Podpásovka od Red Bullu? Norrisovi sa snažil odstrániť značku na rošte (Anketa) | Magazín F1 - F1online.sk

Zdá se, že jde o zažitou praxi a nepoužívá ji jen McLaren, tady chtěl RB rozhodit Landa, komisaři to ohodnotili. Za sebe to vidím podobně, jako by někdo posunul značky např. skokanovi do výšky nebo do dálky - asi by se na to všichni dívali dost divně.

2 Likes

Čo s tým má Hamilton a ako si vydedukoval čo mi vadí a nevadí?

Ako pilot mi nevadí, viem oceniť jeho kvality najmä keď bol v primetime.

Ľudská stránka to už je niečo iné.

(samozrejme hovorím o ľudskej stránke verejne známej osoby a pilota Hamiltona. V súkromí môže byť úplne v pohode a možno je s ním sranda, ktovie)

1 Like

Jak kdyby soupeři Duplantisovi změnili značku rozeběhu nebo namazali tyč.

Tam to není prohnilé, tam si fandí a podporujou se navzájem. Když Duplantis skočí ty svoje nesmysly, tak se tam radují a skáčou radostí, jak kdyby to skočili oni sami.

1 Like

65% špinavost, tady je svět ještě jakžtakž v pořádku :slightly_smiling_face:

Ty ještě začneš bagatelitovat chování Red Bullu a fandit Maxovi? :sob:

1 Like

U Duplantise je to skoro extrém, to jsem koukala, jak na něj při posledním rekordu naskákali soupeři :smile: . Asi to tak berou, že na něj nemají a jsou sami napnutí, co ještě dokáže. Ale obecně se takové věci prostě nedělají, vysvětlovat je to asi zbytečné.
Ovšem bůhvíco si zrovna v F1 navzájem provádějí, tak bych z toho zas nedělala zbytečně velkou aféru. Prostě tak.

3 Likes

To mas pravdu ale nedelas ho :laughing:

1 Like

Nie, neupravujú. Postranný banner nie je súčasťou trate. Upravovať trať je explicitne zakázané.

1 Like

1 Like

Ne, ale urcite by se nekdo ozval. Takze, mohlo to byt selhani jednotlivce, ale ne systemova vec RBR.

Zkratka neverim, ze chlapy od McLarenu koukali na manika od RBR jak jim trha znacky pro Landa.

To je cele. Vic k tomu nemam.

Pekny den.

Tak to by mě zajímalo, jestli by ten “maník” zaplatil těch 50 talířů éček, nebo by nad tím RB mávl rukou s tím, že to myslel dobře…

1 Like

Dělej něco s tou češtinou, to je strašný. :sweat_smile:

2 Likes

Jo tak to by me taky zajimalo. Jak bys to resila ty?

Nevím. Záleží na tom, jestli to opravdu byla jeho osobní iniciativa - moc se mi to nezdá. Jinak obecně zastávám názor, že i přiznaný finanční nárok je k ničemu, pokud ten dotyčný, vůči kterému je vznášen, ty peníze nemá. Čistá ztráta času.

Myslis ze prisel Mekies, nebo nekdo z hlavounu a rekl, " hele Johne, az pripravite Maxovi auto, tak strhni Landovu pasku na zidce" ? Takhle si myslis, ze to bylo?

Protoze jestli to upekl nekdo nize, treba jenom partak, tak se nic nemeni, porad je to rozhodnuti troubu, ktere s vedenim teamu nemaji nic spolecneho. Ale porad bys to jako sef mela resit. Treba vyhazovem ne?

Trestat by se meli vynici, to je muj nazor. Kolektivni vina, jak to tu nektere moralni majaky vyse prezentuji, me nejak neinteresuje. Mam z toho tak nejak zjezene chlupy na zadech. Citim z toho tak nejak smradek neceho povedomeho z historie nejen teto zeme.

Ale tak kazdy ma pravo moralizovat si jak chce a delat odsudky ostatnich jak je mu libo.

Ale zavod pekny ne? Predpokladam ze ti udelal radost. Lando specha k titulu o trochu rychleji nez Oscar. :wink:

Však vedle už napsal, že by bylo mega kdyby Max vyhrál.
Už se taky namotal :stuck_out_tongue:

RB (i ostatní týmy) za svoje lidi zodpovídá, tam vůbec není o čem. Sportovní tresty se za tohle počítám nedávají, to zase není odhalené spiknutí. Předpokládám, že veškerý personál přímo na ploše jsou ti nejlepší z nejlepších a jestli mají něco naprosto zakázané, tak je to jakákoli, i sebemenší vlastní iniciativa. To musí každý z nich vědět. Ok, jestli se jim tam pohybuje podobný blbec, tak vyhodit úplně bez zaváhání. Přímo Mekies to asi nevymyslel. Víc k tomu asi nemám.
Lando mi udělal radost, odjel pěkný závod a ztrátu snížil. Dál se uvidí :woman_shrugging:.

Já vím, že fandíš jen těm, co vyhrávají - momentálně.

1 Like

kdo? Vynici?

2 Likes