Som si 100% isty, ze Lewis je hetero. On by zrovna bol ten z prvych, co by to hlasali vsade naookolo. Okrem ineho ten promiskuitny zivot s mnohymi dievcatami hovori za seba. Lewis ma rad modu a podla toho sa oblieka, v ziadnej pokrokovej krajine by to nenazvali, ze sa oblieka teplo. Mne sa teda osobne tiez viac paci styl, aky ma Russell, ale nepride mi LH by mal podla stylu byt teply - tym, ze je cierny, tak sa mu aj sedia trochu ine veci, na mne by to trebars vyzeralo komicky, ale jemu to pasuje.
Me to ale neirituje, me je to proste ukradeny. Nevim, proc bych mel nekoho velebit za to, ze priznal, ze je gay. Pro me je to normalni vec, nepotrebuju podobny clanky, aby mi nekdo cpal do hlavy, ze je to normalni. Normalni veci nepotrebujou normalizovat, proto mi tyhle oslavy prijdou dost urazlivy proti podobnym skupinam.
Nevim, proc zrovna ty nekoho nazyvas homofobem, kdyz tady ta vase skupina podkuruje bobovi, kterej je homofob jak prase.
Kto pise, ze ho mas za to velebit? Jednoducho je to zaujimava tema, nie velmi tradicna v sporte. Preto je tu o tom clanok. Mna to trebars potesilo, aspon to vysvetluje, preco bol Ralf obcas trochu divny.
Jo, tobe prisel divnej, ale me nikdy nenapadlo neco takovyho resit. Kdo z toho vychazi lip?
A zajimavy to ani v nejmensim neni, je to jen jeho vec a hotovo.
Tunajšie hlúpučké reakcie dokazujú, že “comimg outy” sú stále potrebné.
Ži šťastne Ralf!
A vďaka za skvelé súboje v F1!
Divny v zmysle, ze bol v kolektive F1 casto povazovany za uzavreteho, nepristupneho. Naopak ako expert v Sky je ovela prijemnejsi.
Určite je dobré, že to takto narovinu povedal. Pre neho samotného aj pre svet F1.
Čo mi trochu vadí je, že z jeho minulosti sa mi to nezdá také clear-cut (aj keď ako to je môže vedieť len on sám) a naráža to na pomerne osvedčenú fóbiu iného typu - prečo by muži nemohli byť bi?
Nejde len o manželstvo s Corou - to by nebol zďaleka prvý gay čo to takto mal. Ale svojho času človek narazil na viaceré správy z pozadia ako má Ralf rád nezáväzný sex s grid girls - a vraj si ho dosť užíval.
Takže ako vravím - on sám vie najlepšie. Ale v jeho prípade by dávalo aj úplnu logiku, že je bi, pokojne aj chlapa môžu priťahovať rovnako muži aj ženy, resp. všetky gender/sex spektrá.
Preto by ma mrzelo, ak by aj toto priznanie bolo trochu pokryté tou fóbiou, ktorú som už dávno zaznamenal, že chlapi skrátka nemôžu byť bi. Ženy pokojne, ale u mužov sa to berie ako keby “len nechce natvrdo povedať, že je gay”.
Ale ak to zodpovedá realite, prečo nie? Pokojne sa mohol vtedy dobre cítiť so ženami, resp. mať Coru a teraz nového partnera.
Takže dúfam, že to nie je tento prípad.
Da sa mu to normalne vycitat, ak to nepovedal svoje zene a klamal jej, to to bezcharakterna pokrytecka a sebecka svina. O zivot mu nikdy neslo.
Ve lzi? A ty zijes v pravde? Celej zivot? Jsi zenatej? Mas nejakou rodinu? Vzdycky vsem reknes pravdu do oci? Sefovi v praci, manzelce, rodicum? 

Tohle me bavi.
Ne ja nejsem homofob, jen mi vadi ze to skryval. Ne ja nejsem homofob, ale at o tom mlci. No a co ze ja koukam na prdelaty holky na netu, to je prece v poradku, to ze je net plnej nahotinek, to je v pohode, ze kde kdo zverejnuje koho si vzal, to mi nevadi.
Homofob nejsem, ale to ze nekdo zverejni ze je homosexual, to z nej dela podcloveka.
No ja ti nevim, jestli sis to nepoplet, ale Ralf me prijde vcelku v pohode a doufam ze bude stastnej.
A nejak tam tu tvoji podcloveci linku nevidim. Teda takhle v tvem textu ji vidim, ale netyka se Ralfa.
Že je bi, to mi napadlo taktiež. Škoda, že sa k tomu nevyjadril trochu viac, ako to mal v minulosti, ale zrejme to príde v nejakych rozhovoroch časom.
A tebe trápí přesně proč, jak to komunikoval se svým okolí?
Ako svina z nich dvoch ale vzdy vyzerala skôr Cora
Však ju aj teraz museli stiahnúť z reality show, lebo sa obávali, že tam vytára stav o Michaelovi.
Navyše to evidentne nebolo tak horké, keďže s Ralfom má veľmi dobrý vzťah a navzájom sa podporujú aj na Instagrame. Teda aspoň to platilo do doby, čo si Cora nezaložila OnlyFans - na základe toho ju odsledoval Ralf aj David.
Tak to je rána.
Mnoho síly rodině.
Preto, lebo ma potrebu mi to povedat verejne. Akcia, reakcia, tusim sa to uci na prvom stupni zakladnej skoly. Ked nechce, aby som komentoval verejne jeho veci, nech ich najprv verejne neodhaluje.
Inak, ked som bol mlady, mal som xy vztahov s mladymi muzmi, a bol som obetou diskriminacie, utokov, nadavok, vysmievania a som tu, zijem, nenenavidim celu spolocnost a nepotrubujem ist na ■■■■■■■■ PRIDE a podobne veci.
Aby to pochopil zjavne inteligentny clovek ako ty, PRIDOM a dalsimi srackymi mi nerobite sluzbu, robite presny opak, to je ako keby ste kazdy mesiac propagovali obezitu a obeznych ludi. Normalnemu cloveku z takych ludi bude zle a bluvno. A tak isto bude hetero ludom zle z predstavy dvoch muzov majuci intimny kontakt, to je normalna reakcia na veci, ktore nemame radi. Pa biely rytier ci skor RITier
Ne neda se mu to normalne vycitat. Ty mu to vycitas. A asi nejsi sam. Vis jak to mel se zenou? Ja ne.
Jeho zena mu to muze vycitat? No muze, ona na to ma pravo. Ty? Ty proste jen nemas rad homosexualitu. Nic dalsiho v tom nehledej.
Cisty zasah. Homosexuali mi nevadia, vadi mi to stupidne tlacenie nasilu do filmov, serialov… Nikto ich nechce upalovat na hranici, ale dnes sa svet tvari, ze je vlastne cool byt homosexualom…
A ked ma clovek iny nazor, hned je za homofoba.
Preco to musi vsetkym oznamovat na socialnych sietach? Nie je to jeho osobna vec? Toto “coming out of the closet” pred celym svetom totalne nechapem a je to na urovni prispevkov “dnes som sa dobre vysr4l” ci “dnes som mal na ranajky huevos rancheros”. Preco ma pocit, ze to vsetci musia vediet?
Síce sme hetero spoločnosť (čo je prirodzené), ale do manželstva nikto nikoho nenúti. Coru si zobral keď mal 26r, chodiť spolu začali asi skôr a neverím, že v pomerne takto mladom veku s ňou začal chodiť kvôli tlaku spoločnosti.
Aby sa s niekým dal v pomerne mladom veku do vzťahu a v 26tich uzavrel manželstvo, tak asi musel k tej žene niečo cítiť. Do sexu ho hádam nútiť tiež nemusela. Keby sa mu ženy vyslovene sexuálne hnusili, tak ten sex asi ani nie je možný.
Nemôže to byť tak, že chalan bol normálny hetero, ale v živote mal už všetko a prestalo ho to baviť, tak mu z toho preplo až sa dostal na druhý breh? Tak ako niekoho časom prestane baviť jedna žena a začne podvádzať, tak jeho mohli prestať baviť všetky ženy, nie?
Ja mu nič nevyčítam, nech je kto chce čo chce, mne je to úplne jedno, neviem na čo sa vôbec k tomu verejne priznáva, keď je to jeho súkromie a doteraz to nikoho nezaujímalo a ani nezaujíma. Väčšina čo sa k tomu takto verejne prizná a ohlási s obrovskou pompou coming out, tak sú len attention wh0res a chcú, aby sa to o nich písalo. Tak ako naše lokálne celebritky keď sa každú chvíľu musia niekde chváliť, že sú homo.
Fiiiha ja nejsem alzak 

. Ty jo, fandit Maxovi a tolerovat gay a lesbicky. Neslucitelne.

.
A to si predstav ze jsem proukrajinskej, nemam rad Babise a Trumpa, a Putin posle me patri do kriminalu.
To se mi snad zda. Kam ten svet speje. 
A ze bych zrovna ja mel problemy s psanym textem? To asi uplne ne. 

Mna nezaujima tvoj blby nazor, ak klamem mojmu celozivotnemu partnerovi o tom, ze ma nepritahuje fyzicky a ze som gay a znicim desiatky ci co i len rok zivota alebo len den, kvoli klamstvu a vztahu, ktory od zaciatku nema ziadnu buducnost, tak sa je neeticke a nefer voci danej osobe, podvod a horsie ako ked niekoho podvedies, lebo je cely vztah zalozeny na lzi a vyuzil si cloveka len ako psychopat.
Da sa to pochopit ako tak, ale nie ospravedlnit a odpustit v krajine, kde je ina orientacia trestna a hrozi ti smrt, ale nie vraj vo civilizovanm svete.
Trepes tu somariny ako nas vrchnost vraj tlaci do hetero vztahov, ako nas klame a potom zadrbes este vacsiu kravinu o tom, ze toto je ok. Tam si usporiadaj veci v hlave, lebo zjavne, moralne standardy su flexibilne ako guma v gatiach.