A prečo by si to robil? Ešte k tomu 14 rokov.
A teda bol hetero a teraz je gay alebo platí toto:
?
A prečo by si to robil? Ešte k tomu 14 rokov.
A teda bol hetero a teraz je gay alebo platí toto:
?
Tento príspevok som nahlásil a označil ako nevhodný. Naozaj máte potrebu v 21. storočí šíriť homofóbiu? To sme na Slovensku fakt všetci len zaostalí vidláci?
Tento prispevek jsem nahlasil a oznacil jako nevhodny. Opravdu mas potrebu v 21. stoleti sirit svoji demenci ? V Cechach opravdu nejsme vidlaci.
V dnešní době to je bohužel stále velká věc a stále je potřeba hodně odvahy.
Už tu tíhu ze sebe dostal.
Ať se mu daří a je šťastný.
Proste zistil, ze s chlapmi ho to bavi viac
Naprosto bezna zalezitost Josi. Jsme heterosexualni spolecnost, logicky, do toho se plete nabozenstvi a cirkevni predstavitele nam vnucuji svuj pohled na svet a pravidla kterymi bychom se meli ridit, ktera ale sami samozrejme nedodrzuji.
V soucasne dobe je to tema otevrene a relativne bez naslesku se k tomu kazdy muze vyjadrit. To je pomerne vyjimecna doba. A nebude trvat dlouho, soude podle dejin.
Problem s tim ma pouze vrchnost, ktera vytvari tlak na heterosexualni vztahy a potreby a touhy tech pod nima, ji nezajimaji.
Bohuzel tento pohled mocipanu, prebira i plebs a nevidi, ze jedinym motivem kleru a vladnouci vrstvy je aby plebs mel spoustu deti a ty na ne dreli. A zase, kler a vrchnost se techto homosexualnich hratek nezrikaji, ale o to vic kazou z pozice autority ze je to spatne.
Takze vycitat Ralfovi zdrzenlivost a to ze zil na zaprenou v heterosexualnim manzelstvi a je otcem ditete, mu nelze vycitat.
Jeho vec, nikomu tým neškodí, svoju spoločenskú “povinnosť” splodiť dieťa splnil, tak čo sa tu podaktorí zavzdušňujú?
Aby sme neboli prekvapení, že aj niektorý zo súčasných jazdcov je gay. Ale stále je to ich vec, rovnako ako to či sa budú so svojím vzťahom prezentovať verejne alebo nie
Žiješ pod kamenem?
Nechapem, co je na tom demencia. Ja som tvoj prispevok pochopil ako homofobny, a to sa mi nepaci. Pokial som to pochopil zle a jednalo sa o nejaky skryty humor, ktory mne unikol (film, z ktoreho je dana hlaska, som nevidel), tak sa ospravedlnujem.
Tak už mi jasné,prečo bola večne Ralfova žena Cora nespokojná,keď s ňou žil.Bola z toho aj téma ,keď Ralf ešte pretekal na nemeckých kanáloch.No ,čo už nová doba,z mužov sa stávajú ženy a ďalší adept na priznanie je Hamilton,ten tiež vyzerá a správa sa ako homosexuál…
Podla tejto logiky z teba tiez nieco najblizsie vypadne, tesime sa 🫡
Je to zprava jako kazda jina. Pojdme dal. Stejne jako ze Charles ma novou holku. Ty ukazujou v primem prenosu porad a nekteri tyhle devcata radi postuji i sem. V cem je problem?
Vzdyt to netreba cist. Me to prekvapilo. A uprime asi lepsi zprava, nez ta, ze kdyz Montoy koukal na telku, tak si vsimnul ze Checova kara jede najak pomalu a nekteri z toho dovodili, ze ma Checo prosly gumy, prozrany hadicky od palivovyho systemu a elektricky rozvody v hliniku.
Pochopil jsi ho spravne.
Keď už niekto zo súčasných jazdcov, tak mne by sa na to skôr hodil Verstappen. Aj ked pôsobi drsne, vo vnutri veľmi jemný. A zrejme by sa nepriznal, lebo by ho otecko zabil, plus by mu to mohlo zničiť kariéru. Navyše chodí s Kelly, čo je asi najpríšernejšia zo všetkých WAGs, čiže by dávalo zmysel, ak by bola len zásterka
Samozrejme na 99% neni gay, toto je len predstava, ale dávalo by mi to väčší zmysel než Lewis, ktorý LGBT podporuje dosť hlasito a zrejme by sa už dávno priznal. On mal rád vynikať z davu.
V takom prípade sa o demenciu nejedná, homofóbia tu ani nikde inde nemá čo hľadať.
Dekujeme za nazor. V mym svete naprosto k nicemu jako v tvym svete ten muj.
To neni vec nazoru. Nesnaz sa presadit, ze homofobia je nazor.
Ja nechapu, kde jsi porad vzal tu homofobii. To ze si nekdo celej zivot lze do kapsy, tak je to prvotridni ■■■■■. I kdyby to prdelomrd nebyl, tak je to porad chudak, kterej se XY desitek let schovaval za neco, cemu sam neveril a jen profitoval. Takze ke vsemu prodejna holka. (:
No Maxa si Kelly vycvičila,asi to bola jeho prvá žena,tak sa chlapec zamiloval,staršie ženy a navyše škaredé ako Kelly v tom vedia chodiť…Takže , nepredpokladám,že Max je homosexuál.Lewis sa oblieka a správa ako gay,tak ten skôr.