Populárny názor: Prečo by demokrati v McLarene nemali manipulovať výsledky pretekov? | Magazín F1 - F1online.sk

Dej konkrétní příklad, pošli ho sem, co teďka tvrdíš. Díky.

1 Like

Triper, Jos napr len takto z hlavy

Pošli konrétní věci, fotky a kde jsem tohle tvrdil. Jos žadnou fotku nikdy neposlal, na tu jsem se jen slušně zeptal…tak jsem zvědavý co vytáhneš.

1 Like

Nemusim nic ja ta uz mam zaskatulkovaneho ako uchylneho psychopata

2 Likes

Nemohli, lebo sa celu dobu vysmievaju Red Bullu, ze vsetko sa u nich toci okolo Verstappena a prsili sa, ze u nich pristupuju k pilotom rovnako.

Mozno necakali, ze Piastri bude vyrovnany Norrisovi, miestami aj rychlejsi ako ukazuje bodova tabulka.

Je vsak vidiet, ze je to len pretvarka to o dvoch rovnocennych pilotoch. Norris dostava vacsiu podporu a diely na mieru. A aj tak je stale za Piastrim.

4 Likes

… tolik k prokázání tvého tvrzení :smile:

2 Likes

Amazing. :smiley: Jseš jen prachsprostej loser.

2 Likes

No a zase tu dostáváme k tomu, jak tu vypadají diskuze. Naskákali jste tu na Spina jako nepracujicí na dávky, ale když máte slušně reagovat nebo něco prokázat (když to tvrdíte), tak zase nic a přijdou jej urážky. Už se fakt vzpamatujete, vždyť tohle je chování úplné spodiny společnosti.

2 Likes

Vy ste naskakali na evu a tam to zacalo

Jaký naskákali? Spin jen rozporoval její tvrzení v čase, s konkrétními komenty. Bylo na co reagovat, diskutovat, bránit. To co děláš ty je jen křik dítěte co dostal zase špenát.

2 Likes

Nikdo tu na Evap nenaskákal, Spine jenom reagoval v kontextu dvou tvrzení od ní.
To, že máš mummy issue a bereš ji za náhradní matku je sice hezký, ale není to důvod se chovat jako blázen a bránit ji za každou cenu, i když není branit před čím.

1 Like

Na zakladke sme boli 3ja z triedy, ktori mali spenat radi a chodili sme na opakovane “dupli” a dvihali tak triedny priemer do normalu :rofl: - panie kucharky nas mali rady a my sme mali plne bruska

4 Likes

Díky za zastání, klidně to nech být. Co jsem chtěla jsem řekla, někdo souhlasí, někdo ne, víc s tím nic nenadělám :woman_shrugging:. Já něco vydržím :wink:.

5 Likes

O to nejde ale mas pravdu … ked nie ja tak ty alebo ktokolvek iny, zelenym rypacom tu na fore neunikne nikto

3 Likes

To jsou hrozný kecy, jen proto že se Evap chytla do vlastní pasti.

2 Likes

Já ho taky mám rád, i jako dítě :slightly_smiling_face:

3 Likes

ani nedokáže reagovat na přímo, tolik k jejímu - já něco vydržím. :smiley:
Diskuze vlastně k ničemu…

2 Likes

To víš, na pokrytce se musí ukazovat, to jinak nejde

2 Likes

Nezlob se na mě, ale co to je reagovat na tebe, ale prostřednictvím někoho dalšího? Si tu budeme hrát na školku a tichou poštu nebo co?

2 Likes

Kdybych byl sprostý jako třeba Jos, tak neřeknu…chapu že moje reakce nejsou příjemné, když přímá reakce je tak strašně složitá, ale pak nechapu poznamky - ja něco vydržím → Další pokrytectví. :smiley:

2 Likes