Jó Colin uměl postavit skvělý vůz stejně jako Adrian.
I kdyby, tak lepší než do Maďarska.
Myslíš Horní Uhry nebo Maďarsko?
Hlavně nedává smysl Alonsovi dávat nabídku, Aston je jeho poslední tým, kde se udajně bude angažovat i po skončení kariery. Proč by mu někdo měl ted vůbec dávat nabídku? AM je přece pro rok 2026 docela atraktivní, ne?
Rodák z Horních Uher? Je to dost možný.
Tak nabídka byla v roce 2022, logicky potom už nebyla, když Alo podepsal AM a McL podpesla Norrise i Piastriho. Nevím co tu kluci z toho mají těžkou hlavu
Je to tak, však Helmutko nosí červenou kšiltku s napísem Make Slovakia Hungary Again
vidim, ze si sa chytil aj ty. asi omylom…
Ten ma komplexov neurekom.
Asi mu nejaky sikovnejsi Slovak zobral pracovne miesto alebo prebral frajerku. Teda v tomto pripade nemusel byt ani moc sikovny, stacilo byt sikovnejsi ako odpad.
Potom takehoto hrdeho Cecha Honzika stretnes v Chorvatsku ako si pakuje vrecka na ranajkach, aby mal co jest cely den a neminul a vecer ked sa zavru plazove bary, tak si tam sadne na stolicku a vytiahne Majku. A toto je realita.
Jak, že jsem upozonoril na to, že je to bait? Helmutko, tobě to fakt už moc nepálí
chyteny si kvalitne.
BTW, co je na tom bait? Brown si to podla vsetkeho mysli.
Ok, tak si myslí, že Verstappen nestojí ani za nabídku. Vlastně nikdo z F1 kromě RBR si to nemyslí, když nedali Verstappenovi nabídku, píšu si
ok,
BTW toto som si vsimol:
si sa pozrel do zrkadla?
Grohu, máš za chvíľu 30, nie si teenager, na čo sa hráš týmto slangom? Ale vzhľadom na tvoj mentálny vek sa ani nečudujem. Skibidi Honzi.
Až takovou máš křeč? Chudáčku, přitom jsem ti arguemntačně naložil jako vždy, já myslel, že už to zvládáš líp, no očividně ne. A ani rodák z Horních Uher s prošlou vtipnou kaší ti nepomůže
Dal som si Honzikovu vtipnu kasu. co narobis.
To těžko, to bys byl alespoň vtipnej
ved povedz ty nieco vtipne.
MV bude prohánět Acuru v Le Mans.