Pokúsi sa Honda získať Verstappena? Watanabe: Dúfam, že s ním ešte budeme spolupracovať | Magazín F1 - F1online.sk

Dobře si pamatuju jak sis změnil avatara na Verstappena místo Vettela. To bylo hodně ubohé no.
Udajmý fanda Ferrari, který celou dobu fandí RB pilotům. Nice.

1 Like

Nevím no, ale Helmutko i Max tu vypadají, že se třepou o to, aby Max nebyl v pozici Fernanda - že by byl ve středu pole a tam reálně musel ukázat, že umí jezdit a ne se vozit jen v top monopostě, by se jim sbořil mýtus o kvalitě Maxe

1 Like

Ci vies realne jazdit, sa ukazuje v boji o titul a nie tym, ze uviaznes v Q2. Mimo to je zrovna Max ten, kto si toho na ceste za prvym titulom odmakal pomerne dost. A maka aj teraz, ked je stale v boji, hoci tam jazdi s podstatne horsim autom. Tak co to je za poznamu o vozeni sa v top monoposte?

2 Likes

Objektivne ako niektore Messiho zlate lopty. Ale vam to staci. Urcite byt medzi novinarmi najlepsi je super uspech.

Mimochodom, takto hlasovali sefovia timov.

To víš, že jo, odborníku :smiley:

1 Like

Já si pamatuji jak napsal že Vettel je idiot :smile: Je to archivováno, i když už asi zničeno :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

I mezi vědci byl nejlepší, ale tam si ztracen jak víme.

2 Likes

Ne, mě stačí, že Alo má titul z F1, WEC, vyhrál Daytonu, Le Mans, byl v top 3 na stage Dakaru. To je dostatečný argument na rychlost pilota, ne že tu rodák z Horních Uher bude zpochybňovat všechno a všechny, protože má mokrý kalhotky z Verstappena

1 Like

Vsak teraz ti tu Jos postol tie hlasovania sefov timov (dakujem za to), tak aky mas problem?

2 Likes

Chlapci vy ste zo dna na den lepsi a lepsi. :joy:

1 Like

Já mám problém? Vždyť ty si tu začal chodit zpochybňovat Alonsa a Browna, takže očividně máš problém ty :smiley:

1 Like

Maxe na profilovce jsme měl až s titulem, takže až po 2021…a tam už bylo jaksi jasné kam osud Vettela zavál. Jinak jsem měl Shumachera dlouhodobě.

Nevylučuju nějaké troll období, ale v troll obdobích jsem měl na profilu doslova i Alonsa :grin:

Vidime ako ti to staci, ked max komplex z pilotov, ktori maju 4 tituly z F1. :grin:

A ked aby si poloslovak z Brna robil akoze srandu zo Slovako, to uz je moc. Honzi to je strasny krc. Uz fakt nevies co? :thinking:

@Max_is_faster_than_you nemas za co, krasne si ich tu rozobral aj s Daviom. :+1:

Mozes byt kludny, ja tu Alonsa zhadzovat nebudem (sposobom akym ty zhadzujes Maxa). Jeho uspechy mu prajem a nerozporujem, ze je to skvely jazdec - len spochybnujem, ze je to momentalne najlepsi jazdec v poli. Neviem preco sem tahas Daytonu a WEC. Venuj sa tomu, ze sa momentalne potaca v strede pola.

3 Likes

Verstappen vyhral tuhle anketu v letech kdy bral titul, která je více či méně ovlivněná výsledkem sezony a autem?
Se podívej na ALonsa 2010 a 2012, nebral titul a je první. Tam to prostě převážilo. :smiling_face:

Díky, tohle jsem chtěl vidět takhle pohromadě. :+1:

1 Like
2 Likes

Tahám sem Daytonu a WEC, protože je to disciplína, kde chce jezdit Max a přemlouvá Alonsa na to, aby jezdili spolu

2 Likes

Nevím jestli chlapci viděli Daytonu nebo noční stint Alonsa ve WEC Lemans 2018, ale nejspíš ne. Prostě neví co je to pravý závodník. Oboje byl koncert Alonsa a od tý doby se mu říká King of the Night.

2 Likes

A co konkretne som zacala spochybnovat? Mna len fascinuje, ako zijes vo svete, kde Alonso je vzdy ten najlepsi, vsade ma moznosti, kazdy ho chce a vysledok je ten, ze uz od roku 2014 k boji o titul ani nepricuchol a momentalne ma co robit, aby postupil do Q2. Ak tato situacia nie je dosledkom toho, ze o Alonsa v lepsich timoch nie je zaujem, tak cim to teda je? Je Alonso asketicky mnich alebo jednoducho retar.d, ktory si radsej nieco dokazuje v strede pola, nez ze by bojoval o titul?

2 Likes

Takze ty si to seriozne posunul do roviny, ze ta anketa je relevatna iba vtedy, ked vyhra Alonsa.

6 Likes