Tohle celou dobu předvádíš ty vůči článkům, který se ti nelíbí. O bulváru si tu psal i skrz dění v RBR. Ne, články co postneš ty nejsou vždy relevantní/pravdivé a u oponenta to není bulvár, který lže.
Argument level Hogr.
Úplne seriózne sa opýtam, si členom LGBTQI komunity?
Lebo ten článok má podstatu a podstata je, že zdravé dieťa, dcéra, po tom, čo hodiny a hodiny sleduje queer p1čoviny na sociálnych sieťach, tak zrazu z ničoho nič si hovorí, že je chlapec. Takže je úplne logické, otec z toho obviňuje jej závislosť na sociálnych sieťach a extrémnu ľavicu, ktorá toto pretláča.
Články, ktoré ste tu postovali by boli “jedna babka povedala” alebo “môjho oca koňa brat počul, že niekto”. Toto je článok, kde je priamo odcitovaný autor názoru a to vyjadrenie je priamo dohladateľné.
Takže tvoj ďalší zúfalý pokus.
Ano, bylo to tak. Proto bylo vyšetřování Hornera právníkem, proto odchází Newey a proto je Jos na kafe u Tota každej týden
Dickpic už niekto potvrdil okrem teba?
Josi, nezlob se. Ale jak relevantni je prohlaseni nejakeho chlapa? To jako kdyz nas poslanec Volny rekl ze nad Brnem letalo letadlo a praskovalo Brno Covidem, tak je to pravda jo?
A mam ti sem postovat clanky s tim jak zastanci tradicni vychovi vymyvaji mozky detem tim ze homosexualita je nemoc, ktera se muze vylecit?
Nebo opravdu relevantni clanky o znasilnovani kterych se dopousti cirkevmi predstavitele na detech? Zrusime cirkev a cirkevni vychovu?
Vetsinou mas dobre argumenty, ale ted argumentujes jak Alzaboys.
"Mame clanek kde Brundle rika ze v Rakousku jel Max jako prase, tak to tak je a vyjadri se k tomu. Nechces? No vidis popiras realitu. "
Takhle chces vest diskuzi? Postnes sem clanek a to je pro tebe absolutni dukaz?
Napisu ti to co pisu i ostatnim a verim ze ty to vezmes.
Vsude, u heterosexualu i u homosexualu i u pravicaku i u levicaku i u levicovych aktivistu i zastancu zidu, se najdou psychopati kteri si mysli ze je potreba jit do extremu. Ze kdyz prava homosexualum tak holt sedesat zachodu v kazde restauraci pro kazdy jeden gender. Ze kdyz budu respektovat tvoji osobni volbu, zda jsi muz nebo zena, tak to znamena ze kdyz jsi souzen za znasilneni 20 zen, a prohlasis pred soudem ze jsi zena, tak te zavru do zenske veznice.
Je to na hlavu? No samozrejme. A znamena to ze homosexualove maji vic prav nez heterosexualove? No neznamena.
Znamena to jen, ze na svete jsou vysinuti lide, kteri si mysli ze muzou udelat absolutne spravedlivy svet, tim ze zvyhodni mensiny a nedojde jim, ze tim vytvori nespravedlivy svet pro vetsinu.
Mysli si, ze kdyz se rozhodnou napravit tu nespravedlnost, ze jen zeny rodi deti, ze je zacnou rodit i muzi.
Ale na meritu veci to nemeni nic. Homosexualove jako mensina proste nemaji stejna prava jako heterosexualove. A styky mezi stejnopohlavnimi jedinci, jsou jiz tak cetne, ze spolecnost v 21 stoleti by mela byt schopna se s tim vyrovnat a prenest to i do skol, aby nase deti vedeli, ze tihle lide jsou a ze nejsou nemocni.
Protoze jinak se toho chytaji posahanci z jedne i druhe strany. Jedni by nejradsi preoperovavali kazde decko, ktere zavaha nad tim, jestli nahodou mu neni lepe jako devceti a druzi by to zase nejradeji lecili ohnem na hranici.
To akože si to ten chlap vymýšľa, že jeho dcére takto zayebalo? Nebinárne they Demi Lovato bol tiež výmysel? Nebinárna dcéra Jennifer Lopez je výmysel? Tak isto decko Bena Afflecka? Veď to sú ľudia, ktorých mnoho mladých považuje za vzory, lebo ich vidia v TV.
Môžeš a tak isto ti napíšem, že proti tomu treba bojovať. Lebo to nie je tradičná rodina, ale stredovek a rovnaký extrém (len opačný pól) ako to, čo popisujem vyššie.
Neboj sa, aj toto je choré u mňa. Zrušiť cirkev netreba (tak ako nikto nechce rušiť homosexualitu), ale treba ich trestať podľa zákona a všetkých tých, ktorí ich kryjú. Exemplárne tresty.
Počkaj, takže ty uznávaš existenciu viac ako dvoch pohlaví/rodov?
No tak potom neviem o čom sa bavíme. Veď ja nepíšem nič proti homosexualite. Ale práve proti tomu LGBTQI extrému.
Aj Toto som vyššie napísal, že proti registrovaným partnerstvám nič nemám. Kedy pochopíte, že mne homo ľudia nevadia a mám medzi nimi aj kamarátov?
Nevim jestli si to vymyslel. Ale rozhodne vim, ze rodice deti vidi vinu, nebo problem velmi casto uplne nekde jinde nez je.
Moje dcera travi s telefonem v ruce take spoustu casu. Ale take travime spoustu casu debatami o nejruznejsich vecech. A ja se snazim to co k ni plyne korigovat, aby tolik nepodlehala trendum a vysvetluji, nekdy trpelive, nekdy ne, ze pri vsi ucte k trasgender komunite, vsem vyjit vstric nejde a svet nebude nikdy absolutne spravedlivy.
Na existenci vice nez jednoho pohlavi si nazor teprve tvorim. Jednoznacne dava smysl to co sem postoval @Arafinwe a myslim ze je to neco co urcite zvazim a jeste jednou si to proctu. Evidentne toho o techto vecech vi hodne a me se jevi jako rozumny clovek, ktery se nad veci zamysli. A klidne bych nekde u piva ( ja tedy u rumu😁) si ho rad vyslechl.
To ovsem neznamena, mozna jsem v tom zkostnately, ze bych umoznil cloveku s muzskymi pohlavnimy organy chodit do zenskych sprch, nebo prevlekaren, jen proto, ze ve zbytku jeho tela je prevaha estrogenu nad testosteronem. Takovy je muj nazor.
A na zaver. Registrovane parterstvi neni rovno manzelstvi. Az tomu tak z pohledu zakona bude, az homosexualni pary budou mit bez vyjimek stejna prava jako manzelske pary, pak reknu, ze homosexualove vic nepotrebuji.
Ale dohadovat se nechci. Myslim ze my dva to mame vyresene. Jen mi prislo ze bazirovanim na jednom clanku si tak trosku ublizujes z pohledu reputace. Ale samozrejme tvoje vec, tvuj pohled na vec respektuju a nijak mi neprekazi a nevadi. Vic k tomu nemam.
Ok, ale ja sa pytam skor na to, ze ci si podla teba Overeem vymyslel to, ze jeho normalnej dcere zayebalo a zrazu o sebe tvrdi, ze je chlapec?
Tiez nemam problem rozpravat sa na tuto temu, len Arafinwe pisal o ludoch s vrodenou vadou, ktori su biologicky niekde medzi muzom a zenou a nie o normalnych fyzicky standardnych ludoch, ktorym v hlave pocas zivota vznikne bordel a zrazu sami seba zacnu povazovat za opacne pohlavie, za psa, atd.
O tomto pisem, ze proti tomu treba bojovat, lebo mladi su ovplyvnitelni a rozmaha sa to medzi nimi ako pliaga.
Plus aj proti tomuto:
To je chore, ze sa to vobec stalo, ze mu povolili sutazit medzi zenami.
Ne, ja verim ze se to opravdu stalo, byt se s panem neshodnu na tom, kdo za to muze. Ale na mem postoji to nemeni nic. Stejne jako bych nezakazal pocitacove hry proto, ze tusim tri teenagers nekde umucili, nebo zabili maleho chlapce, protoze to bylo jako ve hre.
Socialni site tvori lide. A ti jsou zivotu nebezpecni. Tak tomu bylo je a bude, dokud nas nekdo, nebo neco nevyhladi.
K cloveku jako psu, nemam nic. Je to jeho vec a veci strazcu poradku, jestli nekde moci se zvednutou nozickou u stromku a nesbira po sobe sve vlastni bobky.
Co se tyce Thomas, Killips a jim podobnym, mam na to jednoznacny nazor.
Vyssi hladina testosteronu v zenskem tele u registrovanych sportovkyn je pokud vim, duvodem pro diskvalifikaci. A to nejen pri zavode, ale i pri treninku. Bere se to jako doping. Opakovany prohresek pak ma za nasledek dozivotni distanc.
Zde je asi mimo debatu, ze tela techto zavodnic byla vystavena vyssi nez povolene hladine testosteronu u zen. A i kdyby ne. Pokud mame oddelene discipliny na zenske a muzske, pak v nich bohuzel nemohou sportovat ani sportovci kteri meli puvodne jine pohlavi, ani ti kteri bohuzel meli tu smulu, ze se priroda, nebo stvoritel nemohli rozhodnout a tak to nechali tak nejak napul.
Ano svet neni spravedlive misto. Beloch v soucasne dobe asi taky nevyhraje olympijsky sprint na 100 metru. Tak to na svete chodi.
Toto celé mi pripomína ten vtip: “he was so far in the closet, that he paid taxes in Narnia” .
Jenom trochu zevšeobecnění - je vždycky hodně zavádějící brát jako bernou minci tvrzení rodiče (v tomto případě Alistair Overeem), kterého potkalo u dítěte něco, co vnímá jako nepřijatelné (smutné, tragické, subjektivně nebo objektivně). Jsou povahy, které nejsou schopné přijmout, že jsou věci, které nikdo neovlivní - prostě na ně jenom “přišla řada”, a vždycky budou hledat konkrétního viníka, na kterého obrátí svůj hněv. Není důvod si jejich stanovisko nevyslechnout, ale vždycky mít na vědomí silnou citovou angažovanost a tím pravděpodobně sníženou objektivitu. To je asi k tématu vše.
Ale tiez asi tychto teenagerov nepovazujes za psychicky v poriadku ludi, nie?
To rozhodne, ze je to jeho vec, ale za mna by mal takyto clovek byt psychicky lieceny. No media robia z takychto ludi senzacie a mladi ovplyvnitelni si myslia, ze ake je to super a budu to nasledovat a prepinat im z toho. Tak ako preple dcere Overeeema a mysli si, ze je chlapec.
Vidis, a predsa jej dovolili niekolko rokov pretekat a dokonca prekonavat zenske svetove rekordy. Nie je to vsak len o testostreone. Proste kostra a svalstvo muza su ine ako zenske. A ked odmalicka mas muzske telo, si vacsi, tazsi, rychlejsi a svaly sa ti 20-30 rokov vyvijaju tak, tak aj ked potom si akokolvek znizis hladinu testosteronu, stale budu tie svaly vykonnejsie ako zenske.
Ale respektujem tvoje nazory, aspon sa da s tebou normalne diskutovat na takuto temu a hoci nesuhlasim so vsetkym co pises, tak to ma hlavu patu a da sa to citat.
Proc ne? Myslim ze byli shledani psychicky v poradku a byli odsouzeni. Vrazda a muceni je zavrzenihodny cin, ale pachaji ho v nejruznejsich situacich lide, ktere bychom zcela jiste kvalifikovali, jako normalni. Viz. Standforsky experiment.
Nyni se zda, ze vetsine normalnich Rusu, prijde v poradku zabijet Ukrajince. Totez nyni prijde pravdepodobne nejen v poradku, ale i spravne vetsine normalnich Ukrajincu.
Vetsina normalnich Palestincu oslavovala smrt Izraelcu a jasala kdyz jejich ulicemi bylo tazeno telo zavrazdene Izraelky. Vetsine normalnich Izraelcu prijde v poradku, kdyz je vybombardovana nemocnice, protoze je pod ni ukryt Hamasu.
Vetsina lidi ve svem zivote zazije chvili, kdy by nekomu ublizili, nebo nekoho zabili.
Paradoxne se zda, ze chovani tech chlapcu bohuzel je normalni. Tusim ze v americkem Seatlu, prosadili po vrazde Floyda, bezpolicejni zonu. Misto klidu a miru a nadherneho souziti se tento experiment promenil v nocni muru obyvatel.
Clovek je nasilnik, bohuzel, a jen strach ho drzi na uzde. Nasi normou zda se byt nasili a touha po moci.
Co se tyce te divciny. Asi nejrozumnejsi nazor na vec, ma @Evap nede mnou.
Kedze je to vsetko velmi komplexna tema, ktora zahrna samo o sebe velke subtemy (Ralf, prava a postavenie mensin, biologia/psychologia, extremy na oboch stranach, ideologie, propaganda, legislativa a vzdelavanie atd.), tak sa ani nepokusim ku vsetkemu tu vyjadrit, pretoze vnimam, ze casto su tu nezhody nie len pre prirodzene odlisne nastavenia ucasnikov diskusie, ale aj pre efekt “ja o voze, ty o koze” a bolo by to na privelke a asi zbytocne rozpisanie…
Ale neda mi nevyjadrit pocudovanie, ak niekto tvrdi, ze sucasne trendy su vsetky OK, nejde miestami aj o pretlacanie (aj legislativne) a propagandu (media, TV, film atd.), ktora moze byt aj skodliva, nie len spravna. A ak sa k tomu ukazu argumenty, tak sa to opise ako nepodstatny lokalny problem jednotlica niekde na socialnych sietach, ale globalne “z hora” nic take nejde…
To je podla mna nevnimanie reality a ako zasadne sa posledne roky dynamicky meni situacia a vtedy treba vsetko zvazovat dvojnasobne, lebo neskor moze byt neskoro. Napriklad je uplne legitimna a spravna otazka, preco ak na miestach kde sa vyrazne posilnili prava a moznosti queer ludi, zasadne stupli tranzicie, vobec neklesa miera samovrazd a celkovo sa dokonca miera psych. zdravia deti a mladeze zhorsuje. Nieco treba robit inak a lepsie a mozno aj akceptovat, ze niektore veci sa zial uplne vyriesit nedaju…
No a v nadvaznosti na vyssie uvedene a spominane ine priklady aj tu v diskusii, je tu aj dalsi, urcite nie bezvyznamny, cerstvy priklad:
takze na miestach kde sa to nestalo klesa miera samovrazd?
No on to spis mysli v tom kontextu, ze pokud je argumentem pro akceptaci queer lidi, jejich psychicka pohoda a poukazovani na vetsi mnozstvi sebevrazd pokud clovek nemuze jit svou cestou ( vybrat si gender). Tak by v tom pripade ocekaval ze to bude mit pozitivni dopad, prave na tuto oblast ( snizeni poctu sebevrazd).
Ale on vylozene nepise, ze by to zakazal. Byt nejakou restrikci by v tomto pripade asi zvolil.
On problem, podle me totiz je, ze nekteri obhajci queer kultury pouzivaji argumenty, ktere nelze jednoznacne obhajit a prezentuji to jako fakta i kdyz jsou to spis predpoklady, nebo domenky. Treba prave ty sebevrazdy.
Druha strana se samozrejme dopousti tehoz. A je to videt i na teto diskuzi.
A lze @Matti podle me dat za pravdu v tom, ze vse nejde obhajit, protoze vsechny trendy urcite nejsou OK.
To je ale zbytocna otazka, kedze argument mnohych bol, ze iste zakony treba aplikovat, aby si trans ludia nebrali zivoty, lebo nemozu zit ako chcu. A ked uz mozu, nic sa nezlepsilo, dokonca je velke mnozstvo tych, co lutuju ze to urobili a niektori si aj tak vzali zivot.
Ti ludia to maju velmi tazke, ale je velmi caste, ze akekolvek zmeny im pre ich inakost stastie neprinesu, co statistiky casto aj potvrdzuju a tie o mentalnom zdravi mladeze fakt nie su potesujuce. Preto si treba davat pozor, aby zasadne rozhodnutia a zakroky boli vzdy uvazene, po dostatocne dlhom odbornom procese a nie podla nalad a pod vplyvom neprirodzenej propagacie ci trendom a uz vobec nie menene x krat len tak…
Pretoze ak sa nespravne rozhodne (casto este dieta), navyse ako vidime, aj bez vedomia rodicov, moze to dopadnut velmi zle… Darmo si bude menit telo, ak nebude hlava v poriadku.
No a zmena pohlavia len na papieri je kapitola sama o sebe…
To ako prudko, neprirodzene oproti biologii, sa rapidne zvysil podiel roznych inakosti v celej spolocnosti prave tam, kde su iste tlaky az propaganda, nie je nahoda.
Ale pozor, nic proti LGBT+, ani ich pravam, ja narazam len na tie extremy a neprirodzeny narast podielu pod vplyvom niektorych medii, zabavneho priemyslu, istych politikov a aktivistov atd., ktore casto mladym motaju hlavy ze sa sami v sebe nevyznaju a potom je zrazu polka triedy pomaly “ina”, lebo je to trendy az cool…
Ano, presne tak som to myslel
Mne je uplne ukradnute, co robi dcera nejakeho zapasnika, absolutne nic relevantne z toho nevyplyva. Nech jej otec zapasnik obmedzi pristup na socialne siete, ked ma taky problem s ich vplyvom.
Co to je za stupiditu?
To je teraz nejaky nevydareny pokus o to, zacat flirt, ci ako si mam vysvetlit, ze ta to zaujima?