tak začneme až od Japonska pro jistotu ![]()
Ja to beriem tak, ze ak mam pravidla a suhlasim s nimi, musim ich dodrzat (ak chcem pretekat). A kontrolny organ ma pravo kedykolvek zmenit metodu kontroly, aby vedel urcit v akomkolvek case, ci napr. motor splna podmienky. Vyrobca nemusi nic menit ak dodrzal pravidla a ma dat teda ten isty motor na kontrolu nech si to skontroluju za kazdych podmienok - za studena, pri 130 alebo v najvyssej prevadzke - kontrola ma pravo pouzit vsetko na kontrolu. Ak vyrobca musi nieco menit ak sa zmeni sposob kontroly - tak to nevyrobil spravne podla pravidiel…
Jako věřím že najdou alternativní cesty jak se do Austrálie dostat. Je to blbé že ve světě stále někdo musí bojovat.
OK, takze napr haas moze podat v australii protest, ze kotuce na prednych brzdach nesplnaju pocas prevadzky maximalne povolene rozmery. V pravidlach nie je nikde specifikovane ako sa to meria, cize podla Einsteinov na tejto stranke to plati pocas celeho trvania sutaze. Haas moze zaknihovat v Australii 43 bodov. Staci doniest mensie kotuce a podat protest. Precedens uz maju.
Nebuď kyselej, prostě si neuměl ani přečíst pravidla![]()
ty sa tvaris ako vitaz a pritom si tu za najvacsieho truhlika.
a BTW, kysly nie som. Mercedesu nefandim takze zmena je uplne vitana.
V kompresních poměrech jsi tady za truhlíka ty.
já tu nechodil dva měsíce a nepsal, jak tomu ostatní nerozumí, že jsou blbci a na 2026 se nic měnit nebude. Už se omluv
v com konkretne?
že si psal, jak tomu ostatní nerozumí a že se nic měnit nebude, min ne na letošek.,
ty tomu stale nerozumies tak kde je problem?
Já ti tu psal xkrát jak je to blbě napsaný a že když se měnila pravidla už v době kdy byla napsaná, tak se to muže stát znova. No jedeš si svuj ego trip dál, ale od tebe nic jinýho nečekáme, protože kolem tebe jsou všichni tupci přece.
Pozri, ja mam velmi rad Mercedes a aj ich auta a mne je aj sympaticke, ze vymyslaju a makaju (ja nie som za strop - naopak, som v F1 za min. rocny rozpocet napr. 400-500mil a kto na to nema - nech je napr. v F2 a pre novacikov/juniorov nech je F3 atd…).
Takze som fanusok Medaku - ale netesilo by ma vitazstvo pri ktorom sa ohnu pravidla
Ja za to nemozem, ze sa na kazdy moj prispevok zlietnete ako osy na med.
aby bolo jasno. aby bol Mercedes proti pravidlam, tak sa pravidla museli zmenit. Tolko k tomu ohybaniu pravidiel.
Ako fanusik RB zmenu vcelku skor vitam, aj ked samozrejme neviem co prinesie.
A jak se pravidla mění, když komprewsní poměr v pravidlech zůstane stejný? Truhlík Helmutín
…aby bylo jasno, protesty byly našlápnuté i bez změny měření. Takhle dali alespoň na nápravu Mercedesu 3měsíce. A aby bylo tuplem jasno, tak zásah do pravidel proběhl hlavně v listopadu, kde mě nenapadá jiný účel než zlegalizovat Mercedes. Jelikož to Mercedes už musel dávno vyvíjet, tak tomu říkám tuplem šlendrián.