Ralf Schumacher na sociálnych sieťach priznal, že je gay | Magazín F1 - F1online.sk

To sa tyka len socialnej tranzicie v ramci skoly.

1 Like

Amen. :pray:

Presne to sa stalo tu vyssie s prikladom Overeema a reakciou Unleasha. :slight_smile:

Toto je tiez realny priklad, ktory Unleash okomentoval nasledovne:

Viac k tomu asi netreba.

Ale ked ja napisem, ze su psychicky chori, tak som tu pomaly za vraha u niektorych snowflakes. :smiley:

Tranzicie deti su totalna zvratenost, ktorej treba vystavit stopku, tam nema existovat ani diskusia. Preco asi deti do 18 rokov nemozu ani pit alkohol, hrat hazardne hry alebo sa dat tetovat (bez suhlasu rodica) ? A tie rozhodnutia pozit alkohol alebo dat si tetovanie su uplne zanedbatelne v porovnani s tranziciou.

Ale kdeze, to su len jednotlive pripady a nikto tym nikomu neublizuje. Ani Overeemova dcera necelila propagande, moze za to on, ze jej dovolil mat mobil. :smiley:

Absolutny suhlas. Len si to, narozdiel odomna, napisal trosku miernejsie a prijatelnejsie pre nase snowflakes. :slight_smile:

Ked si to nepochopil ani z toho, co napisal @Matti , tak tu to uz nema vyznam.

Nefandi si tak. :smiley: Po prve som zadany, po druhe som striktne hetero a po tretie je to tu anonymne, takze ani neviem kto si/co si. :smiley:

Len som sa normalne opytal, lebo neviem si inak vysvetlit tie tvoje nazory a spochybnovanie napriklad toho Overeemoveho pripadu, len tak, ze by si bol clenom LGBTQI. Je to tazke odpovedat na tu otazku? :slight_smile:

Drviva vacsina Europanov je striktne proti konzumaci psieho a macacieho mäsa, to si tiez nevies vysvetlit inak, nez ze su Europania psy a macky?

Pribeh toho zapasnika je nepodstatna hovadina, hadam odo mna necakas, ze porodim z toho, ze jeden bulvarny platok zreprodukoval vyjadrenie zapasnika o tom, ze mu dcera povedala, ze sa citi ako syn. Co z toho akoze vyplyva? Ja som ako dieta mojej matke po hodinach stravenych sledovanim kazety o utoku velkeho bieleho zraloka na Rodneyho Foxa povedal, ze chcem byt zralok, to tiez povazujes za problematicke?

1 Like

Ale my to o tobě víme, že jsi :slightly_smiling_face:

Aha tak v rámci školy môže dieťa kaslat na studia, byť drzy k profesorom alebo byť agresivny a nebezpecny, ale škola to nemá za povinnost nahlásiť rodičom.

Keby si bol trosicku sebakriticky doslo by ti že ten zakon je uzakonneny len a len na manipulaciu deti.

No matka asi s tebou hned nesla ti prioperovat plutvu ale povedala ti “nie niesi” či?

1 Like

Tak ja som si myslel, ze to myslis asi podobne (do hlav si tu nevidime), ale chapem, ak tomu niekto neveri a preto si hned netolerantny homofob atd., pretoze mas fakt casto priostry jazyk (miestami podobny skutocnym neznasanlivcom), ktory si ludia mozu vylozit rozne a uz to ide… :smiley:

Ja celkovo vnimam v spolocnosti, pri tejto teme, F1/sport, politika, skoro vsade, ze zial slusna a vecna argumentacia pri diskusii je stale tazsia, nakolko vacsina ludi uz je natolko presvedcena o svojej pravde, ze inak ako hadkou a urazkami to nemoze skoncit, o to viac, ze v tych protipoloch uz je viac ludi, ako by podla mna malo byt v tom zdravom cca strede, pretoze ziadny extrem nie je dobry :slight_smile:

A pri tejto teme akoby sa opominala dolezita vec. Nieco tolerovat, neznamena mat rad, schvalovat, pacit sa. Ale to nejak prijat… Pre mna je netolerantne a neznasanlive spravanie napr. urazanie, nasilne spravanie (to oboje absolutne odsudzujem) a pod. Nie ak niekto povie ze mu je daco nechutne (tiez biologia) u seba doma (nie pred aktermi)… To je to pacenie/nepacenie vs. tolerovanie/netolerovanie.

1 Like

Teraz len bez suvislosti nieco taras.

Ako konkretne si tu manipulaciu predstavujes?

1 Like

Pouzijem tvoje slova:

Keby to bol jeden pribeh, tak je to individualne a nepodstatne. Lenze tych pribehov pribuda. Co taka nebinarna Demi Lovato, ktora po kratkom divadielku sa uz opat identifikuje ako zena? Co take nebinarne deti Jennifer Lopez a Bena Afflecka? To je stale “jeden bulvarny platok”? @Matti to popisal super ako to pribuda stale viac a viac tieto pripady.

A vo svojej detskej hlave si si aj naozaj myslel, ze si zralok a trval si na tom, aby sa k tebe mama spravala ako k zralokovi a spraval si sa ako zralok? Lebo takto to maju ludia, ktori si myslia, ze su pes. Chodia po styroch, stekaju, zeru z misky atd. To ti pride normalne taketo spravanie? Nie je to psychicka/mentalna porucha?

1 Like

Ok no. Tak za par rokov vladu nad svetom asi preberu ludske psy a nebinarne deti Jennifer Lopez. Co sa da robit.

1 Like

Tak ja tu mam ostry jazyk vseobecne a hlavne na tych, co sa robia hlupymi. Nebolo to tak vzdy, ale ked su tu k0k0ti ako Hogr (opat upozornujem, ze v jeho pripade to nie je urazka, ale opis osoby), tak uz mi skratka dosla trpezlivost. Nebavi ma to tu vysvetlovat a popisovat tak ako si to dokazal ty. Ale nazorovo som velmi blizke tebe v tejto teme. :slight_smile:

Absolutny suhlas. Lenze 10 rokov moje nazory boli uplne standardne, zdrave a mala ich vacsina. Dnes s tymi istymi nazormi som pre snowflakes homofob, neznasanlivec, rasista (lebo nepodporujem nelegalnu migraciu a dovolim si povedat, ze moslimovia a cernosi maju vyssi crime rate) a nasilnik. :smiley:

Vidis ako vsetci pekne odignorovali fakt, ze mam vo svojom pomerne blizkom okruhu znamych 5 homosexualov (troch gayov a jeden lesbicky par). Nesedi im to do ich narativu, ze ja by som mohol byt v pohode s tym, ze je niekto homosexual. Sami tito piati ludia sa hanbia za ludi, ktori chodia na pride, lebo vedia, ze im to len zhorsuje situaciu. Jedine, co by prijali a chceli su registrovane partnerstva, to je vsetko, co im podla ich slov chyba. A navonok by si o styroch z nich ani netusil, ze su homo. Nemaju potrebu to nikomu vesat na nos, nikde sa s tym chvalit ani coming outovat. Ziju si svoj zivot, nikto ich nesikanuje a su spokojni. :slight_smile:

Dosli argumenty?

Tak musia či nemusia školy nahlásiť rodičom dieťaťa, že ich dieťa sa fláka/ ma psychicke problemy alebo áno lebo ty to obhajujes že to je “iba” socialny problém

.

Vašou propagandou, tych pripadov su tisíce a či sa ti to páči či nie, obrovské množstvo tych prípadov je na prvom stupni základnej školy.

To su vsetko len bulvarne blbosti a strasenie a hoaxy predsa, nic take neexistuje.

Toto by malo sediet v base alebo byt zavrete na psychiatrii. :slight_smile: (ano mile snowflakes, som homofob, xenofob, transfob, a neviem aky fob este)

V tomto bode pre mna akekolvek pokracovanie diskusie nema zmysel.

1 Like

Chapem, je zaujimave, ze dost evidujem, ako casto prave niektori ti, co o sebe tvrdia aki su tolerantni, su doslova vyhraneni a neznesu ani len iny nazor a hned nalepkuju a vsetko vedia…

1 Like

Typicka lavica. Jediny spravny nazor je ten ich a podla modernej extremnej lavice kazdy s inym nazorom je hned dezole, hoaxer a nejaky fob. Mohol si to aj tu parkrat vidiet, dovolil som si relevantne skritizovat PS, tak som hned Smerak (ktory kritizujem rovnako). Extremisti s bordelom v hlavicke. :slight_smile:

Prave v tomto bode, ked ti tu dal relevantne priklady, ktorymi podlozil svoje nazory, si mu to mal svojimi argumentami vyvratit. Lenze argumenty zjavne nemas, tak si to dal na Hogra. Skoda, o F1 sa s tebou diskutuje velmi dobre. :slight_smile:

Na tom co postoval není nic relevantního. Postl bulvární nesmysly a věci vytržené z kontextu.

1 Like