Ty ides nieco pisat o pravopise hahahahahaha made my day
FIA to má teraz nastavené takto, že byť na trati keď tam nemá byť znamená takúto pokutu. Vieš čo ale keď sa ti to zdá nízky trest, skús kandidovať za prezidenta FIA. Som počul, ževraj je to teraz trendy. Tak budeš mať právomoc poriadne to RedBullu osoliť, keď sa nabudúce po trati budú pohybovať v čase, keď tam nemajú byť.
LOL
To je ta tiMurova bublina no…
vynici, vyset … já ti nevím, ale ta bublina je asi bez kyslíku a projevuje se to až moc rychle
alebo tam mohol nalepit este jednu, alebo dve.
Jakoby tohle tě strašně praští do očí. Na self-presentation nic moc no. 
bob je smutny, ze chodi s ocikanymi nohavicami.
Jen je nech Jezku, hlavne kdyz to ctou. 
A pokud k tomu nemaji nic jineho nez gramatiku, tak dobre ne?
Skoda Charlese, urcite si druhe misto zaslouzil. A stejne byl ten den nejlepsi. Ale zase ma radost Evap. Ja tedy mene. 
tiMure, to není jen gramatiku, u tebe není nic, ale to jsem ti psal už včera.
Jj, já o tom budu psát, a nevítrej se zas, jen se zas chceš hádat jako @Daaviid23, se pohádejte mezi sebou
Co bys chtěl, prosím Tě… Max za čtyři závody najel na Oscara neuvěřitelných 64 bodů, na Landa 46, a do konce máme ještě pět závodů se dvěma sprinty. To má rozehrané skvěle.
Vyries si gramatiku internet hero
K F1 zas nic nepíšeš
Copak můžu za to, že tu zase řešíš mě místo F1? 
To neděláš dobře, splaskávat tiMurovi jeho bublinu vyššího IQ. 
Tak ježek tu zas s Daivdem mají potřebu prozovat skupinovou šikanu, když upozorním na něco tak šílenýho jako jsou vyníci 
Hus pro pravdu taky trpěl. Klasika, co ti mám povídat. 
Co to znamena 
Že si Helmutko cvrkl zase do kalhot a snaží se předstírat, že to udělal někdo jiný
No Max je rozjetej to je fakt, jenze ten tvuj se mi nelibi ani za mak.
Z krize se dostal, Oscar je v utlumu. Do toho porad ma ten svuj syndrom honiciho psa.
Vcera to udelal presne jak mel. Jasne nekdo napise, ze mel dat Charlese hned, no jo, jenze on predjel Charlese dvakrat. A myslim, ze na spici to, vyjma startu, byly jediny dve predjeti.
On je skoro celej zavod v souboji a stejne pak ma tempo minimalne jako Max, jestli ne lepsi.
Takze bud je to auto neskutecne, coz uprimne moc s ohledem na Oscara nevypada. A pokud to tak je, tak je Oscar bez sance. Nebo je Lando tak nahore. Coz si myslim ja.
RBR a McLaren budou nyni dost podobna auta rychlostne. Jeste se ukaze, ale zatim to tak vypada. A pokud Oscar vypadl z rovnice, tak s ohledem na ztratu, to bude mit Max v podstate neresitelne.
No nadeje umira posledni.
Je to proste v jezdci. Auto samo nevyhraje. 
Co je to cikat, od slova cikan?