Co je, si prichyteny pri cine?
Už jenom vůbec to, že ti lidi, kteří mají nastavené zamčené profily, oblézají a přehrabují příspěvky lidí, kteří je mají otevřené a budou ti tady házet příspěvky z minulosti. Takové bezpáteřní
Mně by asi přišlo divný teď psát jak má být veškerá týmová režie zrušena, když bych se jí předtím tak strašně domáhal a ještě pak psát něco o pokrytectví…
Vraví sa tomu byť konzistentný vo svojich názoroch a hodnotách. Hoci vraví sa aj to, že len hlupák nemení názory. Tak si vyber.
Zamčený profil mám uplně kvuli něčemu jinému, přispěvky najdeš jednoduše jinak. Já bych na to ani neupozornoval, kdyby to tady Evap neposlala asi po páté. Celkem to nechápu.
Máš pravdu, nachytal jsi ji, tak je ti třeba dát co proto Co ty jsi vůbec za člověka že někoho načapeš v jeho pokrytectví? Na šibenici s Tebou
Hus za pravdu taky trpěl.
Alzaci jsou zvyklí se skrývat pred exekutorama a ve všem lhát. Proto ty zamčené profily.
Lidský odpad.
moj nazor na to cele je v minulom clanku, ale toto ma zarazilo:
panovi redaktorovi by som len chcel pripomenut/vysvetlit, ze je uplne normalne, ze ludia nevidia do internych smernic/pravidiel, s vynimkou ludi, ktorich sa priamo tykaju, resp. zamestnancov
to ake mame pravidla u nas vo firme tu nikto nevie; nikto tu z citatelov f1online nevie, ake mate vy v redakcii interne pravidla (ak ich mate, nie je to povinnost), nikto z nas nevie ake nuancy ma ten a ten futbalovy/hokejovy team, tenista a trener, automobilka, pravnicke zoskupenie a pod.
je teda velmi, velmi nestastne a odvazne tvrdenie
tym neberiem autorovi pravo na tento nazor, s tym som uplne v pohode a je na mne ci s nim suhlasim, alebo nie, avsak takato formulacia v de-facto mienkotvornom mediu (nastastie len o F1) je z mojho pohladu dost za hranou a patri na skor osobny blog nez na headline
Ako vieš že má zamknutý profil. Chcel si v ňom niečo nájsť?
Tvoj najvacsi problem podla mna je ze hladas nonstop nejake veci tzv “mezi radky” u uzivatelov tu na fore
Preco to tak mas? To chces mat naboje na kazdeho aby si potom takto vytahoval storocne spravy?
Aky je tvoj motiv?
Nemáš pravdu, je to od ni do očí bijící.
To vidno u kazdeho ci ma zamknuty alebo nema
Co konkretne?
A vobec, eva si dovolila nieco sem napisat, aky je problem?
Kltiny sa tu vypisuju dnes a denne ale toto vadi
Četl jsi co sem postnul? Nechápu že se na to znova ptáš.
No když na něj klikneš. Nechápu co řešíte, když vás někdo načape v rozporu, tak je snaha ho zdiskreditovat že si toho všiml? OMG
Tak když si někdo dal tu práci a vytahuje moje staré příspěvky bez ohledu na souvislosti, pokud možno krátce se k tomu vyjádřím:
Ano, týmová režie je ovlivnění výsledků a měla by být nepřijatelná, nejlépe zakázaná. Zatím ovšem není.
Loňská situace byla jiná v tom, že McLaren bojoval s oběma piloty o konstruktéry a pouze s jedním o titul v jezdcích. V Monze nešlo o nic jiného než domluvit před závodem naprosto triviální věc, která sice určitým ovlivněním výsledku je také, nicméně zakázaná zatím není a při těsném souboji se soupeřem/soupeři, který ji bezesporu využívá a těží z ní a znamená maximalizaci obou výsledků se tomu moc nelze vyhnout. Ano, i v této situaci může být vedení týmu zásadové a tento postup nevyužít, což udělali, a raději čestně ztratit. V tu chvíli mi to skutečně připadá alternativně inteligentní.
V současné situaci už má McLaren prakticky oba tituly, neumím si představit, co by se muselo stát, aby je nezískal. Tak nám předvádí svoje pravidla/nepravidla v celé kráse a nejlepší na tom je, že na to má v současné situaci plné právo, vůbec nikomu nemusí nic zdůvodňovat. Právě proto, že týmová režie zakázaná není, není nijak definovaná a nemá stanovená pravidla.
To je asi všechno, líp svůj přístup vysvětlit neumím. Jestli to někomu připadá pokrytecké je už jeho věc, s tím nic nenadělám .
Ze sa tym este vobec zaoberas … tamti nemaju co na praci len sondovat co kedy kdo napisal aby za par mesiacov vedeli postnut screenshot a vytvorit na tom hadku
Už jenom to, že tu sdílíš příspěvky těch, kteří mají zamčený profil ukazuje, že si lhář, co se střelil zase do nohy.