To nevím, ani jsem to nikdy vědět nepotřeboval 
Norris mal rychlost na PP ale neposkladal idealne kolo. Vcera mohol vyhrat.
V pretekovom tempe bol medzi prvymi dvoma tak maly rozdiel, ze rozhodovala prva zakruta.
to mas za to, ze na slovenskom fore stale hovoris po cesky. potom ti chyba slovna zasoba na (ne)priatelskom uzemi.
ale hogris ti prave podrzal. takze som sa zmylil.
Na Planet píšou, že po opakovaném strhávání lepicí pásky Red Bullem McLaren použil pásku, která lépe drží.
Možná právě to byl důvod proč se zaměstnanec Red Bullu musel vracet v době kdy se brána na startovní rovinku zavírala. Nejspíše si odskočil pro nějaký forichtung kterým se mu bude páska lépe strhávat. Bohužel běžel Tsunodovým tempem a den otevřených dveří už nestihl, tak na něj museli povolat vyhazovače. 
To tezko, Emil ma dominantni auto.
mna ale tvoj nazor vobec nezaujima.
Ty ale nejsi cikan, hop hop hop 
Čůrat.
![]()
no konecne. snad zo seba uz prestane robit hlupaka.
Ja dufam ze nikdy neprestane
Jako ze jses vycuranej jako spravnej Red Bullak ci 
Zase tady řešíš uživatele místo F1, hlupáka tu ze sebe děláš ty.
Ano, sobotu Lando urcite nejsilnejsi nemel. Vcera ho prespurtil Charles, tak uz to chodi. Ale tak skoncil druhej ne?
A to se pocita. Porad maji oba nad Maxem velkou vyhodu. Pricemz Oscar nevypada dobre. Celou dobu se resi, ze McLaren ma urcit jednicku. No nejak se resi samo. Ale snad Oscar jeste makne.
on to dobre vedel, ale hanbil sa priznat, ze pozna slovenske slovo cikat. Honzi je pozer.
Vy u nas taky mluvite slovensky, ale radeji nezkousejte cesky, zni to strasne hlavne chlapi, zeny muzou tam je to takovy roztomily hmm.
jak vies, ze nie som zena?
Nebo to neřeší a trousí kudy chodí. 
No pac u vas muzi cikaju a zeny mocia.