Populárny názor: Prečo by demokrati v McLarene nemali manipulovať výsledky pretekov? | Magazín F1 - F1online.sk

Co je, si prichyteny pri cine?

1 Like

Už jenom vůbec to, že ti lidi, kteří mají nastavené zamčené profily, oblézají a přehrabují příspěvky lidí, kteří je mají otevřené a budou ti tady házet příspěvky z minulosti. Takové bezpáteřní :smiling_face_with_tear:

7 Likes

Mně by asi přišlo divný teď psát jak má být veškerá týmová režie zrušena, když bych se jí předtím tak strašně domáhal a ještě pak psát něco o pokrytectví…

2 Likes

Vraví sa tomu byť konzistentný vo svojich názoroch a hodnotách. Hoci vraví sa aj to, že len hlupák nemení názory. Tak si vyber.

3 Likes

Zamčený profil mám uplně kvuli něčemu jinému, přispěvky najdeš jednoduše jinak. Já bych na to ani neupozornoval, kdyby to tady Evap neposlala asi po páté. Celkem to nechápu.

1 Like

Máš pravdu, nachytal jsi ji, tak je ti třeba dát co proto :smile: Co ty jsi vůbec za člověka že někoho načapeš v jeho pokrytectví? Na šibenici s Tebou :sunglasses:

1 Like

Hus za pravdu taky trpěl. :smiley:

1 Like

Alzaci jsou zvyklí se skrývat pred exekutorama a ve všem lhát. Proto ty zamčené profily.
Lidský odpad.

moj nazor na to cele je v minulom clanku, ale toto ma zarazilo:

panovi redaktorovi by som len chcel pripomenut/vysvetlit, ze je uplne normalne, ze ludia nevidia do internych smernic/pravidiel, s vynimkou ludi, ktorich sa priamo tykaju, resp. zamestnancov

to ake mame pravidla u nas vo firme tu nikto nevie; nikto tu z citatelov f1online nevie, ake mate vy v redakcii interne pravidla (ak ich mate, nie je to povinnost), nikto z nas nevie ake nuancy ma ten a ten futbalovy/hokejovy team, tenista a trener, automobilka, pravnicke zoskupenie a pod.

je teda velmi, velmi nestastne a odvazne tvrdenie

tym neberiem autorovi pravo na tento nazor, s tym som uplne v pohode a je na mne ci s nim suhlasim, alebo nie, avsak takato formulacia v de-facto mienkotvornom mediu (nastastie len o F1) je z mojho pohladu dost za hranou a patri na skor osobny blog nez na headline

1 Like

Ako vieš že má zamknutý profil. Chcel si v ňom niečo nájsť?

Tvoj najvacsi problem podla mna je ze hladas nonstop nejake veci tzv “mezi radky” u uzivatelov tu na fore

Preco to tak mas? To chces mat naboje na kazdeho aby si potom takto vytahoval storocne spravy?
Aky je tvoj motiv?

4 Likes

Nemáš pravdu, je to od ni do očí bijící.

1 Like

To vidno u kazdeho ci ma zamknuty alebo nema

Co konkretne?
A vobec, eva si dovolila nieco sem napisat, aky je problem?

Kltiny sa tu vypisuju dnes a denne ale toto vadi

2 Likes

Četl jsi co sem postnul? Nechápu že se na to znova ptáš.

1 Like

No když na něj klikneš. Nechápu co řešíte, když vás někdo načape v rozporu, tak je snaha ho zdiskreditovat že si toho všiml? OMG

1 Like

Tak když si někdo dal tu práci a vytahuje moje staré příspěvky bez ohledu na souvislosti, pokud možno krátce se k tomu vyjádřím:
Ano, týmová režie je ovlivnění výsledků a měla by být nepřijatelná, nejlépe zakázaná. Zatím ovšem není.
Loňská situace byla jiná v tom, že McLaren bojoval s oběma piloty o konstruktéry a pouze s jedním o titul v jezdcích. V Monze nešlo o nic jiného než domluvit před závodem naprosto triviální věc, která sice určitým ovlivněním výsledku je také, nicméně zakázaná zatím není a při těsném souboji se soupeřem/soupeři, který ji bezesporu využívá a těží z ní a znamená maximalizaci obou výsledků se tomu moc nelze vyhnout. Ano, i v této situaci může být vedení týmu zásadové a tento postup nevyužít, což udělali, a raději čestně ztratit. V tu chvíli mi to skutečně připadá alternativně inteligentní.
V současné situaci už má McLaren prakticky oba tituly, neumím si představit, co by se muselo stát, aby je nezískal. Tak nám předvádí svoje pravidla/nepravidla v celé kráse a nejlepší na tom je, že na to má v současné situaci plné právo, vůbec nikomu nemusí nic zdůvodňovat. Právě proto, že týmová režie zakázaná není, není nijak definovaná a nemá stanovená pravidla.
To je asi všechno, líp svůj přístup vysvětlit neumím. Jestli to někomu připadá pokrytecké je už jeho věc, s tím nic nenadělám :woman_shrugging:.

8 Likes

Ze sa tym este vobec zaoberas … tamti nemaju co na praci len sondovat co kedy kdo napisal aby za par mesiacov vedeli postnut screenshot a vytvorit na tom hadku

4 Likes

Už jenom to, že tu sdílíš příspěvky těch, kteří mají zamčený profil ukazuje, že si lhář, co se střelil zase do nohy.

1 Like