Problemom je, ze u Alonsa sa tato floskula o “vykonoch a nie vysledkoch” omiela uz (minimalne) od roku 2014, cize jedenast rokov. Ok, mal aj zle auto, ale zle auto zakryje aj zle vykony - ak pohoris, tak sa to vzdy da zvalit na nekvalitnu techniku a nikdy to tym padom nejde na vrub jazdca. Tak sa pomerne lahko vytvara mytus o najlepsom jazdcovi. Fakty su ale take, ze Alonso sa do boja o titul nezapojil uz ani nepamatam. A prave a len v boji o titul sa ukazuje, kto na to realne ma. Ostatne je len dojmologia - mozes si samozrejme mysliet, ako je Alonso najlepsi, ale je to len tvoj dojem a nic ine. Rovnako mozem povedat, ze najlepsi jazdec za rok 2016 bol Wehrlein a zelam ti vela stastia, mi to vyvratit.
Když ono se jako v druhé desítce dost často pěkně bojuje, na druhou stranu pro jména jako Alonso to není úplně ono.
Ano Leclerca by rozmáznul. Leclerc neni spolehlivý.
Aj tu plati to iste, co som pisal @HellHogr. Ale kludne si Alonso moze mastit ego na tom, ako je dlhe roky najlepsi jazdec v poli, len mu je to zial prd platne.
A koho dál by ještě rozmáznul?
A Wehrlein porazil Raikkonena jako týmového kolegu, tím, že by měl skoro 3x násobek bodů? Nebo Buttona se stejným počinem? Asi ne co, a chceš říct, že ani jeden z nich nejsou ukázkou rychlosti v F1?
… z pohledu současného titulu určitě, ale to je v F1 prd platné velké spoustě jezdců, protože o titul bojuje mnohdy jen jedno auto, s kusem štěstí 2, a výjimečně 3. Když to auto nemáš, můžeš to zabalit nebo se dál snažit o co nejlepší výsledek i bez titulové šance, to dělá
Tak jak to, že když je Max nejlepší, tak nedostává nabídky od konkurence? Není to teda tak, že je to vyzvednutí v prostředí RBR a jinak šéfové týmů věří, že jsou lepší pilot na roštu?
Já jsem s tím vědomím naprosto spokojený.
Tak zrovna toho Kimiho o rok později smáznul i Vettel ale tam jistě bylo něco jiného, že?
Chtěl bych proti němu vidět Verstappena v Astonu, ale ten se bojí, ten tam chce jen jako nahrada za něj. Vedle něj nechce.
Vettel, kterého si sám hodil přes palubu za to co předváděl ve Ferrari.
To je tvoj argument? Ze porazil Raikkonena s Buttonom, dvoch majstrov sveta za uplnym zenitom? Z Vettela si tu dlhe roky robil babraka a este aj ten s Kimim totalne vybabral.
Ten chce v prvom rade bojovat o tituly a nie sa potacat s autom, ktore bojuje o postup do Q2.
Jinak, těžko říci jak to Max má a v mé mysli se to celkem přelévá. Aston dává smysl, no nevím zda už teď. Mercedes je celkem záruka, no nevím zda to klapne z jedné či druhé strany. Setrvání u RedBullu? Babo raď.
Ty víš co bude v roce 2026? Proč ho tam teda tak cpou místo Alonsa? Helmutko tady píše jak Alonsovi dají drobné za vyvázání ze smlouvy a podepíšou tam Verstappena za 100 mega ročně.
To si si pomylil. To alonso nechcel do RB proti maxovi
Zase si domýšlíte chlapci. Jak víte, že by Max vůbec chtěl do Astonu, ale Alonso je nepřekonatelná překážka?
Tohle už přestává být vtipné, že já zase rozjedu trička troling
Jo? a proč 2018 druhá polovina vypadala, že se Vettel vypařil vedle Kimiho? Ne, můj argument je ten, že jsi neobjektivní a tvoje argumenty zavání dost hloupým argumentem.
Neviem no, u Alonsa si sa tu odvolaval na nejake hlasovania sefov timov, Verstappena povazuje za najlepsieho jazdca v poli od roku 2021 asi tak kazdy vyznamnejsi odbornik, to ti nebrani, vytahovat nezmysly o “vyzvednutí v prostředí RBR.” Alebo su relevantne len take ankety a hlasovania, kde je najlepsi Alonso?