Ralf Schumacher na sociálnych sieťach priznal, že je gay | Magazín F1 - F1online.sk

A ked sa niekto cely zivot schovava za to ze neni homofob? Neni to prodejna devka? Len uvazujem

1 Like

K teme homofóbie a tolerancie len toľko. Chyba je bohužiaľ tak trochu na oboch stranách. Presne ako niekto písal… keby nebolo toľko homofóbov, prestali by LGBTI ľudia s coming outmi, pretože by to nebolo potrebné. Na druhej strane. Pokiaľ sa tolerancia(nie len k LGBTI, ale aj k pohlaviam ako takým, k farbe pleti a pod.) bude vynucovať v obyčajných veciach… ako napr. kvótami vo filmoch(na netflixe, disney, prime video v každom filme musia byť herci aj inej farby pleti, niektoré postavy musia byť LGBTI a pod.)., tak sa nikam nedostaneme, pretože takýmito vecami narastá aj homofóbia… ak mi raz je jedno či je niekto hetero alebo gay, tak to nerozlišujem a vyberám v castingu hercov podľa kvalít a pod. Ži a nechaj žiť…

8 Likes

To nema s homofobii absolutne nic spolecnyho. At si dela co chce, ale neotravuje s tim ostatnim. Jste do toho tak udelany, ze hned prvni na co myslite, ze jsem proti jeho “stesti zivota”.
Smula, nejsem. Pojmenoval jsem veci tak jak jsou. Celou dobu mu nevadilo zit ve lzi, vydelavat na ni a ted se k necemu teprve rozhoupal = podclovek.

Me by uprime Maxova homosexualita taky neprekvapila. Ale pochybuji, ze by se bal otce. Rekl bych ze v soucasne dobe, uz jsou pozice v rodine trosku jinde. Je to videt i ve sporu Jose s Hornerem.

Takze asi ne, je to proste asi jen hodnej kluk.

A Hamilton. Nevim, rad se predvadi, taky bych si to dokazal predstavit. A uprime asi u kazdyho soucasnyho pilota asi krome Haasaku ( pekna hricka se mi povedla :grin:). Oni vsichni ti piloti vypadaji jako samponci. :grinning:.

Pod to se podepisu kolego. Neni nic horsiho, kdyz CEO obrovskych korporatu dostavaji KPI hodnoceni podle diverzity. viz. boeing, disney a dalsi hromada firem, kde si na tomhle ■■■■ triko.
Pro obe zminovany firmy je to uz skoro devastacni btw. (:

1 Like

Uz len zo slova prdelomrd :roll_eyes:

Okrem ineho, nevies, ci sa za to schovaval cely zivot. Mozno to proste aj sam zistil az neskor.

2 Likes

Pisal som ze len uvazujem, mozno chyba ze som to napisal ako odpoved tebe.

S tym nech si ktokolvek robi co chce, suhlasim.

Avsak mne pride strasne primitivne sa pozastavovat dneska nad tym kto koho s prepacenim hobluje doma po veceroch.

Keby sa kazdy jednotlivec sustredil na svoj osobny rozvoj tak sa mame uz davno ako spolocnost lepsie, to mi urcite das za pravdu.

V skratke - nemam tolko casu riesit chromozomy v tejto veci

1 Like

Tady žádná diskuze nebude, je to homofob co uráží ostatní, když mají jiný pohled na věc a na svět. Pokud někoho uráží do podčlověka, tak tady není o čem, jen to vypovídá přímo o autorovi

3 Likes

Mozna jo, mozna ne.Nevis to ty ani ja. Kazdopadne at si doma za zavrenyma dverma dela co chce. Pointa je porad stejna.

Odvazne je priznat homosexialitu v Suadskej Arabii, to je krajina, s ktorymi lidrami si nasa vraj ex progresivna prezidentka podavala ruku a prijala ich predstavitelov oficialne, napriek tomu, ze je tam tato aktivita ilegalna a moze viest az k poprave daneho jedinca, to zjavne nevadilo, ale nie v Nemecku, ci v ktorej krajine to zije, teraz mu to ziska kopu novych pracovnych prilezitosti a bude celebrita, zrejme aj preto to “priznal”.

Nic nie je zabavnejsie ako tato hlupucka pismenkvoa komunita, priznavaju sa k tomu ako ku spachaniu zlocinu a ja hlupak som si myslel, ze to je nieco normalne, prirodzene, nad cim sa ani nezamyslam ci neskumam.

Ina doba zrejme a nie so dostatocne moderny a progresivny.

1 Like

Som si 100% isty, ze Lewis je hetero. On by zrovna bol ten z prvych, co by to hlasali vsade naookolo. Okrem ineho ten promiskuitny zivot s mnohymi dievcatami hovori za seba. Lewis ma rad modu a podla toho sa oblieka, v ziadnej pokrokovej krajine by to nenazvali, ze sa oblieka teplo. Mne sa teda osobne tiez viac paci styl, aky ma Russell, ale nepride mi LH by mal podla stylu byt teply - tym, ze je cierny, tak sa mu aj sedia trochu ine veci, na mne by to trebars vyzeralo komicky, ale jemu to pasuje.

Me to ale neirituje, me je to proste ukradeny. Nevim, proc bych mel nekoho velebit za to, ze priznal, ze je gay. Pro me je to normalni vec, nepotrebuju podobny clanky, aby mi nekdo cpal do hlavy, ze je to normalni. Normalni veci nepotrebujou normalizovat, proto mi tyhle oslavy prijdou dost urazlivy proti podobnym skupinam.

2 Likes

Nevim, proc zrovna ty nekoho nazyvas homofobem, kdyz tady ta vase skupina podkuruje bobovi, kterej je homofob jak prase.

1 Like

Kto pise, ze ho mas za to velebit? Jednoducho je to zaujimava tema, nie velmi tradicna v sporte. Preto je tu o tom clanok. Mna to trebars potesilo, aspon to vysvetluje, preco bol Ralf obcas trochu divny.

Jo, tobe prisel divnej, ale me nikdy nenapadlo neco takovyho resit. Kdo z toho vychazi lip? :upside_down_face: A zajimavy to ani v nejmensim neni, je to jen jeho vec a hotovo.

2 Likes

Tunajšie hlúpučké reakcie dokazujú, že “comimg outy” sú stále potrebné.

Ži šťastne Ralf!
A vďaka za skvelé súboje v F1!

8 Likes

Divny v zmysle, ze bol v kolektive F1 casto povazovany za uzavreteho, nepristupneho. Naopak ako expert v Sky je ovela prijemnejsi.

Určite je dobré, že to takto narovinu povedal. Pre neho samotného aj pre svet F1.

Čo mi trochu vadí je, že z jeho minulosti sa mi to nezdá také clear-cut (aj keď ako to je môže vedieť len on sám) a naráža to na pomerne osvedčenú fóbiu iného typu - prečo by muži nemohli byť bi?

Nejde len o manželstvo s Corou - to by nebol zďaleka prvý gay čo to takto mal. Ale svojho času človek narazil na viaceré správy z pozadia ako má Ralf rád nezáväzný sex s grid girls - a vraj si ho dosť užíval.

Takže ako vravím - on sám vie najlepšie. Ale v jeho prípade by dávalo aj úplnu logiku, že je bi, pokojne aj chlapa môžu priťahovať rovnako muži aj ženy, resp. všetky gender/sex spektrá.
Preto by ma mrzelo, ak by aj toto priznanie bolo trochu pokryté tou fóbiou, ktorú som už dávno zaznamenal, že chlapi skrátka nemôžu byť bi. Ženy pokojne, ale u mužov sa to berie ako keby “len nechce natvrdo povedať, že je gay”.
Ale ak to zodpovedá realite, prečo nie? Pokojne sa mohol vtedy dobre cítiť so ženami, resp. mať Coru a teraz nového partnera.
Takže dúfam, že to nie je tento prípad.

2 Likes

Da sa mu to normalne vycitat, ak to nepovedal svoje zene a klamal jej, to to bezcharakterna pokrytecka a sebecka svina. O zivot mu nikdy neslo.

1 Like