to platilo do doby, čo si Cora nezaložila OnlyFans - na základe toho ju odsledoval Ralf aj David.

:hushed: Tak to je rána.
Mnoho síly rodině.

Fihaaa, tohle bych cekal od alzaka, co se zastava Nerudky a jeho hrdinu ted pojizdi full time tenista $troll. Koukam, ze psany text ti dela problemy. Absolutne jsi nepochopil nic, co jsem psal. Bohuzel tedy nema absolutni smysl reagovat na to, co jsi ze sebe vyplodil. A uz vubec ti neco vysvetlovat.
Je akorat videt, jak je dnesni doba v prdeli, kdyz se oslavujou lidi, co svetu reknou, ze celej svuj zivot zili ve lzi. Lhali rodine a svymu okoli, bravo. Kam muzu poslat pranicko ? LMFAO

// S tou dnesni dobou… To bude skvelej namet na Netflix. :slight_smile: Vlk z wallstreet, diktatori a dalsi parady o slusnejch lidech :))))

Preto, lebo ma potrebu mi to povedat verejne. Akcia, reakcia, tusim sa to uci na prvom stupni zakladnej skoly. Ked nechce, aby som komentoval verejne jeho veci, nech ich najprv verejne neodhaluje.

Inak, ked som bol mlady, mal som xy vztahov s mladymi muzmi, a bol som obetou diskriminacie, utokov, nadavok, vysmievania a som tu, zijem, nenenavidim celu spolocnost a nepotrubujem ist na ■■■■■■■■ PRIDE a podobne veci.

Aby to pochopil zjavne inteligentny clovek ako ty, PRIDOM a dalsimi srackymi mi nerobite sluzbu, robite presny opak, to je ako keby ste kazdy mesiac propagovali obezitu a obeznych ludi. Normalnemu cloveku z takych ludi bude zle a bluvno. A tak isto bude hetero ludom zle z predstavy dvoch muzov majuci intimny kontakt, to je normalna reakcia na veci, ktore nemame radi. Pa biely rytier ci skor RITier

1 Like

Ne neda se mu to normalne vycitat. Ty mu to vycitas. A asi nejsi sam. Vis jak to mel se zenou? Ja ne.

Jeho zena mu to muze vycitat? No muze, ona na to ma pravo. Ty? Ty proste jen nemas rad homosexualitu. Nic dalsiho v tom nehledej.

1 Like

Cisty zasah. Homosexuali mi nevadia, vadi mi to stupidne tlacenie nasilu do filmov, serialov… Nikto ich nechce upalovat na hranici, ale dnes sa svet tvari, ze je vlastne cool byt homosexualom…

A ked ma clovek iny nazor, hned je za homofoba.

Preco to musi vsetkym oznamovat na socialnych sietach? Nie je to jeho osobna vec? Toto “coming out of the closet” pred celym svetom totalne nechapem a je to na urovni prispevkov “dnes som sa dobre vysr4l” ci “dnes som mal na ranajky huevos rancheros”. Preco ma pocit, ze to vsetci musia vediet?

3 Likes

Síce sme hetero spoločnosť (čo je prirodzené), ale do manželstva nikto nikoho nenúti. Coru si zobral keď mal 26r, chodiť spolu začali asi skôr a neverím, že v pomerne takto mladom veku s ňou začal chodiť kvôli tlaku spoločnosti.

Aby sa s niekým dal v pomerne mladom veku do vzťahu a v 26tich uzavrel manželstvo, tak asi musel k tej žene niečo cítiť. Do sexu ho hádam nútiť tiež nemusela. Keby sa mu ženy vyslovene sexuálne hnusili, tak ten sex asi ani nie je možný.

Nemôže to byť tak, že chalan bol normálny hetero, ale v živote mal už všetko a prestalo ho to baviť, tak mu z toho preplo až sa dostal na druhý breh? Tak ako niekoho časom prestane baviť jedna žena a začne podvádzať, tak jeho mohli prestať baviť všetky ženy, nie?

Ja mu nič nevyčítam, nech je kto chce čo chce, mne je to úplne jedno, neviem na čo sa vôbec k tomu verejne priznáva, keď je to jeho súkromie a doteraz to nikoho nezaujímalo a ani nezaujíma. Väčšina čo sa k tomu takto verejne prizná a ohlási s obrovskou pompou coming out, tak sú len attention wh0res a chcú, aby sa to o nich písalo. Tak ako naše lokálne celebritky keď sa každú chvíľu musia niekde chváliť, že sú homo.

2 Likes

Fiiiha ja nejsem alzak :rofl::rofl::rofl:. Ty jo, fandit Maxovi a tolerovat gay a lesbicky. Neslucitelne.

:rofl::rofl::rofl::rofl:.

A to si predstav ze jsem proukrajinskej, nemam rad Babise a Trumpa, a Putin posle me patri do kriminalu.

To se mi snad zda. Kam ten svet speje. :man_facepalming:

A ze bych zrovna ja mel problemy s psanym textem? To asi uplne ne. :wink::rainbow_flag:

2 Likes

Mna nezaujima tvoj blby nazor, ak klamem mojmu celozivotnemu partnerovi o tom, ze ma nepritahuje fyzicky a ze som gay a znicim desiatky ci co i len rok zivota alebo len den, kvoli klamstvu a vztahu, ktory od zaciatku nema ziadnu buducnost, tak sa je neeticke a nefer voci danej osobe, podvod a horsie ako ked niekoho podvedies, lebo je cely vztah zalozeny na lzi a vyuzil si cloveka len ako psychopat.

Da sa to pochopit ako tak, ale nie ospravedlnit a odpustit v krajine, kde je ina orientacia trestna a hrozi ti smrt, ale nie vraj vo civilizovanm svete.

Trepes tu somariny ako nas vrchnost vraj tlaci do hetero vztahov, ako nas klame a potom zadrbes este vacsiu kravinu o tom, ze toto je ok. Tam si usporiadaj veci v hlave, lebo zjavne, moralne standardy su flexibilne ako guma v gatiach.

1 Like

A co s tim ? Dela te to stastnim ? Pokracuj v tom, drzim palce. (:

Diky. Budu neboj. :wink:

Drzim palce kazdymu, kdo se plete.

A koho zajímá tvůj názor, a kdo tě pasoval do soudce, který názor je hloupý, a který chytrý?

3 Likes

Velebnosti žite a nechajte žiť. Bol F. Mercury pre to že bol gay horší človek, alebo spevák?

4 Likes

JJ, uvidíme.

Preto som to vytiahol, lebo hoc viacerí tu sú asi proti tomu, coming outy sú presne pre toto potrebné.

A v tomto ten “message” toho coming outu nie je celkom nepodstatný.
Lebo je trochu rozdiel ak nám Ralf hovorí, že vlastne od puberty to mal tak, ale prostredie v Nemecku, či v samotnom motošporte/F1 mu nedávalo vôbec istotu prejaviť sa, resp. nerozptyľovalo obavy, že je to jedno a musel teda to zakrývať až do určitého fake-manželstva s Corou, ktoré bolo dosť verejne pretraktované.

Alebo do určitej miery stále platí aj to, ale skrátka od začiatku to mal tak aj tak. Ale možno keď to pred ním stálo, tak namiesto prebádania vzťahu s potenciálnymi mužskými partnermi skôr do istoty inklinoval k ženám, ale mimo toho bol ten vzťah s Corou prirodzený a obaja sú radi, že bol (hocako na verejnosti pôsobil).
A až teraz nastalo obdobie, kedy cíti dostatočný spoločenský komfort preskúmať túto svoju časť a aj o nej verejne hovoriť.

Je to len predsalen rozdiel v miere a keďže tieto témy sú evidentne stále spoločensky dosť výbušné, tak ja som za čo najpriamejšiu komunikáciu.

1 Like

Spektrá? :sweat_smile:

Ideme tu otvárať debatu o tom, že pohlavia nie sú len dve? :clown_face:

3 Likes

Ty jo, text plnej argumentu. Skoro takova filipika rekl bych.

Muj nazor te nezaujima? Jo tak uz to byva. Kazdeho nemuze zajimat vsechno. Kdyby kazdyho zajimalo vsechno, tak by se z toho kazdej druhej zblaznil a ten zbytek zesilel. :smiley::wink: