Ja som sa pytal, preco ju nedostal teraz, nie, ci ju dostal v roku 2022.
A já to tu psal, protože Alo je pod smlouvu a McL má oba jezdce pod smlouvu. Co je na tom složitýho?
Piastri na zaciatku tohto roka pod zmluvou nebol, Brownovi nic nebranilo, prist za Alonsom s patricnou ponukou…preco sa rozhodol pre Piastriho?
To nevím, možná protože byl Piastri pod smlouvou do 26, ale prodloužil už teď do 28?
Aha, ja som si myslel, ze mu isla iba do roku 2024. To je ale potom cele zvlastne, naco daval Piastrimu taku dlhu zmluvu, ked bol uneseny z Alonsa? To neveril, ze sa moze naskytnut sanca ho ziskat?
Asi tomu nevěřil, nebo tu chceš zpochybňovat Browna a jeho názor na Alonsa?
Honzí, snažíš se to stáčet tak aby Alonso vypadal co nejlépe ale podle mě neděláš dobře.
Pokud tvrdíš, že o Alonsa mají zájem RB, McLaren a vlastně i ostatní top týmy ale on raději volí bečkové týmy jako Alpine a Aston, tak to je na hlavu postavené. Slušně řečeno.
Mnohem lepší varianta je, že top týmy z nějakého nevysvětlitelného záhadného a moc fuj fuj důvodu nechtějí Alonsa zaměstnat a proto vymetá ty béčkové týmy. Věř mi, přátelská rada
Vymetá béčkové týmy? Proto byl 2x v McL, ve Ferrari, RB odmítl, jako jedinej vyhrál s Renaultem a Aston má tedka v zaloze Neweyho a novou tovarnu a peněz plnou …
Ja si myslim, ze tie Brownove vyjadrenia su len take sladke reci. Urcite tam je velka miera respektu a ucty smerom k Alonosvi (ved kto by ju k takemu sampionovi nemal?), ale ty z toho nespravne vyvodzujes, ze Brown ho povazuje za najlepsieho pilota na roste a najradsej by mu dal zmluvu. To si nemyslim. Alonso je uz stary a za zenitom, Brownove reci maju asi taku vahu, ako ked niekto teraz povie o Schumacherovi, ze je to najlepsi jazdec vsetkych cias. Do istej miery je to aj pravda, ale neznamena to, ze by ho hned teraz bral do timu.
Aston sa teraz hlavne potaca na konci pola, tento podstatny detail si zabudol spomenut.
Jde o ten potenciál který se tam skrývá přece. Kdyby byl v Alpine stále, tak neřeknu ani slovo, ale v Astonu je ted Newey z RB. To je taky Bčkovej tym?
Jestli se nepletu tak fandové Verstappena neví kam dřív Maxe poslat příští rok. Jestli do Mercedesu nebo Astonu. Mění se to každým dnem. Ale tak jasně…
Po prve, v case, ked tam Alonso podpisoval, tak ziadny Neweyho prichod ani nebol na stole.
Po druhe, netvarme sa, ze Alonso ma pred sebou x-rokov, pocas ktorych moze cakat, kym Newey z toho srotu urobi vitazne auto. V najlepsom pripade si to v Astone s prepacenim ods.erie a ked by nahodou mal Newey urobit zazrak, tak uvolni miesto Verstappenovi.
Další co to stáčí jinam. Samozřejmě myslím období po krachu projektu McLaren Honda kde to šlo s Alonsem výsledkově bohužel od desíti k pěti. Začátek 2023 nepočítám, to byla extrémní anomálie.
Ano, začátek 23 byla anomálie, a nebo exprt Dejv promluvil jsem myslel, že F1 trochu rozumíš a jen tu chodíš trollit, ale teď si potvrdil, že to očividně trolling není.
Jestli Alovi klesla výkonnost po krachu s Hondou a McL, tak proč byl 2018 zvolenej jako 3 nejlepší pilot v poli?
S McLarenem to šlo výsledkově dolu ale s Alonsem ne.
Fakt nemáš kousek citu pro F1?
Tak já to beru že 2026 je nová startovní čára pro všechny, to neni o tom vyvíjet tohle auto přece…
A pokud budu brát rok, kdy Alonso přišel, tak špatné auto neměli, na začátku bylo mezi 3 nejlepšími.
To je tvoje přání, nic víc.
Tak jelikož zmiňuji výsledkovou anomálii v Astonu, tak myslím samozřejmě absolutní výsledky a né relativní.
Alonso jezdí furt hodně solidně, byť nesouhlasím s tvrzením co jsem si tu nedávno přečetl, že by určitě smáznul Leclerca
2016 byla mezi novináři z různých zemí anketa kdo je nejlepší a Alonso byl u 9 z 10 na první místě.
2016, kdy se topil McLaren v problémech. Dave je bohužel další fanoušek uspěchu a nevidí za roh…nebo jak to říct. xD
Tak neporovnávej výsledky, ale výkony ne?