Diky. Budu neboj. 
A koho zajímá tvůj názor, a kdo tě pasoval do soudce, který názor je hloupý, a který chytrý?
Velebnosti žite a nechajte žiť. Bol F. Mercury pre to že bol gay horší človek, alebo spevák?
JJ, uvidíme.
Preto som to vytiahol, lebo hoc viacerí tu sú asi proti tomu, coming outy sú presne pre toto potrebné.
A v tomto ten “message” toho coming outu nie je celkom nepodstatný.
Lebo je trochu rozdiel ak nám Ralf hovorí, že vlastne od puberty to mal tak, ale prostredie v Nemecku, či v samotnom motošporte/F1 mu nedávalo vôbec istotu prejaviť sa, resp. nerozptyľovalo obavy, že je to jedno a musel teda to zakrývať až do určitého fake-manželstva s Corou, ktoré bolo dosť verejne pretraktované.
Alebo do určitej miery stále platí aj to, ale skrátka od začiatku to mal tak aj tak. Ale možno keď to pred ním stálo, tak namiesto prebádania vzťahu s potenciálnymi mužskými partnermi skôr do istoty inklinoval k ženám, ale mimo toho bol ten vzťah s Corou prirodzený a obaja sú radi, že bol (hocako na verejnosti pôsobil).
A až teraz nastalo obdobie, kedy cíti dostatočný spoločenský komfort preskúmať túto svoju časť a aj o nej verejne hovoriť.
Je to len predsalen rozdiel v miere a keďže tieto témy sú evidentne stále spoločensky dosť výbušné, tak ja som za čo najpriamejšiu komunikáciu.
Spektrá? 
Ideme tu otvárať debatu o tom, že pohlavia nie sú len dve? 
Ty jo, text plnej argumentu. Skoro takova filipika rekl bych.
Muj nazor te nezaujima? Jo tak uz to byva. Kazdeho nemuze zajimat vsechno. Kdyby kazdyho zajimalo vsechno, tak by se z toho kazdej druhej zblaznil a ten zbytek zesilel. 

Cize opat nic k veci, chces byt za chrumkaveho.
Vies co, ja nikomu neprajem nic zle, len to, co obahajujes, cize zelam vela vztahov v zivote na sposob manzelstva Schumachera, cim viac, tym lepsie. Ked je to podla teba ok, tak prajem co najviac takych skusenosti. Z moralneho relativizmu som vyrastol po puberte
No tak to jsem s tebou. Ja taky.
. Ty budes drzet palce me a ja tobe. Co ty na to? 
Jen dve? Ja jsem se zrovna vcera zacal citit jako pohlavi 47 a zitra to vidim na 35.
O intersex si už počul?
Intersex je klasifikovany o porucha normalneho sexualneho vyvoja.
A čo to mení na podstate, že keď je neporiadok v chromozómoch alebo v pohlavných znakoch, že ťažko určiť, že toto je určite žena alebo určite muž? A to sa ešte o žiadnych rodoch nebavíme, to s tým vôbec nemusí súvisieť.
Mohol by sa niektorý s pilotov vyšvihnúť v ženských šatách a vyhlásiť, že sa chce preoperovať na Alenu. Konečne by bola žena v F1, a najlepšie Verstappen, aby všetkým nakopala zadky 
Počul a ak si to správne pamätám, tak to sú ľudia, čo majú nejakú abnormáliu v genitáliách alebo hladinaách testosterónu. A keďže je to abnormália, čo znamená, že to nie je normálne, tak to vôbec nerozporuje to, že pohlavia sú len dve.
Aj počet prstov na ruke u človeka je päť. Napriek tomu sa narodia niektorí ľudia, čo majú prstov šesť alebo štyri (čísla len ako príklad). To však neznamená, že počet prstov u človeka je celé číslo z množiny [4,5,6].
No dobre Josi, tak ho prestala bavit ta jeho a zacali ho bavit chlapy. To je jako zprava ze se Babis rozvadi s Monike. No je to zprava. Nic vic nic min. Proc tolik negativni reakce.
Sám vieš že priznať sa nemôže a aj prečo…
Teda ak by to tak cítil a ak by chcel ďalej pretekať samozrejme
Ale inak s tebou súhlasím vo všetkom čo si napísal.
Aspoň niekto normálny to tu vysvetlil niektorým miestnym homofóbom. Mená v podstate neprekvapili …
No veď v poriadku a aké pohlavie z tých dvoch im teda priradíš? (ešte hlavne keď predpokladám, že o samostanej rodovej identite sa nejdeš ani baviť)
V drvivej vacsine pripadov mas dominantne znaky jedneho alebo druheho pohlavia, a na podstate to nemeni nic, len je to abnormalny vyvoj ludskeho organizmu ako Downov syndrom. Kazdy samostatne pohlavie produkuje aj specificku pohlavnu bunku, u cloveka su len dve.
Konečně pořádnej článek, kde se spousta lidí odkopala. A odhalilo je to na kost.
Jak se říká “z řepy ananas neuděláš”.
Nebo jak říká George Traveller: “Měl jsem to štěstí v té genetické loterii a jsem zase o něco pokornější.”
Ale o tom koho máš rád pohlavie nerozhoduje !
A po ďalšie existujú aj prípady, keď sa deti narodia aj aj a rodič za nich rozhodne …nemajú právo to zmeniť ?
Sú rôzne prípady, v koži takých ľudí si nebol
Nikto z nich to určite nerobí aby zaujal.
Ich život je veľmi ťažký, bohužiaľ dodnes presne pre hlúpe komentáre a myslenie ľudí.
Mám kamarátku, ktorá z ničoho nič prišla s tým, že je lesbička. Dovtedy randila s chlapmi. Poznám ju celý život …budem ju teraz mať menej rada ? Bohužiaľ jej mama sa to nesmie nikdy dozvedieť lebo skolabuje! Vidíš aké je to smutné ?
Delenie podľa rasy, náboženstva alebo orientácie patrí do iného roku