Ralf Schumacher na sociálnych sieťach priznal, že je gay | Magazín F1 - F1online.sk

kde to propaguju v skolach a mozno dolezitejsie - co si pod tym “propaguju” predstavujes?

co je na tom cudne? Bolo cudne ked oznamili nove partnerky na instagrame Lecrerc alebo Ocon? Tak asi mu na nom zalezi a chce aby sa citil sucastou jeho sveta.

1 Like

Když dnes jsou buzeranti a lesby už i v pohádkách pro nejmenší děti, tak to jistý ráz propagace je.

2 Likes

A když je tam “tradiční rodina”, tak to propganda toho "správného " není?:grinning:

v rozpravkach pre deti su casto aj napr rozne nabozenske motivy. Nabozenstva rozneho druhu maju na triku podstatne viac zla ako spoluzitie ludi rovnakeho pohlavia. Vadi ti to aj tam? Mne ani nie, svet je pestry a ista davka tolerancie sa zide kazdemu.

2 Likes

No ja nevím, ale křížová výprava v pohádce mi celkem vadí :grinning:

Taky tahle propagace může buzerantama pouze začínat a podle kopírování beduínských státu kde je obcování se zvířaty normální a úřady povolené.

prepac za vyraz, ale o com to vlastne melies?

1 Like

To nic, Ferda si ulevuje a dava ti seznam vsech, který bytostně nenávidí, za chvíli tam bude i vláda ČR

Snad jsem se ti nedostal pod kůži?

… a chcel by si?

Ani kdybys mi platil skutečným zlatem.

Ja na zlaty dazd nie som, to chod za Josom…

1 Like

Chápu. :poop: Tě asi lákají více.

To bys měl ty, kdybys mu vlezl pod kůži. :slight_smile: :smiley:

1 Like

pan je fajnsmeker… diki, ale, skus toho josa…

1 Like

Dost uz bylo buzerantstvi, ja volim tohle

Tohle byla moje láska. Pak mi ji přebral nějakej šulin.

1 Like

Na svete je tolik zenskych, staci se otevrit, uvolnit a zijes…

No Bobe… ale tak, je to tvá volba.

Zanevrel si na holky…