Pokúsi sa Honda získať Verstappena? Watanabe: Dúfam, že s ním ešte budeme spolupracovať | Magazín F1 - F1online.sk

Problemom je, ze u Alonsa sa tato floskula o “vykonoch a nie vysledkoch” omiela uz (minimalne) od roku 2014, cize jedenast rokov. Ok, mal aj zle auto, ale zle auto zakryje aj zle vykony - ak pohoris, tak sa to vzdy da zvalit na nekvalitnu techniku a nikdy to tym padom nejde na vrub jazdca. Tak sa pomerne lahko vytvara mytus o najlepsom jazdcovi. Fakty su ale take, ze Alonso sa do boja o titul nezapojil uz ani nepamatam. A prave a len v boji o titul sa ukazuje, kto na to realne ma. Ostatne je len dojmologia - mozes si samozrejme mysliet, ako je Alonso najlepsi, ale je to len tvoj dojem a nic ine. Rovnako mozem povedat, ze najlepsi jazdec za rok 2016 bol Wehrlein a zelam ti vela stastia, mi to vyvratit.

3 Likes

Když ono se jako v druhé desítce dost často pěkně bojuje, na druhou stranu pro jména jako Alonso to není úplně ono.

Ano Leclerca by rozmáznul. Leclerc neni spolehlivý. :tired_face:

1 Like

Aj tu plati to iste, co som pisal @HellHogr. Ale kludne si Alonso moze mastit ego na tom, ako je dlhe roky najlepsi jazdec v poli, len mu je to zial prd platne.

3 Likes

A koho dál by ještě rozmáznul? :sunglasses:

A Wehrlein porazil Raikkonena jako týmového kolegu, tím, že by měl skoro 3x násobek bodů? Nebo Buttona se stejným počinem? Asi ne co, a chceš říct, že ani jeden z nich nejsou ukázkou rychlosti v F1?

1 Like

… z pohledu současného titulu určitě, ale to je v F1 prd platné velké spoustě jezdců, protože o titul bojuje mnohdy jen jedno auto, s kusem štěstí 2, a výjimečně 3. Když to auto nemáš, můžeš to zabalit nebo se dál snažit o co nejlepší výsledek i bez titulové šance, to dělá :man_shrugging:

2 Likes

Tak jak to, že když je Max nejlepší, tak nedostává nabídky od konkurence? Není to teda tak, že je to vyzvednutí v prostředí RBR a jinak šéfové týmů věří, že jsou lepší pilot na roštu?

1 Like

Já jsem s tím vědomím naprosto spokojený. :relieved:

1 Like

Tak zrovna toho Kimiho o rok později smáznul i Vettel ale tam jistě bylo něco jiného, že? :grin: :stuck_out_tongue:

Chtěl bych proti němu vidět Verstappena v Astonu, ale ten se bojí, ten tam chce jen jako nahrada za něj. Vedle něj nechce.

1 Like

Vettel, kterého si sám hodil přes palubu za to co předváděl ve Ferrari. :smiley:

2 Likes

To je tvoj argument? Ze porazil Raikkonena s Buttonom, dvoch majstrov sveta za uplnym zenitom? Z Vettela si tu dlhe roky robil babraka a este aj ten s Kimim totalne vybabral.

Ten chce v prvom rade bojovat o tituly a nie sa potacat s autom, ktore bojuje o postup do Q2.

Jinak, těžko říci jak to Max má a v mé mysli se to celkem přelévá. Aston dává smysl, no nevím zda už teď. Mercedes je celkem záruka, no nevím zda to klapne z jedné či druhé strany. Setrvání u RedBullu? Babo raď.

Ty víš co bude v roce 2026? Proč ho tam teda tak cpou místo Alonsa? Helmutko tady píše jak Alonsovi dají drobné za vyvázání ze smlouvy a podepíšou tam Verstappena za 100 mega ročně. :smiley:

1 Like

To si si pomylil. To alonso nechcel do RB proti maxovi :joy::v:

2 Likes

Zase si domýšlíte chlapci. Jak víte, že by Max vůbec chtěl do Astonu, ale Alonso je nepřekonatelná překážka?

Tohle už přestává být vtipné, že já zase rozjedu trička troling :grinning:

1 Like

Jo? a proč 2018 druhá polovina vypadala, že se Vettel vypařil vedle Kimiho? Ne, můj argument je ten, že jsi neobjektivní a tvoje argumenty zavání dost hloupým argumentem.

Neviem no, u Alonsa si sa tu odvolaval na nejake hlasovania sefov timov, Verstappena povazuje za najlepsieho jazdca v poli od roku 2021 asi tak kazdy vyznamnejsi odbornik, to ti nebrani, vytahovat nezmysly o “vyzvednutí v prostředí RBR.” Alebo su relevantne len take ankety a hlasovania, kde je najlepsi Alonso?

4 Likes