Ralf Schumacher na sociálnych sieťach priznal, že je gay | Magazín F1 - F1online.sk

“Nijako títo moji kamaráti netrpia, celé ich okolie s tým nemá najmenší problém, ale zároveň chápu, že niekomu môže byť nepríjemné vidieť ako sa dvaja muži bozkávajú (aj mne je to nechutné), a tak si to nechávajú na doma. Nemajú už 16 rokov, že by sa potrebovali olizovať na ulici, lebo nemajú kde inde.”

Priamo tu.

2 Likes

A preco by mali byt parady za tradicnu rodinu? Mas pocit, ze zastanci tradicnej rodiny su utlacani a obmedzuju sa ich prava? Alebo o com by tie parady mali byt?

Tak to mi je otocka z “praktizujte si to v pivnici” na “prečo by mali byť parady”

Daj jeden priklad ako su homosexualne práva obmadzene?

Tu máš priami priklad ako su utlacane práva rodicov.

Osobne su mi všetky parady ukradnuté, ale keď si na tych paradach spievate “we’re here, we’re queer, we are coming for your children” presahujete hranice.

1 Like

Takze by ti vyhovovalo, ak by mali heterosexualne pary totozne prava ako tie homosexualne?

Tam je napísané, že sa homosexuáli nemajú prejavovať na ulici? Asi nevieš čítať. Pri téme homo si ako Honzík keď príde reč na Alonsa.

Jediné čo som napísal je, že tí moji kamaráti si veci ako bozkávanie nechávajú na doma. To je práveže rešpekt pre nich, že to vedia pochopiť narozdiel od teba. Čo je na tom zlé, keď mi je nechutné ako sa dvaja chlapi bozkávajú?

Tak isto som napísal, že aj pri hetero páre je divné keď sa olizujú na verejnosti ako tínedžeri (pri nich sa to ešte dá pochopiť).

Zas nevieš odpovedať na otázku a skúšaš odpovedať otázkou?

Ja by som sa ale opýtal inak. Čo viac ako registrované partnerstvá homosexuáli chcú?

Ak ti to totozne vadi aj pri heterosexualnych paroch, tak s tym som potom ok.
Ja osobne si sice nemyslim, ze sa tu musime hrat na stredovek, kde akekolvek prejavovanie neznosti sa povazuje za nechutne a zvrhle a malo by sa robit len za zatvorenymi dverami, ale ak ty s tym mas problem, je to samozrejme tvoje pravo.

1 Like

Ked su registrovane partnerstva dostatocne, tak by som aj prava “tradicnej rodiny” obmedzil len na to. Suhlasis?
A inak si podla mna trochu protirecis, ked na jednej strane tvrdis, ze homosexualne pary by mali mat pravo na registrovane partnerstva a na druhej strane spochybnujes, ze by sa prava homosexualov obmedzovali. U nas na Slovensku ani len tie tebou spominane registrovane partnerstva nie su povolene, takze tam mas odpoved na otazku, ako sa napriklad obmedzuju prava homosexualnych parov.

1 Like

Tak je to divné a svojím spôsobom nepríjemné snáď pre každého, keď sa vedľa neho napríklad v autobuse olizuje hetero pár ako keby mali 16. Tebe je to príjemné?

A pri dvoch homo chlapoch je mi ich vzájomné olizovanie doslova nechutné, sorry, ja za to nemôžem, že to tak mám, nevybral som si to. Nikomu samozrejme za to nevynadám, ale práve preto majú rešpekt tí moji kamaráti, že vedia pochopiť, že to niekomu môže byť nepríjemné.

Zase píšeš niečo, čo som nikde netvrdil. Nehovorím, že sa nemajú páry držať za ruky, to je úplne ok a pekný prejav náklonnosti a nežnosti. Ani že si nemajú dať pusu, objať sa atď. Ale určité veci ako neviem aké vášnivé bozkávanie a viac, patria podľa mňa do súkromia.

Netvrdím, že menšina nemá bojovať za svoje práva, ale čo viac ako registrované partnerstvá im chýbajú? To by ma fakt zaujímala odpoveď.

Zároveň by menšina mala rešpektovať aj to, že sú v menšine a rešpektovať väčšinu, lebo rešpekt a tolerancia sa úplne vytratili z dnešného sveta. Vždy sú to len dva extrémy. Viď napríklad helmutko, ktorý ma označuje za smeráka napriek tomu, že som pravičiar, ale nevie pochopiť, že nemám ultra progresívne názory. V jeho vnímaní je to “buď so mnou 100% súhlasíš alebo si Smerak”. :slight_smile:

You want respect, you give respect. - Tony Soprano

To plati aj pre mensiny aj vacsiny

3 Likes

Pyco je buz€rant, Petraník je buz€rant. - Patrik Vrbovský.

To bol Ego kamo :smile:

Pravda je uprostred. Pyca povedal Rytmo a Petranika do toho povedal Ego. (tiez som o tom takto z hlavy nevedel) :smiley:

Vidim, ze tu hromadne normalne ludia podporuju rozsirovanie homosexuality a jej propagaciu a este si za homofoba ked sa ti to nepaci. Homosexualitu tolerujem, tiez mam znamych co su homo a vychadzame super. Ale s takymto pristupom aky maju ludia k problematike teraz mam strach, ze ked pojde moje dieta do skoly, po skole budu rozvesane plagaty “byt teply je krasne, pridaj sa k nam” ci “nie je nic zle na tom nechat si dorobit Dcka kozy aj ked mas penis.”

Co je na tom take tazke pochopit, ze priroda to zariadila tak, ze sa ma parit len samcek a samicka a vsetko ostatne su abnormality a nemali by sme z toho robit normalnu vec? Podla mna znamkou vyspelej spolocnosti je tolerancia, nie tvarit sa, ze mat na ruke 6 prstov je normalne.

2 Likes

Ty máš teda starosti. Aby tvoje dítě vidělo plakáty, kde může něco být napsanýho. Dítě vychází z toho, co má v rodině, jak se tam členové chovají a samozřejmě výchova. Vzhledem k tomu co tu předvádíš, tak problém opravdu nebudou plakáty

Máš pravdu, plakát za nic nemůže. Vždy záleží na jeho obsahu. Plakát je totiž reklama a když bude na každém rohu ženská s botoxem, tak se stává téměř zázrakem nepotkat ženskou bez hemoroidu místo rtů.
Kdyby jenom ženskou, ale dnes jsou plné ulice mladých původně krásných holek, které vypadají jakoby právě prohrály zápas v kleci.

2 Likes

Při té výchově dítěte, se tomu člověk už dneska bohužel nevyhne. Společnost, média, bude sledovat různé seriály a videa (Netflix a podobné), účelově dané vštěpovat do hlavy

4 Likes

Naborovy plakát ve školách.

1000013006

4 Likes

Je mi to jasne, ze sa tomu clovek uplne nevyhne, lebo je to sucast zivota. Ale dnes sa to stale robi este ako tak “subtle”, ze sa to da kolko tolko odfiltrovat… Lenze pri tej diviziii slnieckarov, ktori by homosexualitu pomaly zaradili ako povinny predmet na zakladnych skolach, lebo aj tepli maju mat svoje prava to bude cim dalej tym vacsi problem…

Problem mam primarne s tym vstepovanim. Nas svet speje do fazy, ze dieta nebude cool, pokial sa neidentifikuje na nieco uzasne, aspon na psika… Byt normalny chlapec skratka zachvilu nebude v mode a vsetci sa tomu tesia a nielenze to toleruju, ale aj podporuju.

1 Like