Pokúsi sa Honda získať Verstappena? Watanabe: Dúfam, že s ním ešte budeme spolupracovať | Magazín F1 - F1online.sk

Jó Colin uměl postavit skvělý vůz stejně jako Adrian. :wink:

I kdyby, tak lepší než do Maďarska. :smile:

2 Likes

Myslíš Horní Uhry nebo Maďarsko? :smiley:

2 Likes

Hlavně nedává smysl Alonsovi dávat nabídku, Aston je jeho poslední tým, kde se udajně bude angažovat i po skončení kariery. Proč by mu někdo měl ted vůbec dávat nabídku? AM je přece pro rok 2026 docela atraktivní, ne? :100:

2 Likes

Rodák z Horních Uher? Je to dost možný. :grinning:

2 Likes

Tak nabídka byla v roce 2022, logicky potom už nebyla, když Alo podepsal AM a McL podpesla Norrise i Piastriho. Nevím co tu kluci z toho mají těžkou hlavu :smiley:

2 Likes

Je to tak, však Helmutko nosí červenou kšiltku s napísem Make Slovakia Hungary Again :smile:

2 Likes

vidim, ze si sa chytil aj ty. asi omylom…

4 Likes

Ten ma komplexov neurekom.

Asi mu nejaky sikovnejsi Slovak zobral pracovne miesto alebo prebral frajerku. Teda v tomto pripade nemusel byt ani moc sikovny, stacilo byt sikovnejsi ako odpad.

Potom takehoto hrdeho Cecha Honzika stretnes v Chorvatsku ako si pakuje vrecka na ranajkach, aby mal co jest cely den a neminul a vecer ked sa zavru plazove bary, tak si tam sadne na stolicku a vytiahne Majku. A toto je realita. :joy:

Jak, že jsem upozonoril na to, že je to bait? Helmutko, tobě to fakt už moc nepálí :smiley:

1 Like

chyteny si kvalitne.
BTW, co je na tom bait? Brown si to podla vsetkeho mysli.

1 Like

Ok, tak si myslí, že Verstappen nestojí ani za nabídku. Vlastně nikdo z F1 kromě RBR si to nemyslí, když nedali Verstappenovi nabídku, píšu si :writing_hand:

1 Like

ok,

BTW toto som si vsimol:

si sa pozrel do zrkadla?

2 Likes

to není ani joke hodnej boomera, jde to s tebou z kopce

2 Likes

Grohu, máš za chvíľu 30, nie si teenager, na čo sa hráš týmto slangom? Ale vzhľadom na tvoj mentálny vek sa ani nečudujem. Skibidi Honzi. :joy:

Až takovou máš křeč? Chudáčku, přitom jsem ti arguemntačně naložil jako vždy, já myslel, že už to zvládáš líp, no očividně ne. A ani rodák z Horních Uher s prošlou vtipnou kaší ti nepomůže

2 Likes

Dal som si Honzikovu vtipnu kasu. co narobis.

To těžko, to bys byl alespoň vtipnej

1 Like

ved povedz ty nieco vtipne. :slight_smile:

MV bude prohánět Acuru v Le Mans.