Ralf Schumacher na sociálnych sieťach priznal, že je gay | Magazín F1 - F1online.sk

Bývalý pretekár F1 a televízny expert Ralf Schumacher v nedeľu na sociálnych sieťach priznal, že je gay. Brat sedemnásobného majstra sveta sa so svetom podelil o fotografiu so svojím partnerom Étiennom, s ktorým žije už dva roky.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/163429/ralf-schumacher-na-socialnych-sietach-priznal-ze-je-gay

9 Likes

To vam jako stalo za to napsat o tom celej clanek? Budete psat i o tom, ze si nejakej pilot koupil novyho psa?

2 Likes

Nemal náhodou manželku, s ktorou má syna? :sweat_smile:

1 Like

Bohužiaľ len-tak neriešiť svoju sexualitu je vo svete stále veľká vec, zvlášť vo svete motošportu (či futbalu). Miesto toho aj úspešní športovci (ako Ralf) desiatky rokov niečo nechcene predstierajú.

Ale chápem, že pre niekoho z tak pokrokovej krajiny ako je Slovensko sa môže zdať takýto článok zbytočný…

3 Likes

:smiley: Tak ještě jeden…

Gratulujem <3

Necakane ale snad sa im spolu podari zalozit krasnu rodinu. Ich spolocne dieta by bolo prekrasne.

Nemáš náhodou problémy s čítaním a porozumením textu článkov, na ktoré reaguješ?

Dobre chápem, že podľa teba desiatky rokov predstieral, že je hetero? Aj to manželstvo a syna predstieral? :joy:

A už tu niektorí slováčikovia mudrujú. Nevadí, že sa chová ako xoxot, hlavne že je hetero…

1 Like

Manželstvo môžeš predstierať aj keď si hetero a o plodení detí si niečo naštuduj - myslím, že to je látka základnej školy.

6 Likes

Byt gayom/lezbou neznamena podporovat LGBTIQA+ (aktualny nazov podla googlu).

Jedno z toho je sexualna orientacia, druhe je organizacia ktora sa tvari ze bojuje za prava svojich clenov.

Ralf povedal, ze tu organizaciu podporuje?

1 Like

Ok, spekulovalo se o tom už dřív. Chápu, že jde v mnoha ohledech pořád o obtížnou situaci, a děkuju přírodě, že jsem ji nemusela řešit :slight_smile: . Pokud tyto vztahy akceptujeme, připadalo by mi nejlepší to vůbec nekomentovat a prostě brát na vědomí, že někdo se objevuje na veřejnosti s partnerem stejného pohlaví. Tahle náhlá veřejná prozření jsou trochu mimo moje chápání, ale asi to bude věkem a averzí k sociálním sítím :smile: .

To je na data analystu moc složitý :slightly_smiling_face:

Tato sprava ma prekvapila, ale prijemne potesila.

Ralf bol znamy predovsetkym zo zaciatkov svojej kariery ako tak trochu uzavrety, možno až neprijemny typek, casom ako komentator na Sky (hoc teda nie vsetci musia s jeho nazormi a komentovanim suhlasit) pôsobí oveľa príjemnejšie, uvoľnenejšie, otvorenejšie.

Podľa mňa sme v časoch F1 nepoznali skutočného Ralfa. Možno ho nepoznal ani on sám - ťažko povedať, či celý vzťah s Corou bola len zásterka alebo nie. Alebo si pri pohľade na Coru povedal, že radšej bude gay :smile: Tak či tak majú spolu Davida, čiže akási reprodukčná zodpovednosť je z jeho stránky už splnená.

Inak teda, aj na základe tohto príspevku musím povedať, že hoc sú Geissenovci u nás považovaní za odpad a nafukaných milionárov, Carmen je zrejme aj napriek bohatsvu skutočne veľmi srdečná žena. Nechápem, prečo u nás schytávali toľko hejtu, aj v tej show pôsobili vždy celkom príjemne.

1 Like

Projevoval jsi se jako homofob, na světě je vás víc. Kvůli lidem jako ty se homosexuálové snaží zapadnout a navazují “normální” vztahy a to včetně plození dětí.
Ve zkratce, když lidi nebudou homofobové, tak nebudou ani tyto coming outy na stará kolena :slightly_smiling_face:

9 Likes

Tvl, a? Jaime Alguersuari je taky.

Lidi jsou lidi - to je jasny…

No a? Tak to nečítaj, keď ťa to nezaujíma, nie? Chápem, že niekoho iritujú rôzni modrovlasí agresívni homosexuáli, ktorých vidíš v nejakom pochybnom videu na internete a väčšinou sú protivní… mňa to teda neirituje, chápem, že bojujú za svoje práva, ale zároveň chápem, ak to niekoho irituje.

Ale koho už môže iritovať starý chlap a ikona športu, ktorá na jeseň svojho života našla lásku a konečne môže byť sám sebou? Však je to pekné a vysvetluje to jeho doterajšiu osobnosť aj v časoch v F1…

A vzhľadom na to, aké zriedkavé to v športe je, myslím si, že je dôležité o tom informovať.

4 Likes

Kks fakt? to som netušil doteraz vôbec… fanynky asi nebudú moc nadšené, pamätám si, že patril medzi tých atraktívnejších jazdcov svojho času :smile: