Ralf Schumacher na sociálnych sieťach priznal, že je gay | Magazín F1 - F1online.sk

To nie je pravda ! Sú prípady deti ktoré sa narodia s oboma pohlavnými znakmi ! A o Tom čo sú rozhodli rodičia !

Vygoogli si !

Pravdepodobne sa mu uľavilo a môže žiť svoj nový život

1 Like

Taky mam takovou kamaradku. Ted uz vlastne dve. Do 26 zila jako bezna heterosexualni zenska. Manzelstvi dve deti. Nijak o tom nepremyslela.

Ted cca osm let v lesbickem partnerstvi. Absolutne v pohode holky.

3 Likes

Ralf je první nebo jeden z mála.
Teď to můžou vypustit treba: Zhou, Russell, Albon nebo Ocon.
Člověk to taky o nich ví, ale skrývají to.

1 Like

Co víc k tomu říct? Furt se za něco schovávali, že oni jen reagují, oni se jen brání. Všichni ten hnus od nich tady viděli dřív, je jedno co bylo důvodem, vždycky uráželi, jako největší hlupáci. Na základě vzhledu, názorů, studií, teď i skrz orientaci. Prostě amorální dno společnosti, jinak nazvat nejdou

2 Likes

Pekne si sa popisal. Sudiac podla tvojich prispevkov za posledne dni ti z toho slniecka pekne pripeka…

6 Likes

Ty tu pleties dve poza tri a chces byt za chrumkaveho. Abnormalny vyvoj nema vzdy negativne konoticie a je viac menej podstatou evolucie. Je to abnormalny vyvoj, je to to extrem.

Teraz budeme co, menit aj statitistiku, lebo niekoho to uraza. A ked sa niekto narodi bez maternice, tak bude mat hormonalne problemy a abnormalny sexualny vyvoj a bude musiet brat umele hormony, aby jeho vyvoj prebehol v puberte normalne.

Sa nebudem teraz tvarit, ze to je zdravy clovek.

Potrefená husa vždycky kejhá, že to bude od tebe tak rychlý jsem nečekal :slightly_smiling_face:

3 Likes

Ja proti homosexuálom nič nemám, pekné lesbické páry dokonca vo veľkom podporujem. :sweat_smile:

Mám troch kamarátov gayov a dve lesbičky (pár). Nikto z nich však nepotrebuje robiť žiadne coming outy ani sa chodiť pretŕčať na pride, kde už robia bežnú vec aj z toho, že človek sa cíti ako pes a tak je pes.

Nijako títo moji kamaráti netrpia, celé ich okolie s tým nemá najmenší problém, ale zároveň chápu, že niekomu môže byť nepríjemné vidieť ako sa dvaja muži bozkávajú (aj mne je to nechutné), a tak si to nechávajú na doma. Nemajú už 16 rokov, že by sa potrebovali olizovať na ulici, lebo nemajú kde inde.

A zároveň chápu, že nikdy ich nebudú akceptovať všetci, tak ako nikdy všetci nebudú akceptovať napríklad cudzincov vo svojej krajine.

Aj cudzinec v Nemecku (len príklad) je pre Nemca menejcenný a pozerá na neho inak ako na domáceho, aj keď mu nič zlé nerobí, ale nerobia sa žiadne pochody, aby ich Nemci akceptovali a žiadne coming outy, že ja som cudzinec. (to je len príklad)

Skrátka menšina bude vždy menšina, práva už majú rovnaké, nech si bojujú ešte za registrované partnerstvá a koniec. Čo viac chcú, resp. čo viac im chýba?

Vsak ten hlupak se paktuje s nejvetsim homofobem na foru, ale ted si tady zas hraje na spravnaka. Ocekavam, ze si zas bude hrat na chudinku, ktera potrebuje maminku, aby to tady vubec prezil.

2 Likes

Tímhle potvrzuješ jen to, že jsi homofobní buran. X tvých příspěvků je mířeno, jako :haha budete se píchat do prd, jste teplouši atd. Všichni to od tebe vidí. Myslíš si, že jsou všichni tak hloupí, jako ty, že když napíšeš tohle, tak zapomenou na tvoje předchozí příspěvky. Opravdu ne. Je to hnus co tu předvádíš a to dlouhodobě

4 Likes

To ale znamená, že nie všetci sa takí rodia, ale niekto môže zmeniť orientáciu aj počas života. A to sa podľa mňa stalo aj Ralfovi.

… alespoň jeden z nich určitě není, ale kterej nevím :smile:

1 Like

Bez urážok pls, ak to teda zvládneš

Mlátiš slamenného panáka - celá podstata je tie vaše striktné 2 pohlavia. Takže skrátka nasilu zaradíme každého do tých 2 kategórií? Keď je problém, tak skrátka dáko spočítame čoho je viac, alebo rozhodujúca feature (čo btw. je pre teba? Penis napr.?). Tak nejako by si to chcel? Ešte otázka potom - bude to systém, scoring, alebo lekár odhadne, rodičia povedia?

1 Like

Pohlavi jsou tri a to vi prece kazdy… 1. Muz 2. Zena 3. Bojova helikoptera

1 Like

S vetsinou muzu souhlasit. Jen na rozdil od tebe me je jedno kdyz nekdo neco zverejni a v tomhle pripade jsem rad.

Protoze v jednom se asi uplne neshodujeme. Netvrdis to, ale ja si nemyslim ze jsou na tom, s ohledem na vnimani verejnosti, homosexualove jako heterosexualove. Maji porad za co bojovat. Ale to je na jinou debatu.

V zasade nic proti.

P.S. z verejnych projevu naklonosti dvou jedincu (libani) jsem uprime nesvuj a to at se tyka hetero, nebo homosexualnich paru. Ale to je vekem. :grin:

2 Likes

Honzíku no veď už sa priznaj aj ty. Aj tak to všetci vieme. :rainbow_flag:

Nie je homosexuál ako buze.rant. Ako píšem, mám kamarátov a kamarátky, ktorí sú homo. Nikoho s tým neotravujú a nikto to v partii nerieši, každý ich berie úplne normálne. Hlavne preto, že oni to berú normálne a necítia sa ani nechcú byť braní nijako špeciálne.

Pozor, aj lietadla s rotujucim kridlom maju pohlavia. Samcek je predsa vrtulnik a samicka helikoptera

To nie je slameny panak, ale neschopnost citat s porozumenim, su 2 pohlavia a kazde respektivne pohlavie tvori vlastnu pohlavnu bunku, spermiu a vajicko a potom su kondicie klasifikovane v jednej velkej skupine poruch sexualneho vyvoja vratane intersexu a tych je spolu cez 40.

To je jednoducha otazka ako pri Downovom syndrome, ten nemeni pocet chromozonov normalneho jedinca.

Ale paci sa mi tu tato retorika fora. Otvorene napises, ze ti homosexuali nevadia, vadi ti len, ze je okolo nich take halo a uz si za homofoba. Proste nemozes mat nazor, inak si homofob. Uz sa to aplikuje skoro ako rasista. Nepretlacas ciernych? Tak si rasista.

3 Likes