Ralf Schumacher na sociálnych sieťach priznal, že je gay | Magazín F1 - F1online.sk

jaky je zmysel tejto vymeny nazorov co trva uz par dni? :smiley:
ani jedna strana tu druhu nepresvedci o svojom vnimani sveta, maximalne sa “rozhadate” este viac a pritom Ralf je konecne stastny, ze mu spadol kamen zo srdca.

7 Likes

No počkej, ale o tom přesně internet je, ne? :grin:

2 Likes

jj mozno tak reddit, ale to zas ideme otvarat temu Jezkovho separatizmu a praviciarstva

Žádný hádání nebude. Pravda je jen jedna a tu má paní Jiřina.

2 Likes

bohdalka si nedala lieky a isla do telky. nebolo by to prvykrat :smiley:

1 Like

My si ju zvolíme na hrad místo toho gumovýho přikyvovače a budete koukat! :princess:

odisiel som zo Slovenska, mozem aj z Ceska, v pohode :grin:

1 Like

Presne tu nenajdeme zhodu, pre mna nahodny vycuc obsahu zo socialnych sieti nie su „relevantne priklady“ a zacat sa o nich hadat by bola hlupa diskusia. Neviem, preco by ma mala zaujimat skupina transgender ucitelov z tik toku s minimalnym spolocenskym vytlakom, o ktorej som doteraz v zivote nepocul. Ak z toho niekto robi dokaz systematickej manipulacie tisickami deti v skolach, potrebuje si podla mna v prvom rade upratat u seba v hlave a tuto robotu za neho robit nebudem.

V jednej vete mozem povedat, ze v skolach a celkovo v spolocnosti neevidujem ziadnu „propagandu“ nad ramec bezneho spolocensleho vyvoja.

To uz si tu napisal kazdemu, s kym nesuhlasis.

3 Likes

A čo sú relevantné príklady? Keď to bude na Slovensku bežné okolo teba?

Nie. Zatiaľ tuším len helmutkovi pri politike, keď zo mňa išiel robiť Smeráka, trollom a teraz až tebe keď všetko označíš za bulvár a keď ti tu @lukas_wildner da milión príkladov o čom hovorí, tak povieš, že diskusia nemá zmysel. Pripomenulo mi to Hogra, keď mu dátami rozstrelíš jeho bájky o Alonsovi.

Takému Timurovi som to napríklad na pri nenapísal, hoci má úplne iný názor, ale dokáže o ňom diskutovať. :slight_smile:

Ano videl a sam podobne zazil aj mimo fora.
Zijeme v dobe, kde ma byt roznorodost vo vsetkom pre vsetkych akceptovana az vitana, no staci v niecom len jeden iny nazor, uz sa pochopenie udajne tolerantnych straca a prichadza skatulkovanie nezalozene na realite, ale skor ideologii…

Len by som za mna doplnil, ze s lavicou problem nemam, to je siroky pojem. Ale s extremnou, ci ultra uz ano… Rovnako ako s pravicou.

3 Likes

burka v serbli.
samozrejme, ze nejde o ziadnu propagaciu ani vymyvanie mozgov. Jednoducho sa adresuju temy, ktore su aktualne. V prvom pripade ide o knihu, ktora ma pomoct ucitelovi adresovat temy, ktore niektori adresovat potrebuju.
Druhy, screenshot mi nic nehovori, ale ak ma toto byt ten sokujuci objav, tak ta musim schladit. Aj keby to hned bolo legitimne ten dotycny len tvrdi, ze deti su schopne pochopit, ze napr niekto z kolektivu ma dvoch otcov, alebo dve mamy, alebo, ze on (ten s modrymi vlasmi) sa neciti ani ako muz ani ako zena. Deti s tym praveze velky problem nemaju ani to nejako zvlastne neriesia.
Posledny screenshot je lahodka pre roznych kostolnikov, ale ide o publikaciu, ktora dostala nejaku cenu a na zaklade doho sa dostala do niektorych skolskych kniznic.Nie je to ziadne povinne citanie. A je to uplne v pohode, ze je to predmetom diskuzie.

tak je tažko uveriť že si to neuvedomyl skor ale ok možno to nazačiatku potlačil a nechel ani nad tim rozmišlať ale ten druhy bod je zamna divny jasne nie je impotent ale aspon mne to pride divne hele ked ta partner nepritahuje tak asi niesi moc shopny akcie chapeš na čo naražam