takze disky na brzdach su nelegalne?
tam su aj ine veci ako kompresny pomer.
ti dobře přeplo z toho, zkus si někdy přečíst pravidla
No ještě že se ti to snaží někdo vysvětlit, když jsi evidentně mimo. Vzpomeň si na ten vtip s blondýnou v proti směru co jsem ti posílal.
za mě jsou ok, copak někdo udělal cíleně něco v rozporu s pravidly z čeho by plynula nějaká výhoda? Ale no taaak. Hledáš absurdum.
za prevadzky prekracuju rozmery predsa.
A v pravidlech je, že mají pevné rozměry po celou dobu soutěže? Není.
Všichni, a bez výhod, nezajímá mě to. Když někdo chce klidně ať protestujou všichni na všechny, jak říkám, absurdum.
Popravdě ani mě nezajímá kolik kdo má kompresní poměr za studena, když za studena se s tím nejezdí. K čemu takové info, proto to od roku 27 ani nebudou hlídat.
Hlavně Helmutín napsal další nesmysl, pravidla rozměry brzdových disků neřeší rozměrově za provozu.
takze pri brzdach uz neplati, ze musia splnat rozmery pocas celeho trvania sutaze?
a zrazu tom nie je? a preco to tam pri rozmeroch motora je a pri brzdach nie je? nie si tak trosku trdlo?
traja pajaci. Keby si AM ponechal Mercedes tak sa teraz v zachvate valate na zemi.

Helmtuko, když se snaží pochopit pravidla F1
I takhle mužeš přistupovat k tomu že měl někdo pravdu a ty ne. Keep going. ![]()
no vsak mi to vysvetli, preco je prekracovanie povolenych konstrucnych rozmerov v prevadzkovej teplote OK pri brzdovych kotucoch a nie pri komponentoch v motore a kde to ma oporu v pravidlach.
no lenze vy ste pravdu nemali. Nahodou to vypalilo tak, ze sa pravidla menia skor pretoze FIA LM a vsetci relevantni pustili do nohavic, aby sa neopakoval 2014. Co mimochodom schvalujem, pretoze to nevyzeralo dobre.
Prosím tě, než tu budeš ze sebe ještě víc dělat šaška, najdi mi konkrétně cást pravidel co se týče brzdových kotoučů, potom ti možná dojde co píšeš za nesmysl
najdi si sam. snad pochybujes, ze su tam zadane maximalne rozmery na brzdovy kotuc?
Jasně ty tu obhajuješ změny v pravidlech pro Mercedes 2 mešíce, když to tady napadáme jakej je to nesmysl, stale jsi v opozici a meleš svoje nesmysly, ale teď když se to ubralo přesně tím směrem, co jsme tu psali, tak jsme pravdu neměli. To víš že jo.