Dej konkrétní příklad, pošli ho sem, co teďka tvrdíš. Díky.
Triper, Jos napr len takto z hlavy
Pošli konrétní věci, fotky a kde jsem tohle tvrdil. Jos žadnou fotku nikdy neposlal, na tu jsem se jen slušně zeptal…tak jsem zvědavý co vytáhneš.
Nemusim nic ja ta uz mam zaskatulkovaneho ako uchylneho psychopata
Nemohli, lebo sa celu dobu vysmievaju Red Bullu, ze vsetko sa u nich toci okolo Verstappena a prsili sa, ze u nich pristupuju k pilotom rovnako.
Mozno necakali, ze Piastri bude vyrovnany Norrisovi, miestami aj rychlejsi ako ukazuje bodova tabulka.
Je vsak vidiet, ze je to len pretvarka to o dvoch rovnocennych pilotoch. Norris dostava vacsiu podporu a diely na mieru. A aj tak je stale za Piastrim.
… tolik k prokázání tvého tvrzení
No a zase tu dostáváme k tomu, jak tu vypadají diskuze. Naskákali jste tu na Spina jako nepracujicí na dávky, ale když máte slušně reagovat nebo něco prokázat (když to tvrdíte), tak zase nic a přijdou jej urážky. Už se fakt vzpamatujete, vždyť tohle je chování úplné spodiny společnosti.
Vy ste naskakali na evu a tam to zacalo
Jaký naskákali? Spin jen rozporoval její tvrzení v čase, s konkrétními komenty. Bylo na co reagovat, diskutovat, bránit. To co děláš ty je jen křik dítěte co dostal zase špenát.
Nikdo tu na Evap nenaskákal, Spine jenom reagoval v kontextu dvou tvrzení od ní.
To, že máš mummy issue a bereš ji za náhradní matku je sice hezký, ale není to důvod se chovat jako blázen a bránit ji za každou cenu, i když není branit před čím.
Na zakladke sme boli 3ja z triedy, ktori mali spenat radi a chodili sme na opakovane “dupli” a dvihali tak triedny priemer do normalu - panie kucharky nas mali rady a my sme mali plne bruska
Díky za zastání, klidně to nech být. Co jsem chtěla jsem řekla, někdo souhlasí, někdo ne, víc s tím nic nenadělám . Já něco vydržím
.
O to nejde ale mas pravdu … ked nie ja tak ty alebo ktokolvek iny, zelenym rypacom tu na fore neunikne nikto
To jsou hrozný kecy, jen proto že se Evap chytla do vlastní pasti.
Já ho taky mám rád, i jako dítě
ani nedokáže reagovat na přímo, tolik k jejímu - já něco vydržím.
Diskuze vlastně k ničemu…
To víš, na pokrytce se musí ukazovat, to jinak nejde
Nezlob se na mě, ale co to je reagovat na tebe, ale prostřednictvím někoho dalšího? Si tu budeme hrát na školku a tichou poštu nebo co?
Kdybych byl sprostý jako třeba Jos, tak neřeknu…chapu že moje reakce nejsou příjemné, když přímá reakce je tak strašně složitá, ale pak nechapu poznamky - ja něco vydržím → Další pokrytectví.