Pokúsi sa Honda získať Verstappena? Watanabe: Dúfam, že s ním ešte budeme spolupracovať | Magazín F1 - F1online.sk

Spolupráca Red Bullu s Hondou sa pomaly končí. Japonský výrobca pohonných jednotiek sa od budúceho roka stane výhradným dodávateľom továrenského Aston Martinu, v ktorom sa o víťazstvá pokúsia zabojovať Fernando Alonso a Lance Stroll. V nie tak vzdialenej budúcnosti by jedného z nich mohol nahradiť Max Verstappen. Také je želanie prezidenta Hondy (HRC) Kodžiho Watanabeho.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/197048/pokusi-sa-honda-ziskat-verstappena-watanabe-dufam-ze-s-nim-este-budeme-spolupracovat

Taky bych nebyl proti, kdyby Max jel s Hondou v Indy :thinking:

Spojení Honda a Verstappen má logiku. Jsem zvědav jak dopadne RB s vlastním motorem, vůbec jim nezávidím , ta výzva je myslím zadusí.

Skvely vzajomny respekt a ukazkovy priklad spoluprace. :+1:

Taketo nieco som o najlepsom pilotovi galaxie, ktory by vyhral aj preteky upratovaciek na umyvacich strojoch v Oviede, na konci jeho spoluprace s nejakym motorarom alebo timom nikdy necital. :slight_smile:

Ne? Ty neumíš číst? Dával jsem ti tu článek od Browna, který chce navázat spolupráci s Fernandem znovu.
Tady máš pár vyjádření, ze kterých zase dostaneš křeč

3 Likes

Kolega pod tebou má asi strach že Max pošle Alonsa do důchodu, zvláštní že tihle jedinci si myslí že pro tým je lepší člověk za zenitem, než nejlepší jezdec na roštu

Max je za zenitem jo? To bych teda netvrdil, ale dobře

2 Likes

Fernando sa už zmienil že by rád vyskúšal iné rýchle autá,Verstappen môže štartovať za Aston Martin.Len škoda Alonsa,radšej by mohol odísť syn.

Avsak natiska sa otazka, ked je Brown udajne z Alonsa taky uneseny, preco mu neponuka miesto v F1? To by bol podla mna prejav ozajstneho zaujmu. Takto chce len zmykat jeho marketingovu hodnotu pre projekt vo WEC.

3 Likes

Četl jsem možnost, že by Honda dodávala motory i Toro Rosso, takže jestli Emil přestoupí do Toro Rosso, tak si může užívat Hondy i nadále.

Moje prispevky su u nich nejake oblubene. Takmer na kazdy mi niekto z klaunov zareaguje. :grin:

to je jednoduche. Z trojice Norris Piastri Alonso, Brown povazuje Alonsa za najhorsiu volbu.

1 Like

:dart:

:dart: :dart: :dart:

@HellHogr Honzíčku, nejako si nám ticho ostal. Kdeže si? :eyes:

myslis Toro Rosso DMC Deloarean??

2 Likes

Určitě si pamatuješ rok 2022 a neschopnost Alpiny zajistit sedačku Piastrimu i Alonsovi. Alonso jednal s McL i AM v té době, rozhodl se pro AM. V tu dobu to vypadalo všelijak, každopádně je to překroucení toho, že Alo nedostal nabídku

2 Likes

Takhle trapnej bait může sloužit jen nachycení deb-ila - Jose :smile:

2 Likes

Kramný? Myslíš, že Helnutko tu svoji kaši nezvládne a pozve někoho do Egypta na dovolenou?:thinking:

1 Like

Max nema dôvod prestupovat tento rok.
Naopak ma zmysel pockat si na buduci rok, kto bude mat najrychlejsiu karu a podpisat ju.

Max už nebude potřeba podepisovat příští rok, jestli jeden tým bude dominovat

1 Like