Na taktiky liberalismu platí jen tvrdá, dělnická práce, např. v kamenolomu, kde se na čerstvém vzduchu zocelí jak na těle, tak na duchu a prospějí tak nejlépe okolí, ba i sami sobě
Mas nejako vela informacii o tej ustrici, ale s niekym si ma mylis, pre mna su ine kluby. V tvojom Brne napriklad Pitkin. Ty mas zas u nas v Bratislave klub Teplaren (teda ak uz je znova otvoreny).
Chceš naznačit, že lidé, kteří mají jiný názor, než ty, bys poslal umřít do gulagů?
Pri @lukas_wildner si vies domyslat a vymyslat az sa z teba prasi, ale tu nevies zrazu na prvu chapat co je jasne napisane?
Hahaha si ty dutý ako bubon.
Jsi dostal rychlý šach mat, tak ti nezbývá nic jiného, než urážet? Well, od člověka co napíše nelegální invaze to ani nepřekvapuje
Douč se historii, třeba si přečti: Souostroví Gulag. Potom ti to možná dojde. I když nevím, data analysta co neumí s datama asi těžko pochopí i psaný text.
A hla ty si to stale nepochopil, nanestastie.
O urazani sa chceš baviť vsak si ma nazval homofob a antimmigrant bez dokazu len z tvojho usudenia dvoch sloviciek ktore som napísal a totalne si ich vytrhol z kontextu. Ano preto si myslím že si hlupák. Už sa mi to potvrdilo že nim si, a nie ze sa nim len robíš.
Fyi invazia moze byt aj legalna napriklad hmyzu ale však podme sa slovickarit…
Tak nelogické nejde pochopit, to je snad jasné ne?
Furt se něčím oháníš, ale celou dobu nejsi schopný vysvětlit svý argumenty, tak šaháš k ukázkám. Co jsem napsal v původním příspěvku je můj pohled na věc, jestli se vidíš ve skupině hloupých vykřikujících, tak je problém někde jinde. 🫡
Problem je že si v druhej vete zacal hrubo klamať. Prosim? Ja som svoj postoj vysvetllil, to si ho len ty obratil o 180⁰ aby ti pasoval do tvojho argumentu. Vieš, to sa potom necuduj, ze si o tebe myslim svoje.
Inak pre srandu som si to vygooglil slovne spojenie “illegal invaision” je normalne používané v anglickom jazyku takže ani v tom v com si sa postavil na “moral high ground” ti nevyšlo
Len si prosim vygoogli russian illegal invasion.
Dedo bol v Jachymove… mohol si si to odpustit
Čo na toto povedia naše miestne slniečka?
Toto je to, proti čomu treba bojovať a čo je nechutné. Nie homosexualita. Ale jasné, všetci sme homofóbi.
Bulvarny clanok o vyjadreniach nejakeho zostarnuteho zapasnika je pre teba ten dokaz manipulacie deti a vyzva do boja proti zvratenosti? To mi ta je aj trochu luto…
Ake krasne spochybnovanie clanku aj zapasnika, lebo je to iny nazor ako ten “spravny”, no k podstate clanku vobec nic.
Overeem je prestarnuty zapasnik, ale Hasek ked velebi Ukrajinu, tak je to pan hokejista. Tak?
Jedine akceptovatelne medium je Dennik N a jedine akceptovatelne nazory su od jeho redaktorov?
Podstata je tu:
"Mám problém so svojou najstaršou dcérou, myslí si, že je môj syn. Je úplne závislá na týchto nezmysloch. Keby to nebolo také smutné, bolo by to skutočne zábavné. Je závislá na svojom telefóne, týmito myšlienkami má v podstate vymývaný mozog šesť, sedem, osem hodín denne. O tom, kým sa cíti byť a kým by mala byť. Extrémna ľavica jej vymyla mozog."
Toto vsak media ako Dennik N zamerne nenapisu, lebo sa to nehodi do ich nazoroveho prudu.
Realny pripad vymytia mozgu realneho decka z realneho sveta. Co ine by mal byt dokaz, ze proti tomu treba bojovat? Znovu opakujem, ze toto nema nic s homosexualitou.
Čo si nahovárať kolkolvek príkladov by pridal vždy by si našiel dôvod to odmietnuť. A za druhe ako čo chlap je otcom jeho situácia je neplatná? Čo s tim ma ze je zápasník na dôchodku?
Vyssie som pridal zakon ktorý vyssiel v state california ktory explicitne dovoluje utajit gender transition deti v skolach pred rodičmi.
Stačí do Google “gender transition regret” ktory to sice cenzuruje ale aj tak su tisícky pripadov ako tento.
Hele vole tady nic není, to se vam jenom zdá…
to mas z vlastnej skusenosti, alebo to hovorili v tradicnej rodine?
Decka v detskem domove se maji nejlepe ze vsech, nejsou to zadni chudaci, kazdy mesic jde na jedno dite cca 44.500,- z rozpoctu coz je v poradku, nevim proc by ty penize meli kasirovat homosexualove a krivit jim mysleni zvracenymi nazory na spolecnost.
Vsak si ver comi chces, ked je pre teba tento clanok relevantny, mne je to jedno, len to povazujem za prekvapive.
Tie iste noviny tu v ekvivalentne serioznom clanku pisu o prizraku na cintorine, chystas sa teda bojovat aj proti tymto temnym silam? Len aby som mal zhruba predstavu o tvojom mentalnom svete.
Pretoze ten clanok nema podstatu. Vyjadrenie zapasnika stiahnute z nejakej socialnej siete, v ktorom strati myslienkovu nit este v priebehu vety a z toho, ze je jeho dcera udajne syn plynulo prejde k nadmernemu pouzuvaniu mobiliv a nakoniec radikalnej lavici, cize trepe piate cez deviate, nevypoveda o nicom.