ty si doteraz evidnente nepochopil nic z toho co som tu napisal.
A je to tady, cirkusák Helmutko zase dokázal, že absolutně nechápe podstatu toho co se řeší, ale myslí si, jak našel díru v pravidlech. Ty jsi fakt směšný ![]()
Doteraz tu píšeš totální bláboly. Chceš tu něco tvrdit a sám ani nevíš, jak znějí pravidla ![]()
ked maju prist argumenty, brnenske trdlo pride s urazkou. to uz je znama vec.
Psal si jak je to vše jasné a dané a ostatní, co si myslí že se to dá chápat i jinak tak jsi tu napadal a psal jak jim chybí logické myšlení atd.. Obhajuješ tu neustále něco co si tam Mercedes potřeboval přidat…v ničem co jsme tu psali si nesouhlasil.
Však já čekám na ten argument, do teď si vyplodil jen
a
Ten se zas rozložil jak kompost ![]()
ale prd. s niekym si to pleties. ja som tu cely cas iba citoval pravidla. to je nieco co tu z vas troch ani jeden ani raz necital.
Jj citoval pravidla, který sis upravil a překroutil., když si psal, že kompresní poměr musí být podle pravidel jen při měření.
hlavne ze tu zufalo sedis 24/7 a cakas kto si s tebou pokeca. LOL.
Já tu čekám, kdy se zase rozložíš, je to zábava sledovat, jak si hraješ na odobrníka a přitom nechápeš ani psaný text ![]()
citanie pravidiel nahradzujes fandenim.
Já si pravidla čtu, proto vím, že píšeš další blbost s těma kotoučema, jen ty se tu zase biješ do prsou i když jsi realně za Fica.
Omyl, ty jsi byl schopen číst z toho všeho jen tu jednu větu o měření. Ignoruješ větu kde se píše že kompresní poměr válce nesmí být vyšší než 16:1. Ignoruješ trvání celou dobu soutěže. Prostě si se omezil jen na okolní teplotě, promiň víc nic. Navíc sám si uznal že kanálky nepovažuješ za legální, tak hlavně že my neměli pravdu. Rozdíl je v tom že ty nepovažuješ za legální kanálky, já nic co by cíleně zvyšovalo kompresní poměr. Týmy přesvědčili FIA že to tak má být, proč, zbytečné spekulovat, u mě spravedlnost a zdravý rozum, u tebe jen strach.

praveze neignorujem, keby to bolo tak ako si to tvrdil ty, tak sa pravidla predsa nemusia menit. V pravidlach je dalsich 100+ konstrucnych parametrov, ktore sluzia ako blueprint na navrhy a rozmery sa meraju na rozobratych komponentoch. brzdne disky je len jeden priklad pretoze tam su extremne teploty a sily a pocas prevadzky sa priemer roztiahne povedzme o pol milimetra.
Vidím u tebe velké pokroky. Už ses dostal na úroveň papouška.
Koukám, že u tebe je opravdu problém se podívat na špičku tvýho rudýho frňáku
Tak ono není těžký zjsitit s jakými parametri se “zachází” u brzdových kotoučů, ale pro tebe to očividně problém je