Prečo nezahlasujú za vlastný návrh? Kauza kompresného pomeru sa zamotáva | Magazín F1 - F1online.sk

tak začneme až od Japonska pro jistotu :smiley:

1 lajk

1 lajk

1 lajk

1 lajk

Ja to beriem tak, ze ak mam pravidla a suhlasim s nimi, musim ich dodrzat (ak chcem pretekat). A kontrolny organ ma pravo kedykolvek zmenit metodu kontroly, aby vedel urcit v akomkolvek case, ci napr. motor splna podmienky. Vyrobca nemusi nic menit ak dodrzal pravidla a ma dat teda ten isty motor na kontrolu nech si to skontroluju za kazdych podmienok - za studena, pri 130 alebo v najvyssej prevadzke - kontrola ma pravo pouzit vsetko na kontrolu. Ak vyrobca musi nieco menit ak sa zmeni sposob kontroly - tak to nevyrobil spravne podla pravidiel…

Jako věřím že najdou alternativní cesty jak se do Austrálie dostat. Je to blbé že ve světě stále někdo musí bojovat.

2 lajkov

OK, takze napr haas moze podat v australii protest, ze kotuce na prednych brzdach nesplnaju pocas prevadzky maximalne povolene rozmery. V pravidlach nie je nikde specifikovane ako sa to meria, cize podla Einsteinov na tejto stranke to plati pocas celeho trvania sutaze. Haas moze zaknihovat v Australii 43 bodov. Staci doniest mensie kotuce a podat protest. Precedens uz maju.

2 lajkov

Nebuď kyselej, prostě si neuměl ani přečíst pravidla​:hugs:

2 lajkov

ty sa tvaris ako vitaz a pritom si tu za najvacsieho truhlika.

a BTW, kysly nie som. Mercedesu nefandim takze zmena je uplne vitana.

2 lajkov

V kompresních poměrech jsi tady za truhlíka ty.

2 lajkov

já tu nechodil dva měsíce a nepsal, jak tomu ostatní nerozumí, že jsou blbci a na 2026 se nic měnit nebude. Už se omluv

2 lajkov

v com konkretne?

že si psal, jak tomu ostatní nerozumí a že se nic měnit nebude, min ne na letošek.,

2 lajkov

ty tomu stale nerozumies tak kde je problem?

Já ti tu psal xkrát jak je to blbě napsaný a že když se měnila pravidla už v době kdy byla napsaná, tak se to muže stát znova. No jedeš si svuj ego trip dál, ale od tebe nic jinýho nečekáme, protože kolem tebe jsou všichni tupci přece.

2 lajkov

Pozri, ja mam velmi rad Mercedes a aj ich auta a mne je aj sympaticke, ze vymyslaju a makaju (ja nie som za strop - naopak, som v F1 za min. rocny rozpocet napr. 400-500mil a kto na to nema - nech je napr. v F2 a pre novacikov/juniorov nech je F3 atd…).

Takze som fanusok Medaku - ale netesilo by ma vitazstvo pri ktorom sa ohnu pravidla

2 lajkov

Ja za to nemozem, ze sa na kazdy moj prispevok zlietnete ako osy na med.

1 lajk

aby bolo jasno. aby bol Mercedes proti pravidlam, tak sa pravidla museli zmenit. Tolko k tomu ohybaniu pravidiel.

Ako fanusik RB zmenu vcelku skor vitam, aj ked samozrejme neviem co prinesie.

A jak se pravidla mění, když komprewsní poměr v pravidlech zůstane stejný? Truhlík Helmutín

1 lajk

…aby bylo jasno, protesty byly našlápnuté i bez změny měření. Takhle dali alespoň na nápravu Mercedesu 3měsíce. A aby bylo tuplem jasno, tak zásah do pravidel proběhl hlavně v listopadu, kde mě nenapadá jiný účel než zlegalizovat Mercedes. Jelikož to Mercedes už musel dávno vyvíjet, tak tomu říkám tuplem šlendrián.

2 lajkov