Podpásovka od Red Bullu? Norrisovi sa snažil odstrániť značku na rošte (Anketa) | Magazín F1 - F1online.sk

Zástupcovia Red Bullu boli po skončení Veľkej ceny USA predvolaní “na koberček” ku komisárom za porušenie pravidiel v priebehu zahrievacieho kola. FIA napokon stajni z Milton Keynes udelila mastnú pokutu, no tento trest ani zďaleka nie je taký zaujímavý ako udalosti, ktoré k nemu viedli.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217114/podpasovka-od-red-bullu-norrisovi-sa-snazil-odstranit-znacku-na-roste-anketa

Fakt zvláštní - proč se to dělá.
Bylo tomu opravdu tak ?
Zbytečná levárna.
Pokud tomu tak opravdu bylo, tak ta pokuta je v pořádku (i když je ve skutečnosti za něco jiného).

1 Like

Co takhle potrestat RB zákazem značek do konce sezóny a pak si na Emila hezky posvítit.
Myslím, že by to byl mnohem účinnější trest než finanční pokuta.

To je hnus Velebnosti.

1 Like

No, je to nesportovní :man_shrugging:

1 Like

Vyloučit, to se nedá nic dělat. Btw Alo a Ferrari v Belgii 2014 dostali 5s pencli, když se tohle stalo (mechanici se pohybovali, kde neměli a nedodrželi tím časový limit před startem)

1 Like

Pamatuji si. No naštěstí pro Maxe tam takovou mezeru i tak měl. Prachy se jim tentokrát více vyplatily, bude večeře :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Situsi co hovoris na to ze McLaren nadrziava Landovi ?
Ja som cely cas tvrdil ze tomu tak nie je.
V sobotu to Piastri do Landa poslal a nic sa zo strany sefstva McLarenu nedeje.
Ohrozil ho presne ako v Monze 2024 a tentokrat to tak dopadlo a zrazili sa.
Ohrozil oboch a prisli o dôlezite body.
Tak drzia Landovi ?

2 Likes

Hihi, perte se a žerte se. Tohle chceme vidět, né pseudo Mirek Dušín styl od McLarenu :stuck_out_tongue:

2 Likes

Neboj Pepo, furt to drží Landovi. Škoda, že nevyvinuli zavěšení na potřeby Piastriho, třeba by se takhle nemusel trápit

Nevím co si k tomu řekli interně. To víš, jsou netransparentní. Možná mu po sprintu snížili výkon, kdo ví :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

To len Norris ma znacku, alebo maju znacku vsetci?

Tohle je sportovní?

-50 bodů Yukimu
-50 bodů Verstappenovi

-100b v konstrukterech.

1 Like

… a tomu kdo to strhnul doživotní dištanc. Popřípadě na čí příkaz :sunglasses:

1 Like

Za mňa je to ok. Veď nech sú v F1 emócie. Nech si idú po krku. Až na krv. Ide predsa o šport plný adrenalínu a odr*ávalo sa vždy.

1 Like

Na rovnakych tratiach sa trapil aj minuly rok.

Asi jsem moc přísný na tyhle věci.
Chudák Yuki by měl asi -30 bodů. :joy:

2 Likes

Aby piloti zastavili tam, kde majú, a neriskovali penalizáciu za nesprávne postavenie na rošte, tímy si pomáhajú rôznymi značkami. Jazdci po príjazde na rošt sledujú svoje značky a presne vedia, či zastavili správne.

Takže zjavne nie len Norris.

4 Likes

Diverzanti z RedBullu :rofl: :rofl: :rofl: