Populárny názor: Prečo by demokrati v McLarene nemali manipulovať výsledky pretekov? | Magazín F1 - F1online.sk

dalsi clickbait? :smiley:
nechcete napisat knihu?

Madarsko 2024 Lando pustil Oscara
tu sa to zopakovalo v opacnom garde.
Ak sa chceme pozerat na to, ze sa to nemalo stat, riesme Madarsko 2024 a az tak Monzu 2025.

Kapitola pre tim a pillotov davno uzavreta. Len tu to budeme rozmazavat mesiace, lebo neni o com pisat.

2 Likes

Ano, v čase se to může měnit. Ale pokud tu Evap prezentovala minulý rok, jak McL měl dělat vše pro Norrise a teď by zakazovala TR, tak je to přinejmenším zvláštní. Ani nemluvím o tom, jak psala o tom, že Webber jede v zákulisí politický hry ve prospěch Piastriho, a že je Piastri křivák.

2 Likes

Evka to ale vysvetlila (a ma to hlavu aj patu) a ja som to aj pochopil a nemam s tym ziaden problem - naopak, to vysvetlenie je dobre

3 Likes

Ono je to aj sympatiách k jednotlivým pilotom. Ako mamgp napísal: niekedy - teraz by to chcelo tímovú réžiu a v inom prípade preboha len nie teraz tímovú réžiu. V článku je viackrát spomenutá milá veta na ospravedlnenie rozdielneho prístupu. " Vtedy bola iná situácia". Som zvedavý, ako si to Mclaren do budúcna zmanažuje, ale napádať niekoho kto poukáže na rozpor v zásadných veciach je podľa mňa nevhodné.

4 Likes

Jo na to sem právě chtěl poukázat, blbý je když ti to někdo snaží prezentovat tak strašně “objektivně” a spravedlivě. No dostal jsem za vyučenou. :smiley:

3 Likes

Ako som napisal - je to Evkin nazor a je uplne v pohode a ja s nim nemam ziaden problem aj ked fandim Pia…

1 Like

Evka je v případě Norrise/Piastriho velmi tendenční, a sama teď asi ani neví jak má s TR pro Landa naložit, protože i tak je Piastri napřed, to nevypadá dobře že jo.

2 Likes

No, ber to tak, že aj etalón objektivity sa občas pokazí…

3 Likes

F1 je timovy sport a ked tim rozhodne, ze majstrom bude Norris, tak sa tomu musi aj druhy jazdec podvoliť, alebo moze odist. Tie sasky s papaja rules si mohli odpistit a urcit timovu jednotku.

je to tak, jsem rád že mi rozumíš a nebereš mě kvuli tomu za uchyla. :smiley:

2 Likes

jj a oscar v 2023 pustil landa kolko krat, to nevytiahneme este ? :smiley: absolutne sialene vytahovat veci x rokov stare, ked neboli proti sebe v priamom boji o titul

1 Like

Ja naozaj dufam, že sa stane identicka situacia v opačnom garde v abu dhabi, a bude to rozhodovat o titule, a čo spravia potom

I kdyby to bylo identicky stejné v opačném gardu, tak je situace jiná :smile:

3 Likes

Kto chce porozumieť, porozumie. Kto nie, tak ten nie.

3 Likes

ja normalne neverim tomu ze sa zhodujem s @Situs a @HellHogr, no vidite hosi ze to ide :smiley:

1 Like

Ty toho kazdy den nechapes velmi vela

1 Like

Ježku už toho nech, zbytečně to tu zase hrotíš

2 Likes

Co sem nechapal včera? :smiley:

2 Likes

Ja na evap nic nevytahujem ani nic podobne

Musis svojmu hlavnemu kronikarovi spinovi vstupit do svedomia, aby obmedzil ci uplne eliminoval zhromazdovanie metadat z foriek uzivatelov aby potom pekne mohol hrotit ostatnych ze neboli ani na dovolenke, z ktorej fotky postli do vlakna
Alebo napr aj ukladanie si prispevkov aby po par mesiacoch tieto prispevky spino predhodil uzivatelom v zmysle “ty si pokrytec”

s tymto ja nic nemam janko

2 Likes

Moc konkrétní, neblbni :smile:

2 Likes