A jak s tím souvisí plakáty SPD a Radimem Fialou?
Reklama synečku reklama.
Znovu, jak s výše zmíněným souvisí Fiala a reklama?
Na to sám někdy přijdeš až pochopíš jaký účel mají plakáty.
Bavili jsme se o něčem jiným, to je hrozný to tvoje cukání
Brejličky se Honzíkovi mlžily…
perfektní jak ten text dokáže být výstižný
Nikde nepíšem o zvieratách, aj niektorí hetero ľudia sú promiskuitní.
No zároveň som názoru, že zlých (pre výchovu dieťaťa) hetero párov, ktorí sú alkoholici alebo gambleri je menšie percento (spomedzi všetkých hetero párov) ako je percento promiskuitných homosexuálov.
Lepšie povedané - medzi hetero ľuďmi je podľa mňa väčšie percento usporiadaných párov vhodných na výchovu dieťaťa ako je to medzi homo ľuďmi. Len dnešná LGBTQI+/- propaganda vytvorila naratív, že je úplne bežné, že klasická hetero rodina sú chlap alkoholik a gambler a vedľa neho týraná žena a zároveň, že každý homo pár je usporiadaný a žije život vhodný na výchovu dieťaťa.
Bud rad ze nemáš deti v školských rokoch v štátoch, aj ked do europy do dojde do par rokov.
One keď boomers boli clenmi lgbt len okolo 1% a gen x je to okolo 25%, niečo tu nieje vporiadku.
A ano keby homosexuáli celý zivot začali prehlasovat z nicoho nič že su hetero tiež by som sa nad tým pozastavil.
Niečo som sa vsak z tohto vlakna dozvedel že to hnutie nieje hnutie za prava, ale je to nova religia a taktiez mi nikto nevie odpovedat ake prava su im odoprene.
No prave, mna to caka za tych par rokov…
Cely dnesny svet nie je v poriadku. Ked sa mozes identifikovat ako psik alebo batola… LGBlablabla je len to co to zacalo, lebo chudacikovia chceli prava. Tak teraz dajme prava vsetkym na vsetko, ked uz sa povolila uzda trandakom.
Ja nechapem ani, naco musia homo prehlasovat, ze su homo. Koho to zaujima? Ved nech su, ja tiez nechodim po ulici a nehovorim ludom, ze som hetero. A ludia im za to tlieskaju, ze vysli zo skrine.
Myslim, ze sa tam jedna o prava hlavne vo vztahu. Su tam problemy s dedenim, zdielanim udajov v nemocnici ak sa jednomu partnerovi nieco stane a podobne. Neviem ake dalsie prava su im upierane, ci platia vyssiu DPHcku alebo maju vyhradeneho len jednoho psa na dvoch teplych alebo ako… To nam tu asi nikto neozrejmi. Pointou celej diskusie je “nezatlieskal si Ralfovi ze vysiel zo skrine - si homofob”
Jeden z problemu je fakt, ze se oslavuje priznani homosexuality, to je mlyn na vodu vsech kteri se chteji zviditelnit.
Jinak v oblasti hudby je trend takovy uz od poloviny 80.let, hodne pop kapel a zpevaku se prihlasilo, ted se to rozmohlo i do jinych odvetvi, siri se to spolecnosti dal a dal.
Brzo dojde i na tebe
Jedine ze by me kousnul teplej svist nebo jezek
Tak v usa si už na federálnej forme musíš vybrať aký si gender z asi 60 možnosti tak predpokladám že to vás čaká a to sú tie “obmedzené práva” ktoré im vadia.
Áno je to podozrivé lebo na základe toho potom dostávajú vysoké pozície.
“Residen of the White House” vyhlási nominujem na najvyššiu pozíciu vo federálnom súde len černošku a ženu, nie najlepšieho možného kandidáta! Aj keď ta sudkyňa by mohla byť najlepšia sudkyňa na výber všetci si ju pamätáme že tam bola dosadena kvôli farbe pleti a pohlavnemu ustrojenstvu.
No a potom sa znižuje úroveň doktorov, pilotov alebo Secret Service agentov. A to nieje ojedinelý prípad, napr Vice prezidentka, Rachel Lavine, transportation secratary, spokeperson of the president atď atď všetko DEI hire.
Tak v usa si už na federálnej forme musíš vybrať aký si gender z asi 60 možnost
Akych 60 moznosti? Ved to len Fico si vymysla, ze existuje viac ako dve pohlavia a tym len siri strach, nenavist a propagandu voci ultraliberalom. Nikto iny predsa netvrdi, ze existuje viac ako dve pohlavia.
Ci?
Áno, to je tak ako keď hovorili, že žiadne sexualne knizky v elementary school niesu. Keď potom De santis na Floride take knizky zakázal zakonom bol okamžite bigot.
Alebo keď povedia že žiadna nelegalna invazia do usa či Europy sa nekona no keď predostries dôkazy si antiimmigrant a racist. Tak si kur. a vyberte jeden narrative alebo druhý.
nelegalna invazia
Invaze jsou někdy legální?
Však tě Jos vezme do Modré Ústřice, nasadí ti latexovej obleček a můžete tam spolu, ještě s raptorem, didim a kolegama dovádět a vytvářet plán na záchranu heterosexuálů
V Modrý ústřici udělá nelegální invazi.