Populárny názor: Prečo by demokrati v McLarene nemali manipulovať výsledky pretekov? | Magazín F1 - F1online.sk

Máš pravdu. Ale jsem jenom slabá žena a bylo to silnější než já :smile: .

1 Like

Však se tu do Spina pustila ta vaše úderka, když jen reagoval na to, co tu Evap dlouhodobě píše. To se zase nesmí ukázat na pokrytectví, protože Evap nebo co?

2 Likes

Evka, suhlasim. Kazda situacia je ina - niekde by som reziu chcel, inde nie - zalezi aj od okolnosti ako si pisala a spravne :+1:
Ja fandim MCL a tesim sa, ze maju v kapse PJ aj PK (asi velka nahoda by to zvratila), ale skor doprajem titul Pia a ty asi Nor… a to je v poho - obaja sme fanusikova F1 a “svojich” jazdcov a vzdy budem teba a aj inych respektovat a sme vlastne “formulova rodina”
Takze sa hadat a hladat dovod na “sebapovysenie sa” cez diskusie - to nemusim a ani ma to nezaujima :grinning:
Maj krasny den a vela skvelych zazitkov z F1 :racing_car:

2 Likes

Presne ako na reddite, elementarne nepochopenie problemu, chronologie, kauzality a potom tyzdnova debata o tom.

Cize, Lando sa obetoval pre tim, mal ist na zastavku prvy ale nakoniec vybrali druheho pilota s tym, ze mu pomozu a on suhlasil len pod podmienkou, ze nepride o poziciu. Vzajomna dohoda a zvysok su omacky. Ked nechcete manipulaciu s pretekmi, tak to funguje aj opacne, elementarna logika, mali ist podla poradia a mal tam ist Norris ako prvy a nie Piastri.

Rovnaka logika ako pri Ukrajine, 4 roky a 10 tisic rakiet na ukrajinsku ekonomiku ju neznicilo, ale par rakiet na tu rusku ju znici a prinesie koniec vojny, pre toto nema zmysel debatovat na internete, cim vacsia masa, tym viac jedincov, co prd vedia, ale o to su asertivnejsi.

Mali dohodu a tym to hasne. Chapem, ze je potrebne nabit kliky a interakcie, ale da sa to aj produktivnejsim sposobom.

1 Like

Pokrytec este neukazoval na pokrytca prstom

Kaslite na to naozaj, ne aby ste sa normalne bavili, ne vy neustale musite riesit ludi a ich pohnutky

Psychologovia hadr naozaj

1 Like

Joke roku, to je právě ta omáčka. S Piastrim dávno nebylo na co čekat, prodlužovalo se to jen kvůli Landovi.

3 Likes

Raději se podívej z okna jestli vám kolem ubytovny nehlídkuje exekutor.

Upokoj sa, nezaujima to uz asi nikoho

5 Likes

Právě, přesně proto, že každá situace je jiná tak je nesmysl to zakazovat. Týmy to stejně obejdou a nevím jak by to Evap chtěla kontrolovat. Komisaři mají problém udržet konzistentnost rozhodnutí i u věcí, které jsou jasně definované - TR se definovat pořádně nedá, imho. Tohle kontrolovat je nesmysl a ukazalo se to například 2010, kdy Alonso jel taky o titul a pak ho spolu s Ferrari všichni grilovali za “Fernando is faster than you”. Proto to povolili a nevidím v to žádný problém, tým si může dělat co chce.

Spíš mi přijde směšné po tom tak volat a pak brečet že má být v tomhle směru vše zakázané. V tom pokrytectví opravdu vidím.

2 Likes

Tak já osobně tohle nevidím jako problém. Pokud tu na mě vytáhneš, že jsem před x rokama tvrdil tohle a teď tohle, tak mě s tím konfrontruj a omlať o hlavu a já ti řeknu, že ok, změnil jsem názor protože to a to, nebo protože jsem se blbě vyspal. Nechápu tu přepálenou reakci na Spina, obzvlášť, když se tu citují jiní úplně běžně a není to ze stejné diskuze @Dietrich_Reimann tu postuje x měsíců staré příspěvky od ostatních a nikdo z vás na něj nevyletěl

2 Likes

Najednou tady budou dělat, že nikdy žádný příspěvěk nikoho neukazali zpětně? To jako fakt? Tohle jde mimo moje chápání vážně. :smiley:

2 Likes

Prepalena reakcia je prave ta spinova, vy do evy nepriamo ci priamo idete uz dlhsi cas tak si to chronologicky skus usporiadat a prid kludne zase

Eva sa NIKOMU nema za co ospravedlnovat

1 Like

Moje jedniná reakce tam byla doslova “Aha”. To je přepálený?

2 Likes

Tvoj zamer to vobec rozoberat v kontexte “tak a ted to evap ukazu, pristihnu ji u lhani a u polrytectvi, hec!!!” je prepaleny, ano

4 Likes

preco vsetci vyplakavate, bodovy rozdiel je mensi, ved Mclaren len chcel zdramatizovat sampionat🤗

Debata o zakaze alebo nie na teamovu reziu je jedna vec - o tej som teraz nehovoril… islo mi o to, ze ked sa niekto vyjadri na nejaku temu v case (ma to svoje okolnosti preco mame na to konkretny nazor), na podobnu v inom case a s inymi okolnostami moze mat iny nazor (proste su ine vstupy a teda aj iny vystup).

3 Likes

Však to tu od Evap ani nikdo nechce, tak co tu lítáš jako čert na koze?

2 Likes

Clanok skoro presne zhrnul moj pohlad na tuto situaciu :smiley:

2 Likes

Prostě máš pravdu, což ti potvrdil/a i emce, no za to že jsi si toho všiml je z Tebe nutné udělat nezdravého člověka :smile: A Ježek se žel v tomto vyžívá, vždy když jde o stranu, velká škoda.

2 Likes

Pokud mi tu někdo napíše, že veškerá týmová režie má být zakazana, opakovaně a tak “vášnivě”, tak to beru jako názor, který je pro něj velmi podstatný - ukázat jak ten sport nemá být týmový - což je samozřejmě nesmysl už kvůli jiným core procesům. Proto nechapu proč tenhle nazor se zakazem veškeré tymové režie od dané osoby nepadl už v Monze 2024. Mně je v tu chvili uplně jedno jestli Norris jel nebo nejel o titul. Piastri má taky svoje zajmy a například tím manévrem v Monze si docela řekl o svou pozornost. Kdyby mu jen bezhlavě každý zavod pomáhal, tak by to zaprvé nejspíš taky dopadlo bez titulu pro Landa a za druhé, by z něj byla další totální podržtaška.

Já to beru tak, že je to o dohodě v týmu a nemám vlastně problém s ničím na čem se dohodnout, je to jejich věc (my pak mužeme diskutovat o tom co je a co neni směšné a zda se tam neukazují nějaké tendence vuči jednomu či druhému). Ale prostě ber to, že v té době měl teda Piastri vlastní zájmy také a McLaren to v tu chvili nechal volně a je to jejich věc.

2 Likes