Ralf Schumacher na sociálnych sieťach priznal, že je gay | Magazín F1 - F1online.sk

:upside_down_face: no, neříkej dvakrát

2 Likes

Kedysi by som proti tomu nemal nic, na dejepis to podla mna patri, patri to k historii ludstva, par minut v ramci vyuky o 20-21storoci by nemuselo uskodit. Teraz by som bol aj proti tomu, lebo vidime co sa deje, ked sa trochu povoli. Budu sa posuvat hranice az nakoniec z toho bude tyzdenna vyuka na temu “Historia LGBTDILPGCNGPHEV” a neskor aj sexualna vychova na tuto notu…

1 Like

Presne tak. Homosexualitu tolerujem, nemam nic proti a ked je niekto homo, tak radsej nech je v homo vztahu stastny ako by mal single alebo v hetero vztahu trpiet, ale zaroven to nepovazujem za standardne alebo ako to povedat. Nikoho nesudim podla toho ci je hetero alebo homo, koho to zaujima dpc, ze co si. Ale ak je niekto podla seba they/them, pes, vrtulnik a ine zvrhlosti, tak to je na psychiatriu.

Prirovnal by som to k feminizmu. Som za to, aby zeny mali rovnake prava (vsak aj maju), ale nie som za to, aby boli nasilu niekde pretlacane len preto, ze su zeny. Ziadny pay gap a ine progresivne sra.cky neexistuju. Hnutie #metoo nam krasne dokazalo, ze co su tieto ultraradikalne feministky zac. Rovnako je to aj s lgbt komunitou. Tych 90% je uplne v pohode, a potom je tu tych 10%, ktori im to vsetko kazia, ale bohuzial su najhlucnejsi a dostavaju najviac medialneho priestoru.

1 Like

Presne o tom hovorim, ale to henta entita nepochopi. Dnesna teenagerka vidi na instagrame alebo kde sliepku, ktora ma nap1chane pery a tetovane obocie a povazuje to za role model, na ktory sa treba podobat, lebo sliepka ma najnovsi iPhone a foti sa v Mercedese…

2 Likes

Tak to si musel mat doma pekne na p1cu v detstve. Asi prestanem byt zly na teba a zacnem ta lutovat. :slight_smile:

Ja by som mal radsej dvoch teplych rodicov nez jedneho alkoholika ci matku fetacku alebo bol v sirotcinci.

Ked ma decko lasku neriesi kto co kde s kym

6 Likes

V tom stopercentne suhlasim. Pravo adoptovat deti je podla mna na mieste. Inak, presne takto isto som to nedavno povedal zene, ked sme sa o tom bavili :smiley: Akurat v mojom scenari bol otec fetak a matka alkoholicka. Urcite dieta zobrat a dat ho do rodiny, kde dostane lasku, kludne aj k homosexualom.

3 Likes

Dalsim dobrym prikladom oblbovania mladych ludi su 150-kilove prasce, ktore sa sami nazyvaju “plus-size” namiesto realneho “morbidne obezna” a hlasaju “body positivity”, ze nie je zdrave vyzerat zdravo a vysportovane, ale je zdrave mat 150kg a milovat samu seba tak. A kazda 15-20-rocna vyzrata svina si to zoberie k srdcu a mysli si, ze tak to je.

Najviac ma bavi ako nejaka Evelyn alebo Simona hlasaju ako sa miluju take ake su, ze to je uplne super a sami sebe sa tak pacia a potom pred letom vzdy chcu schudnut. :joy:

1 Like

Len chce zvalit to ze je asocialne monstrum na rodicov. Nic viac.

Ale sak klasicky Honzik, ziadna sebareflexia. Jedine zeby unho vonkajsie vplyvy do formovania osobnosti naozaj nevstupovali, lebo ho rodicia radsej drzali doma v pivnici kym nedostal obciansky…

1 Like

Toto je uplne irelevantne, lebo aj bezny hetero par caka na adopciu niekolko rokov, nie to este homo par. A bezny zdravy a stastny hetero par je lepsie prostredie pre dieta ako homo par.

Keby bolo keby, keby nema nikto hetero vhodny zaujem adoptovat si dieta, tak nech si ho adoptuje homo par. Ale vacsina ludi v homo komunite (najma chlapov) su dost promiskuitni a neziju zivot, ktory by bol vhodny na vychovu dietata (ale urcite su aj vynimky). :slight_smile:

Nechcem sa dostavat nejak do clashu ale nesuhlasim.

Ked je decko v sirotcinci tak mu je to vonkoncom jedno, chce odtial prec a kazdy den navyse je prenho utrpenie.

Ten kto to riesi, je stat a pokial to riesi takto byrokraticky a asertivne tak je jasne ze decko trpi. Jak hovorim radsej by som mal dvoch otcov ci dve mamy nez jedneho rodica co na to s3re, hraje automaty, pije den a noc ci fetuje alebo kombo vsetkeho.
Sam som zo single-parent family a aj ked rodic robil maximum aby sme sa mali dobre, neucast toho druheho sa na decko proste prenesie a vplyva to nanho a berie si to so sebou do dospelosti.

To s tou promiskuitou je podla mna nejaka tvoja socialna bublina mozno, ale rozhodne nesu gayi vsetci do jedneho promiskuitni a takisto lezby nesu kazda do jednej len stokilove ruzovovlase chlpate muzatky :smile:

Argument s detmi je v mojom ponimani proste vymilkovany uz natolko, ze nema skoro ziadnu vahu.

Ok decko vidi v skole plagat s duhou, spyta sa na to doma rodicov a rodicia mu to vysvetlia sko oni uznaju za vhodne. To mi skor pride ze sa rodic chce nejak zbavit zodpovednosti za vychovu v tejto veci.

Nejak proste neviem pochopit to strasenie kvoli detom, skor mi to pride ako casty argument vramci nejakej politickej agendy, co sa mi ostatne potvrdzuje aj v tomto vlakne.

6 Likes

Jo, to je tiez dobry point. Takych bab tiez par poznam. Ked to vstava z postele tak to potrebuje zeriavnika ale je to sebavedome ako najvacsi ideal krasy, ako keby sa z nej mal ist kazdy potototo, lebo ona vazi jak motor z 815tky a ma sa rada.

1 Like

vidíš, jaký rozhořčení vyvolal tvůj plakát?

Ja suhlasim, ze radsej homo par rodicov ako sirotinec. Lenze v realite pri adopciach je situacia taka, ze su hetero pary v dost dlhom poradovniku, takze riesit adopciu homo parmi je irelevantne, ak sa zhodneme na tom, ze vzdy je pre dieta lepsie vyrastat v stastnej hetero rodine ako v stastnej homo rodine (myslim rodicov).

S tym tak isto suhlasim, len tu je ten narativ taky, ze stavias proti sebe hetero odpad spolocnosti (gamblerov, alkoholikov a fetakov) a najlepsie z homo spolocnosti (zdravy stastny usporiadany par). To nie je uplne fer. Neviem preco sa z hetero rodiny robi narativ, ze drviva vacsina klasickych rodin su alkoholici, gambleri a fetaci, zatial co homo pary su uplne tie najstastnejsie a najvzornejsie na svete.

Tiez suhlasim, ale zaroven mam nazor, ze radsej byt zo single-parent s vlastnym rodicom, ktory pre to dieta obetuje prve posledne ako byt z adoptivnej rodiny. Nic nemoze byt viac ako vlastny rodic. :slight_smile:

Nie su vsetci, ale nie je to moja socialna bublina. Ved to je verejne zname o nich, ze velka vacsina z nich zije dost promiskuitne. Ale som to aj vyssie napisal, ze nie vsetci.

No ono to uz ani nie je strasenie, ale skor ochrana deti nie pred homosexualitou, ale pred zverstvami tych najvacsich extremov lgbt propagandy (na ktore doplacaju aj bezni homosexuali) - ako napriklad identifikacia sa ako they/them/nonbinary/pes/macka/vrtulnik a pod.

Nemusime sa zhodnut, ale to neznamena, ze sa s tebou hadam, len mam skratka iny nazor. :slight_smile:

1 Like

A to si myslíš, že je nějakým plakátem? Chceš říct, že výchova a rodina má nulový vliv na vývoj a rozvoj člověka? :slight_smile: nebo snad, že plakát je silnější? :smiley:

A na to si přišel kde? si sám vymyslel? :smiley:

Tak v tvojom pripade vidime totalne zlyhanie. :smiley:

2 Likes

Kdy tu místní bojovníci za tradiční rodinu udělají průvod a odboj za práva pro hetero páry? aby se teda vyrovnalo v rozdílech (práva), když tu tak křepčí :slight_smile:

Ten narativ fetakov a gamblerov je u mna ten isty ako u homosexualov narativ ze su to zvierata co 247 penetruju otvory

S tym single parent nesuhlasim pisal som to vyssie

Tolko k tomu odo mna :hedgehog::hedgehog:

3 Likes

Samozřejmě.
Jen se podívej kolik lidí skočilo na špek plakátům s Fialou.