Ked konecne prestanete riesit osobnu rovinu a rypat do ostatnych, bude tu lepsie miesto
Ale slovami bezpateraka - ja neco vydrzim
Ked konecne prestanete riesit osobnu rovinu a rypat do ostatnych, bude tu lepsie miesto
Ale slovami bezpateraka - ja neco vydrzim
To jsou moje slova jo? Ježku už to neber. Nebo Evap nemá pateř podle tebe?
Nevím, tohle mi přijde jako fungování v zapadlé hospodě, kde se přijde vyhodit ze sebe co si zrovna myslíš a všichni to berou tak, že se poklepou po ramenou, jak je to pravda. Prostě je tu otevřená diskuze a samozřejmě, že se lidi můžou vrátit k tomu, co si tu napsal. Možností na to (ne)reagovat je spoustu, pak je to už otázka svědomí, jestli daný přístup k tomu je nejlepší. Mě by třeba tohle nenapadlo, ale tak každý fungujem jinak
Tak jako reagovali jsme takhle na to, když tu na nás Dietrich vytahl poznamky na slovensko? Však jsme mu to jen vysvětlili, sice on už se zase pak nezmohl na reakci, ale nebrali jsme to jako uražku že to vytáhl nebo jo? At na mě klidně každý vytahne co jsme tu psal, já mu nebudu psát že je to uchylný. Naopak budu jen rád pokud mě někdo třeba usměrní a bude to k věci. Ale tyhle (ne)reakce přes někohio jiného s tím že něco vydržím…omg.
S kamosmi sme si vraveli: do krcmy bez penazi nelez a taktiez ze tam nechod s problemami
Tak sme mali vzdy co konzumovat a vzdy bola sranda
Kluci a devcata, ja na teraz koncim - idem si zabehat, tak sa majte pekne a veselo
Bacha na ty medvědy, co u vás řádí
Vydavam preventivne brum-brum, tak ma beru ako svojho
Ked si chces naozaj dobre zabehat tak si naplanujes trasu cez velku fatru.
Aby se do tebe náhodou nějakej nezamiloval, to jejich mazlení asi taky nebude to pravé
Chceme vidiet veci čierno-bielo.
Oni ale take nie su.
To je cele.
Musim se smat, staci si vzpomenout na duo Schumacher vs Barrichello jak ten druhej trpel a Ferraristi tomu tymu spapali uplne vsechno, ostatni jen kouleli ocima. Co je proti tomu nevinny switch dvou Mclarenu, smesne, o Red Bullu a zarezavani dvojek nemluve
To je fake AI, ze? ZE???
Tak najskor pozriem ci je zabezpeceny - ci ma plny brloh
AI asi ne, nevím, ale fake je to pochopitelně určitě.
No riskuješ holka, riskuješ. Aby jsi nepřebrala
V tomto som nova - necham si poradit…
Ano! Já myslím, že se většina shodne, že to je fér!!
Jinak u mě změna, po tomto kroku kompenzace špatným Landovým pitem měním na požadavek Piastriho na prohození pozic zpět názor, a požadavek byl oprávněný.